Arama sonuçları: *

1. Kaygusuz

Rdr 2 oynarken sürüm değiştirirsek ne olur ?

Anladım teşekkür ederim :)
  2. Kaygusuz

Rdr 2 oynarken sürüm değiştirirsek ne olur ?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Benim PS+ (extra) aboneligim vardı bu abonelik icerisinde rdr 2 mevcuttu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum oyunu ve bugün aboneligim bitti ve yenilemeyi dusunmuyorum size sorum şu ola cak. PS storeda rdr 2 ultimate edition 680₺ olarak satılıyor ben şimdi bu sürümü...
  3. Kaygusuz

Steam Hesabım Kalıcı Olarak Banlanacağı Söyleniyor

Arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz ??? Bunda dalga geçilecek bişey görmüyorum ben.
  4. Kaygusuz

Hayır şu an steam hesabıma giriş yapamıyorum.
  5. Kaygusuz

Arkadaşlar Az önce e posta adresiniz değiştirildi diye bir mail aldım N e yapmalıyım ???
  6. Kaygusuz

Arkadaşlar içim rahatladı çok sağolun.
  7. Kaygusuz

Öncelikle herkese merhaba ve iyi forumlar. Bugün birisi bana discord üzerinden ulaştı ve beni dolandırıcılıkla alakalı olarak raporlamış. Bana bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu ve bunu belirtmem gerektiğini söyledi. Sonra ben discord üzerinden steam desteğe ulaştım ve hesabıma 50$ yatırmam...
  8. Kaygusuz

Yardım Xbox Gamepass ın içindeki mc`de online mod açılmıyor.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben ve bir arkadaşım birlikte mc oynamak istiyorduk ama arkadaşımın mc`si xbox gamepass ta olduğu için online mod kapalı gözüküyordu. Biz bu xboxtaki çevrimiçi oyananabilmesi için bir ayar varmış onu aktif hale getirdik ama hala online mod kapalı gözüküyor😅...
  9. Kaygusuz

Hangi monitör almalıyım?

Hocam linkini bıraktığım Dell monitörü alabilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/353529/dell-g2524h-25-inc-280hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
  10. Kaygusuz

R5 7500f için soğutucu önerisi

Hocam bu Soğutucu kasana uyuyorsa çok iyi bir seçim.
  11. Kaygusuz

ryzen mı intel mi almalıyım

Hocam tercih size kalmış ikiside güçlü ve iyi işlemciler.
  12. Kaygusuz

45-50 Bin TL arası sistem önerisi

Hocam o zaman şimdi size iki tane pc önerebilirim. Hocam bu iki sistemin işlemcisi ryzen 5 7500f olsun nedeni ise hem güçlü bir işlemci ve yeni nesil bir işlemci olduğu için daha uzun vadeli olur. Ekran Kartı olarak rx 7800xt veya rtx 4070 önerebilirim. Tercih size kalmış Hocam Rx 7800 xt...
  13. Kaygusuz

45-50 Bin TL arası sistem önerisi

Hocam öncelikle hangi amaç için kullanacaksınız? Eğer yazılım render tarzı işler yapacaksanız intel ve nvidia yok ben sadece gündelik işler için kullanıp oyun oynayacağım diyorsanız size amd bir sistem önerebilirim.
  14. Kaygusuz

Çözüldü✓ Vento VG07F alınır mı ?

Sağolun hocam yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. :)
  15. Kaygusuz

Haklısınız hocam zaten bu kasayı fazla kullanmayı düşünmüyorum (max 1 yıl) sadece bu kasa nasıl onu düsünmüştüm ve sizi bu kasanın kullanıcısı olarak gayet memnunsunuz.
  16. Kaygusuz

Hocam bu kasa hakkında araştırma yaparken birkaç kişinin kasanın hassas olup malzeme kalitesinin çok kötü olduğunu ve sadece para israfı dediklerini gördüm.
  17. Kaygusuz

Hocam bazı vento kasa kullanıcıları kasadan memnun olmadıklarını söylüyorlar o yüzden biraz endişeliyim.
  18. Kaygusuz

fortnite dragon ball dan sonra naruto gelirmi sizce?

Hocam gelme ihtimali var zaten ara ara mağazaya getiriyorlar.
  19. Kaygusuz

Horizon Zero Dawn alınır mı?

Hocam ben her iki oyunu bitirmiş birisi olarak almanı öneririm. Oyun grafik anlamında olsun hikaye anlatımında olsun gayet iyi. Ama ben mi beceriksizim bilmiyorum horizon forbidden west'te bossları keserken baya zorlanmıştım 😃
Top Bottom