Arama sonuçları: *

• Users: janK
  • Order by date
  1. J

Grafik Tasarımı İçin Öneri

Herkese Merhabalar, Şirkette grafik tasarımı programlarında kullanılması için Masaüstü bilgisayara ihtiyacımız vardır. hazır sistem satan sitelerden paylaşım yaparsanız çok teşekkür ederim.
  2. J

Öneri Televizyon Önerisi..

Güncel arkadaşlar
  3. J

Öneri Televizyon Önerisi..

Arkadaşlar Merhaba, Yeni dizmiş olduğum evime televizyon aramaktayım. Salonum çok büyük olmadığından dolayı 55” uygun olacağını düşünüyorum. Çokta kullanmayacağımdan dolayı gönül isterki Samsung vs almak ama onvo tcl tarzı düşünüyorum. Kasım indirimlerinden de faydalanmak istiyorum, sizlerden...
  4. J

E-plan Kullanımı İçin Kasa Önerisi

Güncel
  5. J

.....Q
  6. J

Arkadaşlar merhaba. Dükkana yeni bir bilgisayar alacağız. Laptop alacaktık başta ama eve götürmeler falan olur diye kasa olarak almayı düşündük. laptopta baktığım model...
  7. J

Solidworks için en iyi tercih

Arkadaşlar merhaba, Solidworks vs programlar için xeon işlemci RTX A400 tarzı ekran kartları tercih ediliyor. Örnek vermem gerekirse i9 rtx4080 olan bir sistemde güzel bir verim alamazmıyız. Konu hakkında bilgisi olanlardan bilgilendirme rica edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim
  8. J

Ofis İçin Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Derneğimizde office programları,mail ve gündelik işler için kullanılacak bir bilgisayar aramaktayım. Dernek işleri vakıf işlerine benzediği için fiyatı minimumda tutmayı hedeflemekteyim. 25.000 TL üst limitim. Uzun yıllar kullanılsın diye i7 tercihim. Fazlaca dosya...
  9. J

Mühendis Monitör Önerisi

7-8.000 TL bandında olabilir üstad. Yöneticime sunup bu paraya bilgisayarlar var demesinler 1721629805 Ustam çok iyi monitörde fiyatına anlam veremedim doğrusu. Üretilmediği için bu meblağlar olabilir mi? Evimde kullandığım monitörü aşağıya bırakıyorum...
  10. J

Mühendis Monitör Önerisi

Arkadaşlar işim gereğince, solidworks autocad programlarında kullanılmak üzere laptopa bağlayacağım özellik olarak da 27' ve pivot özelliklerinin olmasını istediğim monitör aramaktayım. Yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim. Ofiste çalışabileceğim sessiz ergonomik klavye önerilerine de açığım.
  11. J

Windows 10 - Sürekli Değişen Kilit Ekranı

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum. Videodaki ayarda bende de show komutundaydı diğer dosyaları da sildim fakat yine de düzelmedi. Tarifeli bağlantı da kapalı.
  12. J

yeniden başlattım, aynı fotoğraf halen daha.
  13. J

sadece ekte olan fotoğrafta dağ,göl var başka değişen yok yeniden mi başlatmam lazım?
  14. J

O özelliği nasıl açıyoruz? eğer öyle bişey varsa tabi. Şu ana kadar düz resim olarak kullanıyordum
  15. J

Arkadaşlar Merhaba, Birkaç kişinin bilgisayarında görmüştüm windows 10 olan bilgisayarda kilit ekranı resmi sürekli değişiyordu. Hatta sağ üstte bu resmi beğendiniz mi vs yazıyordu. Kendi bilgisayarımda böyle bir ayarın olduğunu bulamadım yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim.
  16. J

2.5 SSD ÖNERİSİ Yardımı

Teşekkür ederim
  17. J

2.5 SSD ÖNERİSİ Yardımı

Arkadaşlar merhaba. Cihazımda hali hazırda 500+500 iki adet m2 ssd mevcut. İşim dolayısıyla çok fazla video stoğum var. M2ler yorulmasın diye 2.5” ssd almayı planlıyorum. Sadece depolama olarak kullanacağım program falan kurmayacağım f/p önerileri sizlerden rica etmekteyim. Teşekkür ederim.
  18. J

Lenovo Y27-30 Ölü Pixel

Arkadaşlar hepinize merhaba. Daha 2 ay önce almış olduğum lenovo y27-30 monitörü aldığım gibi pixel testi yapmıştım. Hiç yoktu çünkü bu kadarı farketmemiş olamazdım. Şuanda aşırı derecede fazla ölü pixel mevcut. Garantiye yollayacağım. Fakat bu sorun neden olur? Yardımlarınız için şimdiden...
  19. J

Nvidia 546.65 driver

üstadım kurmadım. Bende oyunlarda problem yaşıyorum baya eski bir sürüm yüklemeyi düşünüyorum
  20. J

Nvidia 546.65 driver

Arkadaşlar merhaba. Malum 546.33 driverindan sonra bilgisayarım kafayı yedi, ultrada oynadığım fc24'te Directx hatası vererek oyundan atmalar oluyordu. DDU ile driveri kaldırıp önceki sürümlerden denedim fakat herhangi bir verim alamadım. Dün gelen 546.65 driverini indirip kuran var mı...
Geri