Arama sonuçları: *

1. L

Baseus Super Si, 20W USB-C Hızlı Şarj Cihazı, Siyah 229 TL

Çok fazla araştırma yaparak bende yeni aldım. Apple kalitesinde telefonunuzu bozmadan kullanabileceğiniz kaliteli bir adaptör. 15 pro max ile kullanıyorum fiyat performans ürünü
  2. L

seçtiğim yurt dışı telefonlardan hangisine ımeı atmak daha kolay ve üzmez

Tanır mısınız bilmiyorum facebook'da 30k üyeli Xiaomi grubu olan birisi dükkanı mardinde. Fiyat listesi falan paylaşıyor sipariş üzerine illere istenilen telefonu gönderiyor. güvenilir şekilde en ucuz burada buldum. 1 yılda. ilk olarak Oneplus 9 pro aldık. daha sonra Mi 13t aldık. 1 hafta önce...
  3. L

İkisinin yurtdışı fiyatı neredeyse aynı. özelliklerine baktığımda kafa kafaya gibiler. 13t pro bi tık iyi gibi ama ufak özelliklerle. ben olsam daha gözüme hoş geldiği için mi 13 alırdım. 16.550TL ye direnç kayıtlı şekilde kullanabilirsin. Tr fiyatından 26k daha ucuza geliyor.
  4. L

Cihaz garanti dışı kalıyor. yurtdışı olduğu için zaten garanti dışı oluyor. direnç işlemini yapacak kişi işinde iyi olması lazım. cihazı çöp edebilir. direnç 1 kere yapılıyor. sonra ımeı atılıyor. ımeı güncellemede gitmez ama sıfırlamada gider. bu sefer 200tl verip yeni ımeı attırırsınız.
  5. L

Hocam ikisinede yazılımsal olarak ımeı atamazsanız. Direnç ile kayıt açıldıysa cihazın arkası sökülerek direnç işlemi yapılır daha sonra yazılım atılır. şuan dirençsiz ımeı atılabilen en iyi cihaz xiaomi cihazı mi11 t modelidir. amiral olarak oneplus 9pro. ve infinix modelleri var
  6. L

Öğrenci Vergi İndrimli Telefon Faturalandirma

Kabul olur. oradaki konu faturada başka ürün olmaması sizde ürünün kargo parası kesilmiş. bir sorun teşkil etmez
Geri