Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Red Switch Klavye Önerisi

Fikirler saygım sonsuz bu benim fikrim doğru yada yanliş bilir kişi yokki kullanmadım kullanan yazsın fikir paylaşım yapsın aula f75 ak820 var alınır mı alınır ben kullanmıyorum çocuklara aldım maşallah oyun mecrasında bütün çocuklar aula f75 ve ak820 var
  2. E

Optik swicht arkadaşım kendimde bunu alicam bu benim tercihim araştırdım g213 kullanıyorum klavyem çok güzel
  3. E

Bu klavye in red de var ama pro değil nedense optik swicht mavi anlamadım ama öyle pro mavi swicht normal red swicht 1500 TL
  4. E

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-brahma-k586-pro-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,720975805.html bu klavye iyi
  5. E

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar 🏷️4799₺

Düzgün bir 5+1ses sistemi 100 bin tl geçer
  6. E

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SONRASI EKRAN YOK

Herşeyi denemen lazım
  7. E

Olmadı ramleri tek tek dene yada ramleri.cikar alt kısımları silgi ile sil
  8. E

O zaman arkadaşım reset attıldımi anakartta bios pili i cikarip reset atman lazim 1736385967 O zaman arkadaşım reset attıldımi anakartta bios pili i cikarip reset atman lazim
  9. E

Bios guncelle düzelir eski işlemini takip biosunu güncelemen lazım
  10. E

400-450k arası araba tavsiyesi

Megane 3 al geç iyi arabadır kesinlikle güzel araç ben kullaniyorum
  11. E

Bilgisayarlada ağ çakışması

Her zaman yardımcı olurum zaten bu forumun amacı bilgi paylaşmak
  12. E

Bilgisayarlada ağ çakışması

Sizin bilgi işlem departmanı yok mu yoksa kendiniz de yapa bilirsiniz pclere kısıtlama yoksa sizde yaparsınız basit bir şey kaç PC var iplere bakın elle ıp verin cakişmaz
  13. E

Usb wifi önerisi !!!!!

Kasaya takılan wifi kartı almaniz daha iyi olacaktır USB wifiler ısınma olunca sıkıntı çıkarabilir prizden internet olayı güzel ama bazen problem oluyor en iyisi kart anakarta tak kullan
  14. E

PC AÇILMIYOR LOGO DA KALIYOR YARDIM (ACİL)

Format attın tekrar böyle yaparsa garantisi varsa gönderin
  15. E

Anakrt AMD mi
  16. E

İşlemci kaçıncı nesil anakrt
  17. E

Bios girebilirseniz biosu gunceleyin
  18. E

Önceden böyle bir durum yoktu anladığım kadarıyla ama logoda kalıyorsa F1 falan yaptinizda sistem devam etmiyorsa sıkıntı anakartta biosa giriyormu
  19. E

Fanların ters yönde dönmesi

Ters calişmaz sistem ona göre yapılmıştır 2 kutuplu ise o başka siz ters dönen fanları araştırın normalde dönmez
  20. E

Format atmanız lazım ama anakartta sıkıntı olabilir pili çıkarıp reset yaptınız mi resetleyin sonra kasadaki USB çıkarın öyle açmayı deneyin ekran kartından başka bir şey bağlı mi anakarta
Top Bottom