Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ PC Donuyor ve ses Takılı kalıyor

Arkadaşım sistem nedir cpu ram anakart ekran kartı power sistem bir bütün ezbere iş olmaz
  2. E

İNTEL H510 onboard nasıl açarım ?

İşlemci alakalı bir şey yapamazsın 10400f F seri ekran kartı olmayan cpu demek duzlerde 10400 olsaydı görüntü alabilirdin Yenisini alabilirsin oda çok mantıklı olmaz ramleri tek tek denedin mi?
  3. E

İNTEL H510 onboard nasıl açarım ?

Ekran kartı yoksa görüntü alamasın 10400 olsa görüntü alırdın ama 10400f olunca görüntü alamazsın 1763553774 R Ramleri kontrol et tek tek sök öyle dene
  4. E

❌İndirim Bitti! (Stok bitti) Lian Li Evrensel Dikey GPU Kiti VG4-4-V2X 2.499 TL

Kasayı yatırdık mı dik ekran kartı oluyor para vermeye gerek yok
  5. E

40W Kablosuz Soundbar 1,099 TL (MİGROS) (Bluetooth 5.3 & AUX & USB & TF Kart)

optik ses çıkışı var mı yada girişi, Optik ses çıkışı olsa ki yok kablosuz ve 3,5 mm jakla bağlantısı var
  6. E

🔥İndirim Roborock Q8 Plus Robot Süpürge 🔥13.999₺ ( Dip Fiyat + 9 Taksit )

Bu süpürge alınır mı alicam ama bana pekte mantıklı gelmiyor
  7. E

❌İndirim Bitti! Botech WZONE 4K Media Player 8 GB 1518TL

Arkadaşım hiremco uydulu TV box cihazı var 64 GB bellek var g31 ekran kartı var 3700 tl vede 6 taksitle canavar gibi cihaz 1500 tl gaz tenekesi vermek mantıklı değil yapmayın bu paralar bu cihazlara verilmez bütün lisanslar var güncelleme alıyor ucuz diye her şey alinmaz
  8. E

Ben 4gb lık ramleri olan cihazları alsın istiyorum 2 GB nerede kaldı bizim gibi 3 dünya ülkelerine gelir
  9. E

Sıkıntı yaratır en az 4gb Ram olması lazim
  10. E

🔥İndirim Ugreen ürünlerinde indirim

Kullanma ben kayıt bile olmadan mail yazdım sonuç 3 gün üst üste saldıra uğradım mail açmaya çalıştılar brezilya ve amerikadan saldırı oldu hiçbir yere mail adresimi girmedim oturumu açmaya çalıştılar devamlı ikaz geldi
  11. E

2gb Ram var alınmaz
  12. E

❌İndirim Bitti! DIGITAL Isı Göstergeli Beyaz-Siyah Kule Tipi Soğutucu 999TL

Bana soğutma Lazım derece değil görsellik önemi yok
  13. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 Roborock Q8 Akıllı Robot Süpürge 9999₺

2000 tl lik kuponu kullanmak hayal 20000 tl alışveriş istiyor
  14. E

🔥İndirim Trendyol Peşin Fiyatına 12 Taksit

İndirim oldu mu taksit düşüyor en fazla 3 taksit maşallah koltuk fiyatlarında uçuyor yere inen yok
  15. E

🔥İndirim 🔥🔥 Rofth VEXA Oyuncu Koltuğu 3499TL 🔥🔥

Oyuncu koltuğu diye bize neden hep aynı modeller anlamış değilim gerçekten daha rahat ama şekilleri normal koltuk arıyorum deri olayı nedir kumaş daha mı pahalı şekilcilik yüzen rahat koltuk bulamaz olduk .
  16. E

🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 🔥🔥🔥 3700 TL 🔥🔥🔥

Aldım bakalım nasıl bir şeymiş görecez. Çok gereklimi hayır ama bazen gerçekten gerekli oluyor arabada çok işe yarıyor
  17. E

🔥İndirim Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran 1099₺

Bence bu mouse ederi 800 tl gibi bir fiyatı olsa iyi olurdu ama bence 1099 tl alınır oyunda oynarsınız işlerinizde yaparsınız iş görüyor oyunda kullandım güzel bana göre alinir. Ben ilk Çıktığında aldım 1 sene oldu sağlam tabi 1350 tl gibi bir fiyatı vardi
  18. E

🔥İndirim Logitech G29 Direksiyon Seti 13.967 TL/ AMAZON

Ben alamam arabam var 🤣😂
  19. E

Yardım Sıvı soğutucu fanları hep 1000rpm dönüyor

Bence anakart değiştir yada normal soğutucu kullan yanliz anakartta 3 tane sys fan çıkışın var fanları ayrı ayrı bağla fan kontrolcüsu al 1761682872 Fan kontrolcüsu alabilirsin onlarda güzel çalışıyor ben anakartta 6 adalet sys fan çıkışı var ben fan kontrolcüsu kullanıyorum araştırabilirsin
Geri