Arama sonuçları: *

1. K

Öneri 20bin tl laptop önerisi

hayır teşekkürler
  2. K

Öneri 20bin tl laptop önerisi

photoshop tarzı uygulamalarda sıkıntı yaratmayacak ufak tefek oyun oynayabileceğim bir laptop önerisi arıyorum teşekkürler
  3. K

50k bütçe ile laptop önerisi

genelde autocad tarzı uygulamalar için kullanılacak çok sık olmasada oyun oynamak için bir laptop önerisi yapabilirmisiniz teşekkürler
  4. K

Yardım Monitör No Signal Hatası

ram ekran kartını sök tak yapıp format attım düzeldi
  5. K

Öneri 35k laptop önerisi <3

TEŞEKKÜRLER
  6. K

Öneri 35k laptop önerisi <3

tamamen gaming amaçlı 35k maks fiyatlı bir laptop önerisi alabilirmiyim thanks <3
  7. K

40-50bin tl arası gaming laptop önerisi

dediğim gibi nvidia ekran kartlı gaming laptop arıyorum 40-50k bütçe teşekkürler <3
  8. K

Yardım Monitör No Signal Hatası

ortalama 2 günde bir hiç bir şey yokken monitör bir anda gidiyor no signal hatası alıyorum ve yaklaşık 5 dk boyunca düzelmiyor 5 dk sonra kendi kendine düzeliyor farklı hdmı da denedim yine aynı sorun devam ediyor
  9. K

Fiyat/Performans 2K Monitör Önerisi

min 144
  10. K

Fiyat/Performans 2K Monitör Önerisi

arkadaşlar dediğim gibi 10000 tl bütçe ile 2k monitör arıyorum genelde oyun oynamak için kullanıyorum ıps panel tercihimdir bütçe biraz oynayabilir teşekkürler <3
  11. K

Realtek ses driver kurulumu yapılamadı 0000002

yeni sistem satın aldım realtek ses driverlarını kuramıyorum anakartım asus prime b650m-k asusun kendi sitesinden setupları indirdim fakat aynı hatayı alıyorum
  12. K

wifi adaptör önerisi

yeni aldığım sistem için ethernet kablosunu bağlayamayacağım bir dönem olacak bu yüzden adaptör önerisi istiyorum anakartım: ASUS Prime B650M-K teşekkürler<3
  13. K

sistemde parça önerileri

VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bu sistemde ki yükseltmeleri şu şekilde yaptım işlemci:7500f--7600x e anakart:A620M-K --B650M-R ram:Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 1 adetten--- Corsair...
  14. K

30-45k bandında f/p kasa önerisi

işlemci soğutucu eklemek mantıklı olur mu ?
  15. K

teşekkür ederim güzel düşünceniz için ama önemli değil 3-5k fazla verebilirim şuan kasam yok ve sıkılıyorum o yüzden beklemek istemşyorum
  16. K

nvidia ekran kartı işlemci farketmez 30-45k arası genelde oyun oynamak için kullanılacak bir kasa önerisi bekliyorum önerilerinizx için teşekkürler <3
  17. K

rtx50 serisi beklenmeli mi ?"

teşekkürler sanırım beklememek daha mantıklı 1 ay sonra almak için bi laptop bakmak gerekli
  18. K

rtx50 serisi beklenmeli mi ?"

üni sınavından sonra laptop almayı planlıyorum 70.000 bütçem var şuanki laptop gtx940 i57200 7 yıllık laptop oyun oynamak istiyorum sizce rtx50 serisini beklemek mantıklı olur mu?
  19. K

Fiziğim sizce iyi mi??

kötü kardeşim rica edeceğim başka konu açma bu konu hakkında diyet yapıp ağırlık kaldırmadan da kurtulamazsın git araştırmanı yap iyi bir antrenman programı bul ve acilen başla
  20. K

14 yas Incline press 50 kilo iyi mi?

yani başlangıç noktasının iyi veya kötü olması aslında bu sporda hiç bir önemi yok ha illede sorarsan ortalama bir kilo yaşına göre ama asıl olay progressive overload yani süreç boyunca kendinin ne kadar geliştiğini gözlemle düzenli olarak ağırlıklarını takip et arttırmaya çalış 1705507618...
Geri