Arama sonuçları: *

1. AngelButUnstable

Hızlı kilo vermek istiyorum nasıl yaparım?

valla ben ekmeği komple kestim içeçek de içmiyorum yemeklerde falan su içiyorum sadece abur cubur falanda yemiyorum 2 haftadan biraz fazla sürede 5kg verdim hala da devam ediyorum
  2. AngelButUnstable

İPad pro batarya (ekran) süresi

bende m4 pro var 11 inc bu tür sıkıntıları yok pubg tarzı oyunlar oynuyorsan normaldir ama web gezinme video fln gibi şeylerde çok fazla 1 saat film izlesem yüzde 10 belki gidiyor benimkinde sadece anime izlemek için falan kullanıyorum günlük 20 bölüm civarı izliyorum 3 4 gün kullanıyorum ben...
  3. AngelButUnstable

Nirvana X650 sizce nasıl

Nirvana X650 sizce nasıl 25 26 bandında bütçem var bu bütçe içerisinde daha iyi bir laptop alınabilirmi oyun için alma gibi amaç yok sadece depolama fazlalığı ve uzun süreli kullanımı önemli office programları vs kullanılacak gündelik işler yapılacak
  4. AngelButUnstable

Sıfır yeni G29um bozuk mu

valla yapabiliyosan ver iadeyi uğraş kafan rahatlar en azından bende hepsiburada üzerinden almıştım
  5. AngelButUnstable

Sıfır yeni G29um bozuk mu

bende alalı daha birkaç gün oldu sıfır aldım bu tür ses sorunları vs yok değişim isteyebilirsin bence
  6. AngelButUnstable

Yardım Vodafone Pay Nasıl ATM'den Çekilir?

hesap onayından kaynaklı sanırım onaylaman lazım
  7. AngelButUnstable

Game pass abonelik sorunu

dc salsana hocam musaitsen bakalım olmaması lazım öyle bir şey
  8. AngelButUnstable

Red için ektsta 100TL verilir mi?

başka operatörlere yönelebilirsin pahalı geldiyse benim 25gb tarifem vardı vodafone üzerinde 350 civarı bir şey ödüyordum sonradan tahüt dolunca 650 gibi birşeye çıktı fiyat bende numaramı tt ye taşıdım kampanyayla aynı interneti aynı paketi hatta 250 tl falan ödüyorum mantıklı bence tahüt...
  9. AngelButUnstable

Game pass abonelik sorunu

gamepass olan hesabı microsoft store a girip ordaki hesap kısmında gamepass olan hesabı girersen sorun çözülecektir
  10. AngelButUnstable

Yardım Sizce iadem kabul olur mu?

hocam daha yeni nasıl para kasılır anlatmadıkmı sana ya ne ara sarmadı :D
  11. AngelButUnstable

Öneri Forza Horizon 5'te nasıl para kasılır?

ben bundan yapıyordum bu tarz şeyler yarıyor yt de var
  12. AngelButUnstable

Öneri Forza Horizon 5'te nasıl para kasılır?

yt de bazı buglu yarışlar var onlardan para kazanılıyor videosu var zaten ben o yarışlardan para yapmıştım en son 600m cr falan vardı üstünde bide vip aldım oyunda 100tl bişey 2 kat para veriyordu rahat rahat kasıyordum
  13. AngelButUnstable

Seçili kart ile iyzico bakiye kullanımı yapılamamaktadır.

vodafone paydeki parayı nasıl ana karta atıcam
  14. AngelButUnstable

hocam vodafone pay açtm nasıl yapıcam anlatırmısın
  15. AngelButUnstable

vodafone payi bir deneyeyim olmadı atmye gidicem birazdan yakın zaten
  16. AngelButUnstable

bugun halledicem bu 500 tl için cidden 5 saattir falan uğraşıyorum çok pis bilendim iyzicoya
  17. AngelButUnstable

daha demin papara parayı çekmek için atm gittim haberim yoktu bidahamı gidicem :D
  18. AngelButUnstable

vodafone kullanmıyorum tt var
  19. AngelButUnstable

başka kart ekleyince direk bakiye kullanamıyorum bu kartla bakiye kullandırtıyo ödemeye basınca bu hatayı veriyor
  20. AngelButUnstable

500tl iyzico bakiyem var bunu kullanmak istiyorum kullanmaya çalıştığım zaman Seçili kart ile iyzico bakiye kullanımı yapılamamaktadır. diye hata alıyorum yaşayan varmı varsa çözümü varmı desteği aradım yok kartınız kabul etmiyo bilmem ne car car boş yaptılar resmen sabahtan beri uğraşıyorum...
Geri