Arama sonuçları: *

1. copierbond

Yardım STEAM HESABI ALACAGIM YARDIM

Yüksek ihtimal uc*zst-re mi dediğiniz satıcı ?
  2. copierbond

❌İndirim Bitti! 3 AYLIK GAMEPASS BELEŞ 🔥🔥🔥(Turktelekom ev interneti müşterilerine özel)

Ee türk telekomda varlık fonu ve hazineye ait olduğunu düşünürsek yine Uraloğlu suçlu oluyor :blobdance:
  3. copierbond

🔥İndirim MSİ MAG 275QF 2K 180HZ IPS 6930TL

kacmaz100, başladık100 kodu ile 100 tl daha düşer.
  4. copierbond

❌İndirim Bitti! Keçi Sütlü Bebek Bisküvisi 400 gr 9,99 TL

Aynen hemen bitti sanırım. Baktım tükendi yazıyor.
  5. copierbond

🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺

Bilgilendirme için teşekkürler ama beni zarara soktun ya. 360 tl param gitti arada :D 3 sipariş geçtim.
  6. copierbond

Aynen bizde de minimum 120 tl yapmış malesef 120 oluyor.
  7. copierbond

Aynı adrese farklı hesapla 3 tane alabilir miyim ki 1732451910 Bizde sadece restoran getirsin var ama 120 oluyor. neyse bu da güzel fiyat.
  8. copierbond

1 büyük pizza + coca coca 1 lt aldım. 120 tl ödedim. 1732450485 Kodu yazdınız mı ?
  9. copierbond

❌İndirim Bitti! 12 LT Sıvı Sabun 🔥179TL

Buradaki yerel marketlerde şuan Dalan 3 lt 42 TL ama bu indirim gelirse bu sabundan da denemek isterim. İndirim tekrar gelirse beni etiketleyebilirseniz sevinirim.
  10. copierbond

Gümrük Aula f75'im ile dalga geçiyor?

Temudan aldığım benim siparişimde de aynısı yapmışlardı. Her gün masaya getirip geri götürüyorlar diyordum. 8 gün önce aliexpressten sipariş geçtim şuan ptt kargoda. Sanırım gelen kargo firmalarınun aşamalarından dolayı değişiklik oluyor.
  11. copierbond

🔥İndirim Persil 10kg Toz Çamaşır Deterjanı 288 tl

Hepsiburada kendi mağazası hariç gerisinde sahte çıkabiliyor o yüzden kendi sattıkları daha iyi.
  12. copierbond

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

cloud 3 wifi 4,6k değil mi ?
  13. copierbond

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Bak şimdi bende merak ettim.
  14. copierbond

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

yüksek ihtimal her 1 kod 1 kere kullanılsın diye düzenleme yapıldı.
  15. copierbond

Yardım 2K Monitör Alacağım Önerileriniz neler?

24 inch 2k bulamazsin zor yani demiş arkadaş onu cevapla yaparken sizi cevapla yapmışım. 2k da dediği gibi 24" biraz zor bulunuyor.
  16. copierbond

Yardım 2K Monitör Alacağım Önerileriniz neler?

24" yakında bende olacak :D
  17. copierbond

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Öncelikle ben bu ürünü almadım sadece kanun tarafında cevapladım. Eğer siz kanunun size verdiği hakkı kullanmazsanız daha çok binerler (Burada binerler sözü kişisel değildir). Satışlarda da 1 adetten fazla alınırsa art niyet gözetilir diyor. Bu konuda size ilk defa cevap verdim. Seninle daha...
  18. copierbond

Öncelikle sizin trendyol ile sözleşmenizle , x firmasının sözleşmesi aynı değil. Örnek olarak aynı kategoride benden daha büyük bir firma (sahibi ile görüştüğüm) daha düşük komisyon ödüyor. Olumsuz yorum sildiren firmalar bile mevcut. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 54...
  19. copierbond

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
Top Bottom