Arama sonuçları: *

• Users: ALTEX
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Razer Blackshark Vs Hyperspeed wireless dongle yok

Razer Blackshark Vs Hyperspeed kulaklığını aldım kutunun içinden wireless dongle çıkmadı çıkması gerekiyormuydu satıcıya ulaşmalımıyım. yoksa ayrı mı almam gerekiyor
  2. A

Samsung tab s9+ vs s10+

Hocam mediatek daha iyi diyorsanız hiç düşünmeden alacağım ben snapdragon daha iyi zannediyordum
  3. A

Samsung tab s9+ vs s10+

S10 + ın yanına 5000 tl kulaklık hediye ediyorlarmış s9+ da bisey yok mecbur s10+ alcaz
  4. A

Samsung tab s9+ vs s10+

Arada 1000 tl fark var benim icin cok önemli bir miktar değil ama s10 daha güncel yazıl ip ma sahip yansıma önleyici ekran falan var. Aklıma takılan şey s10 da mediatek var s9 da snapdragon.
  5. A

Samsung tab s9+ vs s10+

Ders için tablet bakıyorum not tutacağım pdf lere yazı yazacağım oyun da oynatsın uzun ömürlü bir şey istiyorum. Apple önermeyin android lazım. Samsung galaxy tabs9+ yada tabs10+ arasında kaldım.
  6. A

hperx cloud 2 radyoya dönüştü !!! imkansız arkadaşlar

Evet pc ile alakalı değil. Hani eski ev telefonlarında kimseyi aramazsan arkada ufak müzik sesleri gelirdi ya aynen öyle. Hatta her saat başı haber bülteni var bip bip biiip. 1728276565 Aynen baya yakınız büyük ihtimal o yüzden 1728276781 Türk halk müziği ve türkü. He birde her saat başı haber...
  7. A

hperx cloud 2 radyoya dönüştü !!! imkansız arkadaşlar

Pc deki bütün sesleri kapatmama rağmen arkada bir müzik çalışyor pc kapatınca kesiliyor. gerçekten inanmak çok zor ama arkada sürekli arabek çalıyor arkadaşlar ne olur yardım edin akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim. büyük ihtimal bi radyo frekansıyla uyuşuyor.
  8. A

Tablet önerisi Samsung tab s9 fe+???

Üniversite için tablet bakıyorum defter olarak kullanacağım bütün kitapların pdf ini indirip üstüne notlar alacağım o yüzden kalemli olması önemli. Asıl maksat oyun değil ama oyun da oynatabilecek güçte olması önemli. Şuanlık galaxy tab s9 fe+ düşünüyorum. Onun yerine şunu al dedikleriniz varsa...
  9. A

hyperx ses sadece sağdan geliyor

Aga aynı sorun bende de var gittim değiştirdim fiyat iadesi yada aynı ürünün yenisini teklif ettiler bende yenisini aldım yenisinde de sağdan az gelme sorunu var. Bu konuda da cevap alan göremedim daha. 1722622552 Ses kartı aldımı ve düzeldimi cevap verirsen sevinirim çünkü bende almayı planlıyorum
  10. A

Hperx cloud 2 sağ taraftan az ses geliyor

1 yıl önce almıştım ve gayet memnundum arada ses katının jag girişi gevşeyince sağdan ses azalıyordu fakat el ile geri takınca düzeliyordu fakat en son düzelmedi. Bende mağazaya gittim ve bana fiyat iadesi yada aynı ürünün yenisini almayı teklif ettiler bende aynı ürünü birdaha aldım. Eve...
  11. A

Odyssey g5 g55c alınır mı?

165hz 27" benim için gayet yeterli fakat monitörün panel tipi ne anlamadım. Bana ips lazım film falan izleyeceğim oyun da oynuyorum fakat ekran kartım 2 k da zorlanacak gibi duruyor şuanda 1080p 144 hz kullanıyorum. 2k 27" ips başka monitör öneredebilirsiniz ekran kartım 4060ti 8 gb Bütçe çok...
  12. A

Ramler yanmış olabilirmi

Pc nin takılı olduğu 3 lü prize vatilatör taktım klavyenin ışıkları gitti çıkartıp takmaya çalıştım usb aygıtı arızalı olduğundan algılanamıyor diyor. Daha sonra pc yi kapattım bellek şu olamaz written gibi bi hata verdi. Yardımcı olabilecek varmı veya bunu hangi konuya yazsam yardımcı...
  13. A

Ramler yanmış olabilirmi

Pc nin takılı olduğu 3 lü prize vatilatör taktım klavyenin ışıkları gitti çıkartıp takmaya çalıştım usb aygıtı arızalı olduğundan algılanamıyor diyor. Daha sonra pc yi kapattım bellek şu olamaz written gibi bi hata verdi. Yardımcı olabilecek varmı veya bunu hangi konuya yazsam yardımcı...
  14. A

Çözüldü✓ yeni aldığım M2 ssd gözükmüyor bu bilgisayar da gözükmüyor

Bende 500gb lik m2 ssd vardı. yeni 2 tblik ssd aldım eski 500lük olanın yerine taktım. samsung magician yazılımını indirdim orda 2 ssd de gözüküyor aygıt yöneticisinde de gözüküyor fakat bu bilgisayarda gözükmüyor. valorant ı sildim yeni ssd ye indiricem indirirken o seçenek gözğükmediği için...
  15. A

Dynig light 2 fps limitlenmiyor

Nvidia denetim masası nvidia control panelmdiye geçiyor değilmi 1706983472 Hallettim gerçekten çok teşekkürler bir şey daha öğrendim
  16. A

Dikey eşitleme vsync gibi bir şey mi yani açarsam 144 e mi sabitletecek? Benim sıkıntım oyun içinde vsync açında kare oluşturma kapanıyod bu seferde zaten 80 90fps verdiği için bir işime yaramıyor
  17. A

Dying light 2 yi bi açtım menüde 900 fps falan veriyo ekran kartı bağırıyo yancak diye kurkuyorum. Fps i limitleyim diyorum seçeneği bulamadım. Vsync i açtığım zaman kare oluşturma kapanıyor. Monitör 144hz fps i 100e falan sabitlemek istiyorum ama yapamıyorum çünkü kare oluşturma kapanonca 80...
  18. A

Glance start up task ne işe yarıyor

Örev yöneticisinse başlangıç uygulamalarında Mirametrix Inc. Adlı bir yayıncıdan glance start up task diye bir uygulama var bu windows un kendisinde olan birşeymi başka birşeymi? Başlangıçta çalışmaması için kapatmıştım ama laptopta ganlarla alakalı sıkıntılar olmaya başladı. Sizce kapatmalımıyım?
  19. A

Çözüldü✓ Soğutma bloğu olmayan ssd slotuna nasıl ssd almam lazım

Asus prime b660m-a d4 anakartım var 2. M2 yuvasında soğutma bloğu yok. Oraya ssd alıcam üstünde soğutma bloğu olan m2 ssd modellerinden mi almam gerekir. Normal m2ssd alırsam soğutma bloğu olmadığı için yanma ihtimali varmı? Birde orası için m2ssd öneriniz varsa yazabilirsiniz
  20. A

Çözüldü✓ m2 ssd ve sata ssd arasında çok fark varmıdır

Evet kutusunda da yazıyor ama 2 slotu bulamadım. Eklediğim fotoğrafa göre işlemcinin iat tarafında kalan gri metal gibi olan yer mi 2. M2 yuvası acaba?
Geri