Arama sonuçları: *

• Users: Feral
  • Order by date
  1. F

🔥İndirim Harley Davidson Erkek Bot 🔥1.759 TL

teşekkürler eşime doğum günü hediyesi cat alacağım 1699 tl ye geliyor
  2. F

🔥İndirim Harley Davidson Erkek Bot 🔥1.759 TL

Burası güvenilir mi acaba alan oldu mu ?
  3. F

🔥İndirim XDrive 15'Li PLUS Profesyonel Oyuncu - İdefix - 5.641 TL

Koltuktan aşırı memnunum Aşırı memnunum çok araştırarak aldım. Kumaş olduğu için tercih ettim. Montajı falan çok kolay ve kaliteli. Kolaydan kast ettiğim vidaların falan rahatça takılması. Bazı koltuklarda vidalar yuvalara çok zor giriyor ve yuvayı bozuyor. Tek sevmediğim yanı boyun yastığı çok...
  4. F

🔥İndirim XDrive 15'Li PLUS Profesyonel Oyuncu - İdefix - 5.641 TL

1 ay olmadı Amazondan 7 bine almıştım. Ne kadar düşmüş
  5. F

🔥İndirim Vatan Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim Müthiş Kasım

Çok daha iyi bir seçim olmuş hocam hayırlı olsun
  6. F

🔥İndirim Vatan Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim Müthiş Kasım

Öncelikle hayırlı olsun. Sıvı soğutma çok eski seri ve bundan dolayı yanında LGA kit hediye ediyor. Bunun yerine COOLER MASTER MASTERLIQUID CORE 360L Ürününü tavsiye ederim size. Kasanıza 5v 3Pin ARGB bağlantısı için avantaj sağlar. Hava akımı ve statik hava basıncı da coolermasterda daha fazla.
  7. F

Kadın Kazaklarında Büyük İndirim 🔥🔥

bu marka iyi midir ?
  8. F

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1.013,60 TL

2 tane aldım bende teşekkürler.
  9. F

❌İndirim Bitti! Hepsi burada satıcılı KELLOGS ürünlerinde %40 İndirim

https://www.amazon.com.tr/dp/B01M67DB58?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Ben klasik olandan aldım hocam
  10. F

❌İndirim Bitti! Hepsi burada satıcılı KELLOGS ürünlerinde %40 İndirim

Amazondan 4 paket aldım prime üyelik indirimi de vardı. 4 adet 113 tl ye geldi. Teşekkürler.
  11. F

Vatan Bilgisayar'da çalışmam mümkün mü?

Ben 8 sene büyük bir özveri ile çalıştım önermiyorum. Dışardan göründüğü gibi olmuyor ne yazık ki.
  12. Diablo 4 Lilith Figürü Statue Heykel Model

Diablo 4 Lilith Figürü Statue Heykel Model

23 Cm Boyutundadır. 3D Pla Baskıdır. Resimler direk ürüne aittir
  13. F

Çözüldü✓ 8+8+16+16 Şeklinde Ram Kullanılabilir Mi ?

Elinizdeki ramler alacaklarınız ile aynı marka ve model mi ? Frekansları gecikme hızları aynı olmalı. Bununla birlikte kanalları doğru takarsanız sorun yaşamazsınız. 16 + 16 2. ve 4. ram slotuna 8 + 8 1. ve 3. girişlere takılmalı gibi. Standart dizilimde kanallar 2-4 öncelikli 1-3 ikinci kanal...
  14. F

4090 Sistem Fiyat Konusunda Destek Rica ediyorum

Merhaba arkadaşlar; Üst seviye bir sistemi satmak istiyorum fiyat konusunda sizlerin de önerilerini rica ediyorum. CPU - Intel Core i9 12900KS Anakart - Asus Rog Strix Gaming Wifi Z690-E Intel Soket 1700 DDR5 Ekran Kartı - MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB GDDR6X 384Bit Ram - Gskill 64GB...
  15. F

Yardım Vatan Bilgisayar neden böyle yaptı ?

Ben 8 sene Vatanda çalıştım. Konu net olarak şu şekilde ilerliyor, internetten bir ürün aldığınız zaman Türkiye genelinde en fazla stoğu olan ve mağaza satış hareketi az olan mağazalardan öncelikli olarak gönderim yapılıyor. Yani bir mağazada 2-3 adet stok varsa ve o mağazada ürün çok hızlı stok...
  16. F

🔥İndirim Akasa Soho240 Intel ve AMD Uyumlu 240mm Radyatör Sıvı Soğutma Sistemi 1.998 TL

https://www.teknobiyotik.com/akasa-soho240-intel-lga-775-115x-1366-1700-2011-2066-ve-amd-am2-am3-am3-am4-am5-fm1-fm2-240mm-radyator-sivi-sogutma-sistemi-36097.html#!prettyPhoto
  17. F

❌İndirim Bitti! 11.123 TL MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8GB OC GDDR6 128Bit Ekran Kartı

şansa bak sepet yaparken kaçtı fiyatlar msi psularda da durum böyle
  18. F

❌İndirim Bitti! 11.123 TL MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8GB OC GDDR6 128Bit Ekran Kartı

O fiyata eklemiyorum sebebini bilen var mı ? 13k çıkıyor fiyat
  19. F

❌İndirim Bitti! Aliexpress Geri Döndü 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Ben bu üründen alıp küçük bir video hazırlamıştım merak edenler bakabilir.
Top Bottom