Arama sonuçları: *

1. itouch2004

🔥İndirim GALAX RTX 4070 Tİ SÜPER 31999 TL

Aylardır takip ettiğim bir kart. Bi ara 33 bine düşmüştü ama alamamıştım şimdi sipariş verdim. 47UZM6MD6MER kodlu olanı aldım 47UZM6MD7JDL e göre 15Mhz daha fazla bir arttırılmış frekansı var sanırım. Peşin fiyatına bonus karta 6 ay taksit yaptırdım parasını faize koyup 3000-3500 arasıda ordan...
  2. itouch2004

YAZILIM ÖĞRENME VİDEOLARINI ANLAYAMIYORUM

Kolay gelsin kardeşim, Yazılım öğrenmek için en başta akış diyagramı nedir onu öğrenmeni tavsiye ederim. Bu şekilde bir projeye başlarken yada bir dili öğrenirken neyin ne olduğunu daha iyi kavrarsın. Dil öğrenmeye geçtiğinde ise önce dil hakkında eline geçen kaynakları oku (yapısı, mantığı...
  3. itouch2004

Harici Hdd yi dahili yapma

Kutusunu acıp içindeki hdd yi cıkarıp direkt ana karta bağlayabilirsin. SonıUcta içindeki normal hdd oluyor.
  4. itouch2004

ITOPYANIN SITESINE

Görseller için şu adresi kullanabilirsin tasarımlarında PLACEHOLDER 1587429033 Rica ederim kardeşim ihtiyacın olursa pm atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar...
  5. itouch2004

ITOPYANIN SITESINE

Yasin arkadaşın dediği gibi sıkıntı çıkabilir. Keşke Demo Logo, demo imaj gibi telifi olmayacak şeyler kullansaydın. Tasarımı biraz inceledim. Benim fikrimce Typography design üzerinde baya çalışmalısın Modüllerin tasarımı ve yerleşimi pek kullanıcı dostu değil, aradığını bulmakta...
  6. itouch2004

laptopumu kırmayı bilmiyorum

Malesef :) hatta o dönem kendi laptopum olmadığı için içim gitmişti. Karga burnunun ekrana girerken çıkardığı o acı ses halen kulaklarımda :D
  7. itouch2004

hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Öncelikle oyun veya herhangi bir dosyayı indirme hızı sadece senin internet hızına bağlı değil. İndirdiğin yerin sana gönderme hızınada bağlı. Torent lerde ise senin download hızın, kaynak sayısı ve kaynakların upload hızına bağlı. Şuan bir yandan youtube da kesintisiz 1080p video izliyorum ve...
  8. itouch2004

Bip sesi yok ve görüntü yok

Ekrankartını çıkartıp üzerinde varsa onboard ekran kartı ile bir deneyin.
  9. itouch2004

Süperonline zaten Türkcell e ait. Şuan Türkcell Süperonline fiber kullanıyorum ve çok memnunum.
  10. itouch2004

Donma sorunu

Malesef benim bildiğim yapabilecek başka bir şey yok. Tabi işletim sisteminin temiz olduğunu ve arka planda çalışan programlarının sıkıntısız çalıştığını varsayarsak. Kolay gelsin kardeşim.
  11. itouch2004

Donma sorunu

Sanmam ama her ihtimali değerlendirmek adına yapabileceğin birkaç şey var. Ekran kartını sök onboard ekrankartı ile dene Ramleri sırasıyla sökerek dene Elinde başka bir Hdd varsa sistemi ona kurarak dene halen sorun devam ediyorsa geriye board, cpu ve psu kalıyor zaten. Bunları yapmadan önce...
  12. itouch2004

Borca karşılık bilgisayar alan bi abinin çalıntı olabilir internetten bulabiler korkusuyla pense kargaburnu ile bir laptopa giriştiğini gördüğümden bana garip gelmedi :D
  13. itouch2004

Üzerinde sistem olmadan almışsın sanırım. Önce hangi işletim sistemini kuracaksan onun kurulum flash diskini oluştur ve laptopuna takarak bu flash diskten başlat. Youtubeda windows kurulum flashdisk oluşturma gibi arama yaparsan birçok örnek bulabilirsin. Windowsu orjinal siteden indirebilirsin...
  14. itouch2004

Telefon ısınması

Telefonun arkası ısınıyorsa bataryanızdan dolayıdır. Orjinal batarya değil ise orjinali ile değiştir. Kılıf kullanma en azından oyunu oynarken. Yine oyun oynarken diğer uygulamaları kapat. Eğer oyun internet kullanmıyorsa onuda kapat. Telefon soğutucu fanlarıda iş görebilir.
  15. itouch2004

Sistemi topladım nasıl olmuş

Akım koruma pirizleri içerisinde batarya içermediğinden dolayı sadece yüksek akıma karşı korur. Oda kaliteli bir şeyse tabi. Şebekedeki dalgalanmalardan cihaz yinede etkilenir. En etkili yöntem düzgün regüle edilmiş çıkış verebilen UPS (kesintisiz güç kaynağı) öneririm. Ayrıca elektrik...
  16. itouch2004

Yardım power supply düşük olursa sistem zarar görür mü

Sertifikalı bir psu öneririm özellikle şebekedeki dalgalanmalardan dolayı anakartın ve ekran kartın zarar görebilir. Ben şahsen 80+ 650w psu kullanıyorum şebeke ile arasında da küçük bir kesintisiz güç kaynağı var.
  17. itouch2004

2 KULAKLIK ARASINDA KALMAK

James Donkey daha iyi hem 7.1 Surround hemde kulağına daha rahat oturur. Diğeri kulağını rahatsız eder kısa zamanda.
  18. itouch2004

Öneri #EvdeKal Film-Dizi Önerisi

Eski bir dizi olan Eureka : Eğlenceli bilim kurgu tarzı bir dizi. Tekrar tekrar izlediğim bir dizi. (y) Firinge : Buda bilim kurgu (y) Lucifer : Eğlenceli fantastik (y)
  19. itouch2004

Bulunduğun yerin altyapısına göre değişir. Ama ben şahsen Türk telekomdan tiksiniyorum. 6 ay boyunca bir üst hıza geçmeme rağmen sistemden eski hızı veriyorlardı. 6 ay boyunca haftada 3-4 kez aradım sorunu çözemediler. Bende süperonline a geçtim. Geçer geçmez yüksek hızda internetim oldu. Geçen...
  20. itouch2004

FPS PROGRAMI

Oyunda FPS Değerini Gösteren Programlar - Donanım Arşivi Buyur kardeşim ;)
Geri