Arama sonuçları: *

• Users: HouSH
  • Order by date
  1. HouSH

Yılbaşı akşamı tek girmek

en sevdiğim.
  2. HouSH

🔥İndirim Nzxt H7 Flow Beyaz Kasa 4400₺!

güzel halen kullanıyorum. siyahı var bendede
  3. HouSH

Last Of Us tarzı oyun önerisi

herkesin korku eşiği farklı oldugu için ne desem bilemedim. Cogu korku oyununu oynamis biri olarak halen bazıları beni germeyi başarıyor.
  4. HouSH

İkinci el ram alınır mı?

Gskill'in ramını 2 senedir kullanıyorum. Sıkıntısız. Merak ettim neden oyle dedin
  5. HouSH

Bu arada korku oyunu seviyorsan . Until dawn ve silent hill 2 remake ve Silent hill f Tam senlik oyunlar .
  6. HouSH

Bu yılın goty oyununu oynamadiysan onu oyna. Hikaye- müzik- atmosfer - efso. Tam bir sanat eseri . Oynanış herkese hitap etmiyor tabi .
  7. HouSH

Bari en son çıkanını önerseydin. Sam2 ne . Zaten hepsi de aynısı. En son cikani oynayıp seriyi kapatırdı.
  8. HouSH

metro exodus tam aradğın bence. sadece hikayeye göre ilerliyorsun ve kıyamet sonrası dünya.
  9. HouSH

Kasaya araba kokusu asılırmı ?

Oto oda parfümü al . Daha iyi olur.
  10. HouSH

🔥İndirim Microsoft, Epic ve Konsollar Tüm Kış İndirimleri Tek Tabloda

Liste icin teşekkürler. Bu liste başında epic olan . Xcom nasil oyun ? Iyi indirime girmiş
  11. HouSH

AMD 9070 XT Ekran Kartına 5070 Ti Ile Tks (9070 Bende Ki Kart )

3-5 değil brom. daha fazla bence. :P
  12. HouSH

Laptop ve Masaüstü arasında kaldım!

Hmm . Yüksek seviye sistem de çok da fark olacağını sanmıyorum. Bu senin özgürlük anlayisna bağlı. Ben sürekli evde oturup oyun oynayamam dersen laptop . Yoksa masaüstü.
  13. HouSH

harici monitör alırsın . zor bişe değl. 1766609791 hocam sen bu sistem veya laptopu ne için alacaktın. oyunmu? iş mi ?
  14. HouSH

şuanki durumdan memnunsan laptopdan devam et bence. çok da fark olacağını sanmıyorum masaüstü. en üst seviye sistem alıyorsun zaten. ikisi arasında olacak performans kaybı anca fantaziye kaçar :D
  15. HouSH

arada kalmana gerek yok aslında. masaüstü alırsan geçersin bir köşeye oynarsın. laptopda ise serbestsin. sana hangisi uyarsa.
  16. HouSH

Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

baktımda. amd fsr 4 açık . altındaki 2 ayar otomatik ve 50 kare oluşturma kapalı. yol izleme ve foto modunda yol izleme dışında hepsi max.
  17. HouSH

Steam max 10 dolar oyun önerisi

THE FOREST. ABİSİ SONS OF FOREST. HOLLOW KNİGHT SİLK SONG wticher 3
  18. HouSH

Kulaklığım 1 aydır teknik serviste

20 iş günü geçtiyse değişim/para iadesi isteyebilirsin .
  19. HouSH

Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

Bendede 9070xt ve 7700x var . Akıcı oynuyorum 2k da . Akşam oyuna girince ayarlarımı atayım.
Geri