Arama sonuçları: *

• Users: HouSH
  • Order by date
  1. HouSH

Anime Önerisi Yardım

oregairu kuroko no basket seriel experiment lain to be hero x no game no life parasite physco pass shokugeki no souma mob physco 100 grand blue lkink click the kings avatar kusuriyano hitorigoto gibi gibi çok seri varda zaman alır. listem aşağıda 8 üstü verdiklerimi izleyebilirsin...
  2. HouSH

Ana Sisteminizde Kaç GB Depolama Alanınız Var?

3 tb m2 ssd
  3. HouSH

Breaking Bad Tarihin En İyi Dizisi

saçma bölüm yok derken aklıma sinek yakaladıkları bölüm geldi
  4. HouSH

MSI Ventus Linçleme (Normal Olmayan Durum)

Ne kadar soğutması kötü de olsa işlevini yerine getirir. . 5000 serisini dedigin gibi bilmiyorum ama .
  5. HouSH

MSI Ventus Linçleme (Normal Olmayan Durum)

Msi'ın en kötü modeli ventus diye biliyorum. Hatta 4070 lerde kronik sorunu var diye okumuştum. Bende ilk 4070ti ventus almıştım . Aşırı ısınıyordu 1 yıldan fazla kullanıp satmıştım
  6. HouSH

Yazın İzlenecek Anime Önerileri

listemi atayım. yüksek puan verdiklerime göz at. konusu ilgini çekerse izle . https://myanimelist.net/animelist/HouSh?status=2&order=4&order2=0
  7. HouSH

Anime Önerisi Lütfen

Code geass Chainsawman Re zero Oregairu Classroom of elite Charletto Youjo senki Linkten yuksek puan verdiklerime bakabilirsin . https://myanimelist.net/animelist/HouSh?status=2
  8. HouSH

Sistemim Ne Kadar Eder Satamadım Bir Türlü

O sistemi oyle satmak zor olur . Parca parça anca satabilirsin
  9. HouSH

The Boys Final Bolumu Hakkında ( Spoiler Yok)

Hiç sorma . O nasil bir son oyle. Cok saçmaydı .
  10. HouSH

Geneki bitti . Böyle devam ederse izlenmezdi
  11. HouSH

Az önce izledim ve game of thrones finalinden bile daha kötüydü . O kadar çok mantik hatası var ki anlatamam . Spoilersiz sizin de düşünceleriniz nedir ?
  12. HouSH

Hangisini oynamalıyım

Reis hepsi uber düber super oyunlar.
  13. HouSH

Oyun Fikri Bulamıyorum?

2d hikayeli oyunlar olabilir.
  14. HouSH

Animeden anlayanlardan anime önerisi istiyom birde site

10 yıldan fazladır izliyorum. çok normal :) benimde yoktu ama izlediğim animeleri listeme ekliyordum unutmamak için. geçen yılda mal'a kaydetmeye başladım hepsini .
  15. HouSH

Animeden anlayanlardan anime önerisi istiyom birde site

dublajı bırakmanı öneririm. Çok şey kaçırıyorsun. "Acilen Türkçe dublaji bırakmalısın" En popüler olanlari izleyebilirsin . Demon slayer Chainsawman Attack on titan Code geass Death note Mushuko tensei Steins gate Sousou no frieren Solo levelling Profilim. Yuksek puan...
  16. HouSH

Tridentz ve asus anakart uyumlulugu

Aynı rami bende kullanıyorum. xmp açık . b650 msi anakartında. sıkıntı olmuyor. hiç sorunla karşılaşmadım 2 yıldır.
  17. HouSH

Çözüldü✓ R7 7700X işlemci sıcaklığı normal mi?

7700X sıcak çalışan işlemcide . bu kadar degil. aynı işlemciyi corsair h150 soğutucu ile kullanıyorum. stress testinde 82 felan takılıyordu .
  18. HouSH

Sıvı Soğutma Monta Sırası

Calistirmayqcaksan sikinti olmaz . Bütün parçaları takip soğutmayı sonra da takabilirsin . Bende oyle yapmıştım
  19. HouSH

Sıvı Soğutma Monta Sırası

soğutma olmadan işlemci çalışmayı sürdürebilecekmi ?
  20. HouSH

📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Ülkede emniyet güçleri siyasetçilerin bekçi köpeği olduğu sürece güvenli ülke olmayı hayal etmeyelim...
Geri