Arama sonuçları: *

1. O

Mavi Ekran 3 YILLIK SİSTEMDE SÜREKLİ MAVİ EKRAN HATASI ALMAYA BAŞLADIM

Merhaba tesadüfen gördüm. Emre bey minidump dosyalarına bakmıştır. Windows 22h2 üzeri kullanıyorsan önce cmd üzerinden (yönetici olarak çalıştır) sfc /SCANNOW sonra Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth...
  2. O

13824 TL Intel Core i7 14700KF Soket 1700 14.Nesil 5.60GHz 33MB 10nm İşlemci

Aslında çok çok az sayıda bozulan işlemci oldu toplam sayı içinde yani 1 tane aldım bozuldu gibi düşünme. :) Ama sıvı soğutma ömrümde tek bir defa aldım, o da Arctic ii 280, o da arızalı serisiymiş belli bir senede üretilen. Genelde tercih edilen B serisi ve üzeri kullanmak i5 13600 ve üzeri iş...
  3. O

13824 TL Intel Core i7 14700KF Soket 1700 14.Nesil 5.60GHz 33MB 10nm İşlemci

Pekte bir indirim yokmuş. 0x129 mc update sonunda yaptılar, bir süredir biliniyor ve isteniyordu, kullanıcılar kendi ayarlarıyla idare ediyordu. Kasımda gözüm var bir tane için hem güncellemelerde oturmuş olur toz duman. Bu arada tartışmaya odun atayım pc'yi oyun veya render(!) dışında kullanan...
  4. O

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

@Abdullah Hacıgül @AydınZafer Bu arada başka bir forumdan bu konuda deneyimli bir arkadaşın talimatları ile fabrika menüsünden panel nosuna (M25HAN01.B) baktık. HP Omen 25i ile aynı panele ve backlight a sahipler. Displaysprec sitesinde yazılan panel no hatalı yani. Kontrol etmek isteyen...
  5. O

Artery üzerinden güncellemek için, Dell Support üzerinden manuel olarak indirip, monitör için kullanabileceğimiz herhangi bir firmware güncellemesi göremedim ben...
  6. O

Yani bana göre gayet güzel renkelr canlılık ama monitörler hakkında nelere dikkat etmeliyim (hangi metriklere dikkat etmeliyim çözünürlük, kontrast, bit derinliği vs vs) konusundaki bilgim bir kaç haftalık sosyal medya ve online kaynaklardan edindiğim bilgilere ve canlı monitör testlerine...
  7. O

Sadece tahmin olacak hatalı olabilir ama eğer bu monitör 180hz değerine ulaşıp "belirli" süre içinde 165hze düşüyorsa, hem Pcb tasarımı hem de firmware kilidi ile kendini ve stabilitesini koruyordur. Bu bir sorun değildir bence, anlık olarak ekstra bir imkan sunuyor. Zaten "psref" dökümanında...
  8. O

Merhabalar Abdullah. İyi akşamlar. Konuyu görünce kullanıcıları ne düşünüyor derken foruma katılayım dedim. Monitörü ilk deneyenlerdenim. Çok monitörlerden anlamasam da, aldıktan sonra disket çağından kalma alışkanlıkla jenerik sürücüleri yerine kendi sürücüleri var mı diye kontrol ettim...
Geri