Arama sonuçları: *

• Users: xyz42
  • Order by date
  1. X

RTX 3060 oyunlarda çok az çalışıyor

Dahili ekran ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı yapın. Laptop direk harici ekran kartı ile çalışır.
  2. X

Rtx 4050 ekran kartı test sonucu

Arkadaşlar iyi akşamlar, acer nitro 5 i5 12500h 16 gb rtx 4050 ekran kartlı laptobumu fişe takılı şekilde Furmark ekran kartı testine soktum. Oyunlarda düşük fps alıyorum gibi geldi o yüzden test etmek istedim. Sizce herhangi bir sıkıntı varmı? Şimdiden teşekkür ederim. 1701204356 Grafik bu...
  3. X

Cs-2 oyunu açılırken kasma sorunu

Hocam kusura bakmayın sizi bunaltmak istemem, müsaitseniz sizin sistem nedir ve cs-2 fps değerlerinizi yazarsanız sevinirim.
  4. X

Oyun içinde pek takılma olmuyor. Fps 110 /160 arası gidip geliyor. Bu normal mi sizce? (Bir arkadaş kendi laptobunda da takılma olduğunu ama bu kadar olmadığını söylemişti. Sağlık olsun. )
  5. X

Hocam başka formda da sordum normal olmadığını söylediler ama bir çözüm bulamadilar. Video yüklemeye çalıştım ama sanırım yüklenmediği için izlemediniz.
  6. X

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım umarım doğru yerden konu açtım. Acer nitro 5 16gb ram ve rtx 4050 ekran kartı olan laptop var. Cs-2 oyunu ilk açılırken takılmalar oluyor. ( Counter strike yazısı geldiğinde ve karakter görününce takılmalar oluyor. ) Acaba sorun nedir? Yardımcı...
  7. X

laptopum garip derece kasıyor

Hocam acer nitrosense uygulamayı açın ve ayarlar kısmında mux swich var ( ayrık gpu olabilir) aktif et.
Geri