Arama sonuçları: *

1. B

Kardeşime laptop önerisi

Hocam şimdi kardeşime bir laptop lazım kendisi üniye geçecek hem dersleri için hemde oyun için bir laptop lazım ama genelde oyun oynicak oynadığı oyunlarda valo asetto forza fortnite cs2 tarzı 45k ya kadar bütçe var şu vatanda felan 9 aya kadar taksitler oluyomuş bir öneriniz varmıdır
  2. B

Öneri 15000 TL Bandında Direksiyon Seti Önerisi

hocam anladım ben bir arkdaşa sormuştum onun bilgisi vardı biraz o bana g29 g920 lerde garanti çöp dedi götürürsen kullanıcı hatası diyorlarmış
  3. B

hocam şimdi pasaj amazon evet var ve bana kalsa ben burdan alışverişimi yaparım ama peder biraz güvenmiyor daha çok kendisi gidip görüp almayı seçiyor bundan da medimarkta vatana gidiyor ve ordada fiyatlar arttı bilemiyorum 1753051327 hocam haklısınız ama işte elmiden bir şey gelmiyor illa gidip...
  4. B

hocam dediğimgibi mediamarkt tarzı yerlerde öyle fiyatı ondan öyle dedim ben idefix gibi siteleri çok bilmiyorum ve bundan dolayı güvenemiyporum
  5. B

hocam benim baktığım yerelr vatan mediamarkt tarzı kurumlar orda fiyatı 22 k ya çıkmıştı bkatığımda sizce idefix güvenilir mi? çok bilmiyorum ben 1753050755 hocam bana kalsa bende 2.el alırım ama peder bey 2.ele karşı nedense
  6. B

Arkadaşlar ben bir direksiyon seti almak istiyorum normalde g29 alıcaktım ama fiyatı son haftada zam geldi 16k dan 22 k ya çıktı bundan dolayı başka modellere yöneliyorum trustlar zaten pahalı mozalar da aynı şekil ikinci el almak da istemiyorum mecbur rampage e kalıyorum rampageden veya...
  7. B

Superbox paketleri hakkında

şimdi hocam ben yeni taşındım ve burda hiçbir altyapı yok oyüzden superbox almya karar vedik ve sınırsız bir paket istiyoruz öyle 150gb 250 gb lık değil ve paketlre baktığındda 10 ve 20 megabit internet paketleri var acaba benim göörmediğim daha yüksek bir nmodel varmı ve superboxlar sunduğu...
  8. B

Superbox paketleri hakkında

şimdi hocam ben yeni taşındım ve burda hiçbir altyapı yok oyüzden superbox almya karar vedik ve sınırsız bir paket istiyoruz öyle 150gb 250 gb lık değil ve paketlre baktığındda 10 ve 20 megabit internet paketleri var acaba benim göörmediğim daha yüksek bir nmodel varmı ve superboxlar sunduğu...
  9. B

Bu sistem yeterlimi nasıldır

teşekkürler hocam vakit ayırdığınız için 1750282663 sağolun hocam da arkdaşın önerdiği bilgisayar daha iyi geldi bana
  10. B

nerden 100 lira hocam 4k diyor sitede
  11. B

hocam peki işletim sistemi burdan alimmi yoksa usb şeklinde mi yapim
  12. B

hocam bu sistem gözüme ggüzel gözüktü amabilmiyorum arkdaş amd fln dedi 1750282222 hocam DDR 5 le 4 arasında uçurum bi fark varmı
  13. B

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-a520m-500gb-ssd-16gb-ram.html hocam amdli bu var bu nasıl
  14. B

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-14100f-rtx4060ti-h610m-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Hocam uzun süredir bakıyordum derslerden dolayı alamamııştım şimdi bakıyordum gözüme bu sistem çarptı darboğaz yapar mı rdr2 gta5 eldenring vb. oyunlar oynicam performansı nasıl olur parça değiştirimmi...
  15. B

TYT KİMYASIZ KAÇ PUAN ELDE EDERİM

valla reis ben kimyadan komple anlşamıyorum fizik biyo neysede kişmya bitik
  16. B

TYT KİMYASIZ KAÇ PUAN ELDE EDERİM

merhaba direk konuya giriyorum tyt de kimyasız güzel bir puan elde edeblirmiyim (sayısal) kimyam çok kötü :D sayısalcıyım kimyasız yüksek birt puan gelirmi
  17. B

Bu laptopu alıcam nasıl fiyatına göre

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-524a-intel-core-i5-12450h-16gb-ddr5-ram-1tb-m-2-ssd-rtx-4050-6gb-140w-freedos-nh-qlzey-009-01-p-HBCV00007KTIOW?magaza=Techburada& fc24 valorant cs2 fivem fortnite gibi oyunlar oynicam sizce bu fiyata değer mi sistem özellikleri nasıl darboğaz...
  18. B

Hyperx cloud 2 wireless alınrımı

nasıl yani
  19. B

doğrudur hocam ben ondan bahsediyordum sonra başka satıcıdan bahsettim
  20. B

over game güvenilir değilmi
Geri