Arama sonuçları: *

1. valhalla

Xiomi Tv Box S (2.Nesil) alınır mı??

Evet yapıldığına dair videoları ben de izledim ama yöntemi denemedim oluyordur sanırım
  2. valhalla

Yok hocam direk yüklenmiyor mi box a.. ben send files to tv ve cx file explorer uygulamalarından destekleyerek inat apk yi kurabildim, biraz ugrastiriyor tv ve tlf üzerinden senkron etmen için..
  3. valhalla

Butceniz uygunsa bence alınır, ben de ilk nesli de 2.nesli de var, Google tek hesap üzerinden evdeki 3 tv 3 mi box 2 masaüstü pc 1 laptop 2 tablet 4 akıllı kamera sistemini ekosistem yaptım ve 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım, 2.nesil ilk nesile göre daha kullanışlı...
  4. valhalla

Wifi adaptör önerisi

Hayır şükür bugüne kadar ne belirttiğiniz türde de baska şekilde bir sorun yaşamadım tavsiye ederim düşünüyorsanız
  5. valhalla

Wifi adaptör önerisi

Evet hala aktif olarak kullanıyorum hocam
  6. valhalla

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Selamlar, bugün geldi 1 saat kadar kullandım ve emin olun değil 250 TL bence 1000 TL lik segment kulaklığı.. anc yok, ses düzeyi ve basları oldukça tatminkar, son sesle dinlemeyi sevenlerin beklentisini karşılar ama büyük beklentisi olanları üzer, xiaomi nin uygulamasıyla zevkinize göre ses...
  7. valhalla

🔥İndirim BITHERO Kayıt Ol 180TL+100TL Kazan

Hocam minimum 100 tl mi yatırmak gerekiyor yoksa 20 tl yatırmak yeter mi 100 tl almak için?
  8. valhalla

🔥İndirim BITHERO Kayıt Ol 180TL+100TL Kazan

Selamlar, hangi bankalardan ya da hangi yöntemle para aktarabiliyoruz buraya? Bir de kampanyalar kısmında 30 tl yatır 100 tl daha kazan tarzında bilgi notu göremedim biraz daha detay verir misiniz, teşekkürler
  9. valhalla

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Normalde Xiaomi nin ürünlerine çok mesafeli bakarım ama 250 TL ye bilindik bir markanın f/p beklentimi fazlasıyla karşılayacağını umarak almış bulundum, inşallah yanılmış olmayız.. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, iyi forumlar
  10. valhalla

Oyun-Film-Şarkı için bu hoparlör nasıl?

https://app.hb.biz/PfdVGHpMJc2d Yukaridakini kullanıyorum oldukça memnunum öneririm
  11. valhalla

Çözüldü✓ Hangi BT Hoparlör Daha İyi?

Hocam selamlar Anker in marka olarak bir çok ürününü kullanıyorum.. Liberty 4 nc life note 3i tws q21 q45 20000 mah powerbank 2k güvenlik kamerası kablosuz hifi 30 watt bluetooth hoparlör şu an çalışma odamda ilk gözüme carpanlar..belirttiğiniz ürünler bende yok ama Anker den aldığım hiçbir ürün...
  12. valhalla

KABLOSUZ KLAVYE ÖNERİSİ

Selamlar, pek anlamadığım bir konu olduğu için görüş, öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var..Genel itibariyle oyun ve gündelik kullanımda iş görecek bağlantı sorunu veya başka bi teknik nedenle baş ağrıtmayacak uzun süreli kullanıma dayanıklı ve % 60 ebatli bri siyah digeri pembe renkli 2 adet...
  13. valhalla

🔥İndirim Outlast 4,95₺ - Outlast 2 ise 7,35₺

Selamlar 2,75 epic para vardı sayende bi işe yaradı 😀
  14. valhalla

Gamepower Fujin Pro alınır mı?

Fujin pro hocam..
  15. valhalla

Gamepower Fujin Pro alınır mı?

Selamlar yaklaşık 1 yıl olacak kullanıyorum, genel olarak memnunum.. dip ses cızırtı durumu yaşatmadı, bas ve tiz dengesi görece bana göre gayet tatminkar..dışarıya ses verme durumu haliyle var ama kapalı ortamda sorun değil gibi..Ürünün kablo ve mikrofon kalitesi malzeme olarak baya dayanıklı...
  16. valhalla

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

Selamlar, belki 10 kez denedim ama tlfna kod gelmiyor..galiba sistemleri çöktü..
  17. valhalla

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

Selamlar herkese, ben Aralık 2023 de adı geçen firmadan 2 adet sistem aldım birisi iş diğeri de işe destek ve oyun amaçlı.. 2 sistem de eksiksiz ve sorunsuz bi şekilde kurumları yapılmış olarak geldi ve tek can sıkıcı olay her 2 sistemin de kablolamasi berbattı kendim baştan...
  18. valhalla

🔥İndirim Anker Soundcore Motion 100 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 1.583TL

Deveden büyük fil var diyim de tam olsun 😀 1721925849 Şaka bi yana bende de Anker in aşağıdaki modeli var...4 ay oldu aşırı derecede memnunum bütçesi uygun plana tavsiye ederim.. https://app.hb.biz/HaBvXjwjw5ob
  19. valhalla

🔥İndirim Hepsiburada Premium'un 2. Yılına Özel Super Fırsatlar Yarın Başlıyor!

El ele verip daha iyi bi dünyanın anasını....şey toprak ana var ya o işte...dur dur şeydi Çiçek eydür derviş baba anan baban topraktır.. anladin sen dostum...şakası bi yana inşallah herkes her ihtiyacına uygun fiyatlarla sahip olabilir..cidden aşırı zorlaştı her kesimden insan için...
  20. valhalla

🔥İndirim Hepsiburada Premium'un 2. Yılına Özel Super Fırsatlar Yarın Başlıyor!

Al benden de o kadar.. Senden ve diger arkadaslardan gelen indirimler pop up olunca ufaktan heyecanlanıyorum etkisi kalıcı olmuyo ama 😀 Şöyle balyoz etkili lazım gelen biseylerin kallavi indirimi gelse ..oka konan sinek gibi yapışacam da feyk işte.. neykkkk feyykkk, üstünde öküz gibi Kütahya...
Top Bottom