Arama sonuçları: *

1. V

Yeni yıldan önce RTX 5090 almak mantıklı mı?

Kesinlikle.. Tabi imkanınız varsa..
  2. V

Yeni yıldan önce RTX 5090 almak mantıklı mı?

Selamlar, hocam Türkiye de iç ekonomik hamleler kaynaklı iç pazardaki fahiş fiyat dalgalanmalarını, globaldeki çeşitli ürün gamlarına dönük dengesiz arz talep hareketlerini, uluslararası ticaret savaşlarını ve AI teknolojilerine sürekli artan yatırım maliyetlerini göz önünde tutarsanız; ve dahi...
  3. V

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Geçer.. Aynı üründen 5 adet ve üzerinde sipariş geçerseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz..
  4. V

En sevdiğiniz film ve dizi müzikleriniz nelerdir?

Yok yahu konu başlığına yeni denk geldım birkaç tane ekleyecektim ama baktım ki top list timde baya zevk aldığım parça varmış paylaşıverdim gitti: 😀
  5. V

En sevdiğiniz film ve dizi müzikleriniz nelerdir?

Selamlar, aşağıya sıralayayım belki hoşuna gidip dinlemek isteyen çıkar :) (Hepsi kendi play list imden..) https://www.youtube.com/watch?v=Dqb1Wj9uw9s&list=PLDqzdkZjzzXCcmfu7WaFLfcK3KKaXMGWI&index=19...
  6. V

Yardım Corsair 6500X mi NZXT H9 Flow mu?

Selamlar, zamanında sistemi kurarken H9 ile imzamdaki Hyperion kasa arasında kalmıştım, fakat o zamanlar her yönüyle birebir araştırıp emin olduğum bir kasa modeliydi.. Şu an bu seviyede tekrar bir sistem kursam H9 u kesin alırım.. Corsair in modeli hakkında çok detay bilgim yok hocam.. H9 un...
  7. V

Öneri Ev İçin Yazıcı Önerisi

Selamlar, bütçenizi bilmiyorum fakat yaklaşık 8 aydır evde bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim.. Üründe tek dikkat edeceğiniz husus 1 haftadan uzun süreli kullanım dışı bıraktığınızda bir müddet sonra mürekkep tankları kuruluk yaratır, o yüzden haftada 1 kez de olsa çıktı...
  8. V

Dijital masa ekran saatleri

Bendeki de böyle, fikir vermesi açısından paylaşayım istedim.. Bir ara ben de baya takmıştım bu konuya :D
  9. V

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Selamlar, aslında vote olarak ürün gamlarını listelesek ve bu vesileyle en çok oyu alan ürünlere Abdullah bey vesilesiyle indirim sağlatsak daha spesifik olmaz mı? Hemen linçlemeyin bir an aklıma geldi :) Hem Abdullah beyin de sağlam indirim yaptırabileceği kategorileri kendi açısından...
  10. V

Akım Korumalı Priz Sorunum Var Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim

Hocam selamlar, belirttiğiniz bütçede alabileceğiniz en iyi akım korumalı priz, metre uzunluğunu da hesaba kattığımızda link olarak paylaştığınızdır.. Ki aynı ürün bende de var, yaklaşık 1 senedir 75 inç TV - ses sistemi ve hanımın evden çalışırken kullandığı PC sisteminde aynı anda kullanıyorum...
  11. V

Yardım Abdullah Abinin önerdiği usb wifi hangi modeldi?

O kısma karışmam ben :D İsteyen boykot eder isteyen etmez..
  12. V

Yardım Abdullah Abinin önerdiği usb wifi hangi modeldi?

Studz ı ben de masaüstünde kullanıyorum. Neredeyse 2,5 sene oldu bir kez bile kopma veya başka bir sorun yaşatmadı, şu an Idefix de satışta görünüyor, link bırakıyorum...
  13. V

Çamaşır makinesi önerisi

Selamlar yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz, o dönem ben de araştırmıştım arkadaşın önerdiği Samsung ile bunun arasında kalmıştım. Hanım bunu tercih edince aldık, şükür bir sorun yaşamadık baya sağlam bir cihaz tavsiye ederim.. https://www.beko.com.tr/12-kg-camasir-makinesi/cmx-12140-camasir-makinesi
  14. V

🔥İndirim Ugreen Micro-USB Kablo 51 TL

Yedekte dursun lazım oluyor arada.. Eyvallah kardeşim..
  15. V

Hayalimdeki Sistemi Topladım

Hayırlı olsun, Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin kardeşim...
  16. V

Selamlar, Temu TR yerel depodan satışı yapılan ürünlerin fiyat ve kalite beklentisinin bekleneni karşılamadığını zaten bu konu başlığında bir kaç kez belirtmiştim, yani Temu yerel şu an için tam anlamıyla uzak durulması gereken bir çizgide bence... O yüzden mecbur olunmadıkça (istisnalar...
  17. V

Shein ürün önerileri başlı başına farklı bir konu başlığı gerektiriyor kanaatindeyim, forumda 3 4 konu başlığına denk geldim ve arkadaşlar baya bi ürün önermişler o yüzden buradan paylaşmak genel anlamda bana pek etik gelmiyor fakat çok orijinal ve cidden fırsat ürünü diyebileceğim şiddetle...
  18. V

Hocam selamlar, Temu nun özellikle reel yeni müşteri hedef kitlesine yönelik kampanya segmentasyonu bireysel müşterilere yüksek düzeylerde fırsatlar sunuyor, tabi bu durum kişisel alışveriş deneyimlerimize görece farklılaşabiliyor.. Ya da mevcut kullanıcılar üzerinde etkisi yetersiz...
  19. V

VegGieg USB 3.0 SD ve Micro SD Hafıza Kart Okuyucu Siyah 135 TL

Eyvallah kardeşim çektim ben de👍
Geri