Arama sonuçları: *

1. snop02

BİOS UPDATE YARIDA KALDI

arkada bios için usb qflash yuvası yoksa, ki giriş seviye yoktur. maalesef servis...
  2. snop02

BİOS UPDATE YARIDA KALDI

bios update mi 4 saat:unsure:
  3. snop02

BİOS UPDATE YARIDA KALDI

update niye yarıda kaldı? elektrik vs mi kesildi..
  4. snop02

Bu sistem neden bu kadar uygun , alınır mı?

ram cl46 5600, cl36 6000 olsa daha iyi akart min 840 ve ustu ve biostar olmasa daha iyi.. ozellestirme yaptırıyorsun, birde incelemek için link koyun be kardesim..
  5. snop02

Yardım CİHAZINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE ONARILAMDI

pc de sorun oldugunu nereden anladın? pc yi stres testine sok, burada sorun var mı, yok mu?
  6. snop02

Yardım CİHAZINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE ONARILAMDI

oyunlarla pek ilgim yok ama, oyun ile ilgili hata olabilir. farklı oyun deneyin, sorun yasamazsanız muhtemel oyun yazılımdandır..
  7. snop02

Amazon ile TROY kartım ile taksitli ödeme yapamıyorum Yardım

Troy yurt dışı da çalışmıyor, bilgine.
  8. snop02

🔥İndirim Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Kendine gore windows yapmak isteyenlere yardımcı konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-uup-dump-ile-edge-ve-gereksiz-bilesenleri-silerek-iso-olusturma.1111546/ Ozellestirmek isteyenlere...
  9. snop02

Ak mail vs ile ugrasmak istemeyenler buradan deneyebilir.. microsoft hesap pert benim, kurtarma bile çalısmıyor.:LOL:
  10. snop02

Ne lazım? Varsa atarım..
  11. snop02

1 kere manuel etkinleitirme yapınca daha sonraki formatlarda key girmesende oto etkinleştirir(retail ve oem keyde) key girersen kendi keyinin son 5 karakterini gorursun. key girmezsen; mesela pro da, sonu 3V66T olanı gorursun: "Windows 10 Pro: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T"
  12. snop02

Windows 10 Bilgisayarin Sifresi Nasil Kirilir

sunu denedin mi? bu yontemle 2 pc yapmıstım zannedersem 7 yıl once civarında galiba..
  13. snop02

Yardım Corsair mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum.

Mekanik, red switch mi bu. core serisi sonra cıktı heralde, benimki suan max veya pro versiyon heralde.. core seri bilmem ama max ve prolar iyidir. klavyeleri saglam ve iyi oluyor, ama artık bircok alternatif var.. Bir yastıkta tam 12 yıl😁
  14. snop02

Valla benim hesap bloke galiba. Home etkinleştirdik, pro yıkselttim. (Pro pek kullanmam zaten) Pat yada olayda birine göstermek için yapmıştım. Hesaba girmeye çalısıyorım, hata veriyor. Kullanıcı veya şifre hatalı diye.., Bende cıd ile etkinleştirdim.. Zaten surekli yerel kullanıyorum, fark...
  15. snop02

❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

İyi ki magazadan almışım diyorum bazen.. Gerci kutu gelseydi daha iyi olur, kendime gore montajlardım diyorum ama… Biran önce insallah sorunun çözülür..
  16. snop02

Şu isaretledigim config dosyasına key ve kurmak istemediklerinizi ekleyebiliyor olmanız gerekir..
  17. snop02

iso indirdin mi?
  18. snop02

buradakiler 10 tl ile yine iyi. gecen pat veya olayda birine 150tl kilitlemişler mak keyi. son 5 karakterden kontrol edince burada paylasılan free mak key oldugu ortaya cıktı
  19. snop02

ETKİNLEŞTİRME: microsoft hesap ile ugrasmak istemeyen: bu siteler, birara kapanmıstı. bildigim kadar gunde 1 veya 2 alıma musade ediyor(uzun zamandır kullanmamıstım, home dan proya yukseltme esnasında hotmail hesap bloke galiba giremeyince kullandım:)) microsoft tel ile etkinleştirme kaldırıp...
  20. snop02

WİNDOS 11 RAM KULLANIMI

Zorin de bile guvenlik merkezi açınca 3gb ram a çıkıyor, kaparsam 1.8 civarı Windows 11, 24 ile 25 arasında bile fark var. Limux ve windowsta oyle abartılı bir fark yok. Min bosta artık 3gb lar normal. Bir tarayıcı ve arkada bir uygulama aç ort 5 gb ye çıkıyor..
Geri