Arama sonuçları: *

1. snop02

Microsoft Store 0x80070005 Hatası Mc Yuklenmiyor

İso modlarken ozellikle 05 hatası bir bileşenin kokten kaldırırsan kurulumda dahi sorun verir. Ozellikle modlama yapanlar bilir kernel 57 ve onecore silinirse 05 alır. Sen kaldırma vs yaparken muhtemelen windowsta hasar oluştu. Revo turu programlar kulanılırsa muhtemelen olabilir. Kurmak...
  2. snop02

Microsoft Store 0x80070005 Hatası Mc Yuklenmiyor

05 hatası kernel seviye silinme hatasıdır. Kullandıgın iso buyuk ihtimal modlu iso, ki oyledir. Modlama da iso olustururken winsxs te katı temizleme yapılmış, bunu yaparkende store ilgili ne varsa winsxs e girmemiş. Kurulumda bundan hata alıyorsun muhtemelen.. Kurabilmen çok çok zor. Ki zatende...
  3. snop02

Windows Kullanırken Microsoft Hesabı Oturumu Açmak İstemiyorum

Yerel hesap kur.
  4. snop02

Windows Ücretsiz Nasıl Etkinleştirilir?

Pro bilmiyorum ama home free retail var piyasada , script istemiyorsan arastır.
  5. snop02

Windows 11 Çok Ram Kullanıyor Hk

“Dagdan asagı”İyiymiş bu.😁 o kadar çok çektirmiş ki sanki sana o derece yazmışşın. Walla bende zorin takılıyorum dersiem yalan olmaz. Çocuklar roblox vs oynuyor. sober de pek iyi degil, onun için windows ve zorin karma kullanıyorum. Sistemlerde sıkıntı yok; 16gb ddr4 r5 2600, gtx 980. 24gb ddr3...
  6. snop02

Gereksiz uygulamaları kaldırma, gereksiz bileşrnleri kapatma veya kaldırma. Forjest ustanın dedigi tnctr de, trby ve benuslu11 vs iyi işler yapıyor. Modlama bilmeyenler için veya yeni baslayanlar için ayrıntılı rehber yapmıştım forumda.
  7. snop02

8.1 den devammısın Azerbaycanlı😁 Konu sahibi iyi debload ederse; W10 da ortalama 1/1.5gb W11 de ortalams 25/3gb “boşra” defender aktif kullanır. Bunlar kendi gozlemim. W12 de 4.5/5 olur heralde😬
  8. snop02

Yardım Bilgisayar Kendi Kendine Kapaniyor Boşta veya Yükte Farketmeksizin

Uzay montaj yap, tek tek dene. Psu da sorun demek sadece psu ile alakalı degil, kısa devrede olabilir..
  9. snop02

Çözüldü✓ Bilgisayara Hangi Win Sürümünü Yuklemeliyim

Sistemin iyi ama kendim mod yapayım dersen konum vardı, bilmeyenler için veya yeni baslayanlar için. https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-uup-dump-ile-edge-ve-gereksiz-bilesenleri-silerek-iso-olusturma.1111546/
  10. snop02

Çözüldü✓ Bilgisayara Hangi Win Sürümünü Yuklemeliyim

11 home işini fazlasıyla gorur. 10 driver destek verilmiyor guncel sistemlete artık…
  11. snop02

Ucuza Win11 Key Satın Alımı

retail yada oem ise sorun yok, mak sıkıntı..
  12. snop02

retail...
  13. snop02

Oem: anakartta yazılıyor. Retail: hesaba yazılıyor. Mak: multi aktivasyon key, sirketler için 3k/5k pc etkinleştirme için vs. Oem/retail de key ve hesap girmezsen de oto etkinleştirir. Mak ta sınır vardır, ileride format sonrası erkinlestirme yapmaya çalıssanda “etkinleştirme sınırı aşıldı”...
  14. snop02

Bunlar mak keydir, para vermeye gerek yok. Free olarakta bulunurlar. Onemli olan retail/oem key.
  15. snop02

Home, pro? W10/11 aynı keydir.
  16. snop02

Hangisi gerek?
  17. snop02

Linux'u Denemek İstiyorum, Merak Saldım ama Hâlâ Şüphelerim Var

Windows 11 e asina iseniz, zorin os iyi seçim olabilir. 1 hahtada içini dısını ogrenirsin. Linux te amaç ne,once ona odaklanmak gerek. Kilisellestirme ve gizlilik içince evet, oyun için derseniz sahsen windows derim. Bende dual kullanıyorum. Oyunla pek işim yok ama çocuklar için windows, kişisel...
  18. snop02

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Tersten olu; kullanıcı verilerini satmak caizmi dir?🙄🤔
  19. snop02

Hangi Windows OEM Key Almalıyım?

Free varken ve korsanları bile w10 a yukselten micropsoft key almak mantıksız artık. Free var, mas hwid var vs..
  20. snop02

Hangi Windows OEM Key Almalıyım?

Kişel kullanom ve oyun vs için . Home yeterli, bitlocker ile ugrasmak istersen pro al. Retail al hesaba baglarsın, baska pcde de kullanabilirsin. 1780556490 Home retail istersen atarım, pro retail istersen arastırmak gerek👍
Geri