Arama sonuçları: *

1. S

Kod yazamıyorum (Kütüphane öğrenemiyorum)

Benim sorunum üretici olup olmamak değil, benim sorunum kod yazamıyorum kütüphane öğrenemiyorum, ben bunu yapayzekayla da yapmak sitmeiyorum kendi başıma araştırarak öğrenerek yapmak sitiyorum. mesela proje olursa benim bir çok projem var fikirlerimi tuttuğum defterim var, fakat program...
  2. S

Kod yazamıyorum (Kütüphane öğrenemiyorum)

Merhaba dostlar, kendi başıma kod yazamıyorum. yıllardır programlama ile ugraşırım özellikle Web tasarım ve C# fakat iş programlama kısmına geldiği zaman ben yağamıyorum yazamıyorum. ne yazıcağımı ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. (c# veya javascript kısmında). Hobi olarak ihtiyaç...
  3. S

İkinci monitorü taktıgımda ekran siyah oluyo Konu

4:3 ü nereden ayarladın ? oyun setting kısmından mı yada monitör ayarlarındamı nereden ? 1772646473 monitörlerini bağla pc aç. (pc de şifre olmasın) windows tuşu + p yap ve enter yap bakalım, iki monitörde bağlı iken tekine geçi yapacakmı çünkü belli ki ikisine algıladığı için böyle yapıyor...
  4. S

Yardım Bana en mantıklı SSD seçeneğini bulur musun ?

sahte muhabbetinden çekiniyorum bu yüzden güvenilir satıcı , fiyat performans (kapasite) bilgisi olan arkadaşlara soruyorum.
  5. S

GA-H55M-S2 (Rev. 1.3) MALESEF.
  6. S

Merhaba dostlarım karar veremiyorum kronik sorunlar felan bilgim yok araştırıyorum ama unutuyorum. rica etsem piyasadaki en avantajlı fiyatla en yüksek kapasiteyi sunan ssd bulur musunuz bana sata3 2,5inç. 480 - 512 altı düşünmüyorum. pc donanımlarım eski w10 ram miktarını çok kullanıyor bu...
  7. S

Epic Games Oyun listesindeki oyunlar çıkmıyor ?

merhaba arkadaşlar epic games ücretsiz oyun listesindeki oyunlar çıkmıyor bilginiz var mı durum nedir ? Lego Batman (24 Aralık) Commander Keane (25 Aralık) Farming Simulator 2022 (26 Aralık) Slime Rancher 2 (27 Aralık) Terraria (28 Aralık) Detroit: Become Human (29 Aralık)a Mortal Kombat 11...
  8. S

İkinci El Piysası Ve Ram Bellek

Ram belleğin sahte olma ihtimali var mı ?
  9. S

Ekran kartı tercihi/Tavsiyesi Alabilir miyim ?

Sapphire markaya güvenemiyorum Sapphire ekran akrtım vardı arıza verdi siyah ekran, internette de çok dolaşıyor bu arıza sapphire de, aksi halde sapphire çok havalı görünüyor gözüme 0:) başka kart önerisi yapabilicek var mı acaba ? nvdia olarka mesela 1762785013 2.ELDEN TOPLU SİSTEM ALSAM...
  10. S

Anakart pin tamiri yapılabilir mi?

hayır.
  11. S

o kötü olmuş. kırık felanmı oldu acaba ? çıplak gözle bakıyorsun değilmi ? belkide böyle bur durum var yardımcı olamayacağım
  12. S

20K baya pahalı bir kartmış başka önerin varmı veya bu ekran kartıa işlemci önerisi ? ve anakart ?
  13. S

Mümkünse piyasada bulabilecğeim FİYAT PERFORMANS KARTI olsun dostlarım.
  14. S

Herkese selam, Eşimle co-op oyun oynamak için bilgisayar toplayacağım inşallah. 1080p full hd de (belki 2k çıkarımda çokda önemli değil benim için) high ve ultra ayarlarda hemen hemen bütün oyunları 60FPS altı düşmeden (KASMADAN DONMADAN) oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum. örnek olarak...
  15. S

pinler zaten çok esnek, ince bir şey ve büyütecle bir dene istersen dikkatlice. yamuk olmayanları inceleyerek.
  16. S

KONSOL İÇİN TV ARIYORUM AMA!

Selamın Aleyküm hem konsol için hemde dizi izlemek için şöyle (kaymak gibi akan görüntüye sahip, pürüzsüz renkleri on numara beş yıldız) bir TV arıyorum. (ps4 slim cihaz). Yeni panel oled miydi ? bunlar çok pahalı oluyor bunlara benim gücüm yetmez. Sizden ricam evinizde kullandığınız görüntü...
  17. S

EKRAN KARTI BU MARKALARDAN ALINIR MI?

Turbox parçalar çok çabuk arızalanıyor izoly de turboxun bir diğer markasıymış bundan dolayı sordum. Bu tarz markalar var. Afox için hepsiburada da müşteriler memnun olduğu gördüm yorumlarda ondan dolayı birde ucuz oluyor ya bizim için o önemli. aslında diğer marka parçalarda alınabilir de...
  18. S

EKRAN KARTI BU MARKALARDAN ALINIR MI?

AFOX ASROCK ASBOARD BİOSTAR AXLE ARKTEK MANLİ
  19. S

Çözüldü✓ 1K FHD, 2K VE 4K İÇİN EN UCUZ EKRAN KARTI MODELLERİ NEDİR?

1K FHD, 2K VE 4K üst limit seçilerek en fiyat performans GPU modellerini öğrnemek istedim. mesela 4K biliyorum bence RTX 4090 24GB, ama söylediğim gibi fiyatı felan çok yüksek bu kartın. (1K FHD, 2K VE 4K bu değerlerde oynatıcak en bütçe kartları arıyorum.)
Geri