Arama sonuçları: *

1. M

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Bence de 2 iyi duruyor. Cevabınız için teşekkür ederim. Sizce fps oyunlarında overshoota rağmen mprt mode açmak mantıklı tepki süresinden dolayı ?
  2. M

Kendim için en iyi ayarı bulmaya çalışıyorum. Herkese yardımları için teşekkürler. Hangilerinde ghosting oluşuyor ? Temiz olan var mı ? OVERDRİVE LEVEL 2 DEFAULT AYARLAR : OVERDRİVE LEVEL 3 : MPRT MODE ON :
  3. M

Cevabın ve ilgin için teşekkürler. İnceleme videonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Çekim aşamaları bitti mi ?
  4. M

@Abdullah Hacıgül Overdrive level 2 ve renk modu doğal olarak kullanıyorum hdr ise auto gözüme güzel gözüküyor. Senin deneyimlediğin en iyi ayarlar nedir ? Monitör üzerinden HDR açıp windows üzerinden açmasak yine özelliği aktif etmiş oluyor muyuz ? Bana bu şekilde farklı geldi ve windows...
  5. M

Hocam sizin de haklı olduğunuz noktalar var. Bazı arkadaşlar sadece muhalefet olmak için yorum yapıyor. Ben sadece öğrenmek içi sormuştum. Monitörümden memnunum. İkinci olarak HDR hangi ayarlarda kullanıyorsunuz ? Ghosting vs için en iyi ayar sizce overdrive level 2 mi ?
  6. M

Hocam sizin kadar bilsem bu forumu neden kullanayım di mi ? Basitçe bir soru sordum tavrınız hiç hoş değil. İyi günler dilerim. Düzgünce monitörün düzgün diyebilirdin. Ayrıca MPRT açında 0.5 ms oluyor onda mantıken ghosting oluşmaması gerekiyor di mi ama oluşuyor. Sadece bu durum normal mı diye...
  7. M

Seviye 5 dediği şöyle level 4 oluyor çünkü ilk level overdrive kapalı oluyor. Hocam sizin attığınız 120 pixel zaten onda hiçbir türlü ghosting oluşmaz ki.
  8. M

1 msde ghosting oluşuyor. 4 msde oluşmuyor bir gariplik var benim monitörümde o zaman.
  9. M

overdrive level 2 mprt kapalı şu an düzgün mü ? iade mi etmeliyim sizce ?
  10. M

Mprt açıkken 0.5 ms olduğunu overdrive level 4 ms 1 olduğunu söylemişlerdi. Sizde bu monitörden var mı? Çok teşekkürler yardımınız için. 1700946618 Mprt açıkken 0.5 ms olduğunu overdrive level 4 ms 1 olduğunu söylemişlerdi. Sizde bu monitörden var mı? Çok teşekkürler yardımınız için.
  11. M

Sizce ghosting var mı ? Test yaparken çektiğim video:
  12. M

Sizce benim monitörde ghosting mi var ? Rar dosyasında ghosting testlerinde kullanılan yöntemle çekilmiş video var. MPRT MODE ON: MPRT OFF OVERDRİVE LEVEL 4: Cihazımda ölü piksel çıkmadı genel olarak da memnunum sadece ghosting kafamı karıştırdı çıplak gözle böyle görmüyorum ama foto...
Top Bottom