Arama sonuçları: *

1. E

İnternet Önerisi Fiber

Valla fiber optik kablosu çeken bi elektrikçi veya yetkili birisini bulsam alıcam artık da yok bulamıyorum 1702326537 Yeni abonelik millenicom başvurdum ama fiber optik kablosu çeken birisi bulamıyorum çok daralttı artık 1702326664 Kardeşim valla fiber optik kablosu yapan tesisat çeken bi ekip...
  2. E

Playstation 4 çözümm

Sormayın ya hemen düşünün hesabı kartı kapatıcam 😅
  3. E

İnternet Önerisi Fiber

Selamun aleyküm kardeşler binamızın altyapısı türktelekom fiber altyapı ve bir çok firmaya başvurdum fiber optik kablosu için elektrikçi çağırın kurması gerekiyor diyorlar kendileri bu işlemi yapamıyorlar tek yapan vodafone şu ana kadar aldığım cevaplarda önerir misiniz? 100 mbps fiber 10/15 arası...
  4. E

Playstation 4 çözümm

1702318075 Eyvallah kardeşim teşekkür ederim şu an öbür hesabım her ay otomatik çekiyor çünkü parayı bende parayı çeken banka hesabımı kapatıcam zaten banka kartından çekiyordu yeni hesap açıcam çekmemeleri için
  5. E

Playstation 4 çözümm

1702299103 Zaten kartın çipi çalışmıyor kapattırcaktım hesabımı da kapatmayı düşünüyorum bunları yaptıktan sonra bi sıkıntı olmaz dimi ödeme alamadıkları takdirde sadece hesabı askıya alıyolar diye biliyorum, yeni açacağım hesaba erişip parayı ordan çekemezler herhalde
  6. E

Playstation 4 çözümm

Merhaba arkadaşlar bir playstation 4 üm var ve bundan 1.5 ay 2 ay önce güncelleme sebebiyle açılmıyordu daha yeni yaptım düzelttim. Sıfırlamak durumunda kaldım ama maalesef hesabımın adını ve şifresini hatırlamıyorum ps plus üyeliğim otomatik çekiyor ve eğer durduramazsam her ay çekicek...
Geri