Arama sonuçları: *

1. W

Power boost güç kaynağı alınır mı?

Power boost 1200w rage modeli gördüm Ürünün üreten galiba forza üretmiş sadece power boosta etiket bastırmış galiba internet e sitesini bulamadım kalitelimi psu mu 80plus titanyum sertifikası var alınır mı?
  2. W

Xigmatek güç kaynağı nasıldır

2 el 1000 w ve 1500w güç kaynagı almak istiyorum bütcem 3000tl kadar modüler almak iştiyorum bı tane buldum alınır mı? Xigmatek 1200 w psu alınır mı? ve bide başka psu önerisi olana varmı
  3. W

Kasa almak istiyorum

kasa boyut olarak en büyüğü bumu bide icinde psu olmicak 1747679115 1747679161 https://www.incehesap.com/gamepower-warcry-pulse-4x12cm-argb-fan-temperli-cam-atx-gaming-kasa-fiyati-74046/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop
  4. W

Kasa almak istiyorum

game power warcy kasa almak istiyorum ama hangisinin en büyük olduğunu anlayamadım hangisi en büyük galiba buldum ama tam emin değilim
  5. W

Köyde yaşıyorum internet mbsmi yüksek alabilirmiyim

köyde yaşıyorum internet alt yapısı yok telefon kablosu üzerinden internet alıyoruz şuan 10mbs lik bir paket kullanıyoruz bunu yükseltebirimiyiz diye türktelekoma sordumuzda sizin alyapınız 10mbs destekliyo dediler daha yüksek mbs bir pakete gecebilirmiyim en fazla kaç mbs li bir pakete gece...
  6. W

lenovo g50 70 laptop piyasası nedir

lenovo g50 70 laptopum var satcam piyasası nedir
  7. W

Ekran kartımı değiştirmelimiyim

bilgisayarımın özellikleri rx6600 r5600 16gb ram 650w güç kaynağı gameboster marka dahili kasa güç kaynağı şimdik yeni cıkan oyunlarda güzel FPS vermiyor ekran kartım Indiana Jones gibi şimdik ekran kartımı yükseltebilirmiyim mevcut sistemimde mesela rx 6800 beye rx 7800 1080 p monitörüm var...
  8. W

Dolandırıldım paramı nasıl geri alırım

Grenbayan sitesi diye geciyi bı bilgisi olan varmı
  9. W

Yok iki kez attım
  10. W

Eskort tarafından dolan dırıldım paramı nasıl geri alabilirim ilk başta seans ücreti dedi atım sonra satlik ücret dedi attım sonra birdaha ücret istedi attım bidaha istedi atmatım ne yapabilirim internet sitesinden buldum
  11. W

4tb hdd aldım 3680gb gözüküyor

Yani normal tmm
  12. W

4tb hdd aldım 3680gb gözüküyor

4tb hdd 3680gb gözüküyor nasıl 4tb cıkartırım
  13. W

Epic games hesabım tamamen benimmi

Epic games hesabım var tamamen benimmi yoksa Steam gibi ben öldükten sonra hesap silincekmi oyunlar tamamen bana mı ayit
  14. W

200cc motosiklet alcam masraflarım ne olur

Şimdik ben 200cc için ehliyet alcam kurs ve ehliyet fiyatı galabi toplam 15 bintl civarı bu çok fazla değilmi dağa ucuza ehliyet alma yolu yokmu
  15. W

Ben şimdi 2el alcam motoru noteri filan ehliyetiydi kursuydu trafik sigortasıydı 15 bin TL yı gecermi 1724005752 Toplam masraf
  16. W

Ehliyetle sürücü kursu toplamda 10bin TL yı gecermi zorunlu trafik sigortası ne kadar başka yaptırmam gereken zorunlu şeyler varmı
  17. W

Hayvanımızın karnı şisti nasıl geçer bir bilgisi olan varmı

veteriner geldi iğne yaptı antibiyotik verdi ozaman için geçti ama yeniden başladı
  18. W

Hayvanımızın karnı şisti nasıl geçer bir bilgisi olan varmı

Hayvanımızın karnı şişti inek nasıl geçer bir bilgisi olan varmı
  19. W

xboxtan 254tl minecraft java ve bedrock sürümü aldım java yok

xbox üzerinden minecraft java ve bedrock sürümünü satın aldım bedrock oynanıyor ama java oynanmıyor oyunun ilk gününde iade başvurusu yapmıştım iade deyi kabul etmemişler bilmiyom java sürümünü nasıl oynarım 1718524910 1718524944 bu sürümü satın aldım java yok oynanmıyor
  20. W

destorey all humans 1 türkçe yama varmı nasıl kurulur

merhaba destorey al humans 1 oyunu türkçe yama varmı virisüz ve nasıl kurulur yama oyunu epiçden aldım
Geri