Arama sonuçları: *

• Users: T.Alp
  • Order by date
  1. T

Kapının önünde ayakkabı kutusu, içinde ayakkabı bulmak

Arkadaşlar kapının önünde bir adidas kutusu ve içinde bir çift ayakkabı buldum 40 numara, eski bir ayakkabı adidasın da değil. Ne anlama geldiğini bilen var mıdır?
  2. T

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Bence kulaklıklarda bi indirim patlar hem benim ihtiyacım var hem de çok pahalılar
  3. T

Fivem drop sorunu anlık fps düşüşü

ikisinden birini artırabilirim ben ram olarak düşünüyorum sen ne diyorsun?
  4. T

Fivem drop sorunu anlık fps düşüşü

Selamlar "i3-9100f gtx1650zotac 500gb hdd(sıkıntılı)7200rpm 8gb 2400rpm ram" böyle bir sistemim var. Fivemde en köklü bir sunucuda oynuyorum (server list de yok forum ile alınıyor). Kısacası sunucuda fps problemi yok ve optimizasyon iyi. Ben sistemimden dolayı deli gibi drop yiyorum araç...
  5. T

oyunlarda donma ve atma sorunu

Birkaç gün önce yeni HDD aldım (WD Black) önceden eski hdd ile girince nadiren crash yiyordum ama şimdi her girdiğimde crash yiyorum neden anlamadım. İ3 9100F -GTX 1650 oc - 8GB 2133mhz ram var. Yeni aldığım harddiske kurmak için pc ye format attım ondan olabilir mi yoksa çok saçma diğer...
  6. T

fivem crash sorunu/atma sorunu

Fivemde nedense hep düşüyorum crash yiyorum. Asgard roleplayda oynuyorum neden oluyor? Sistemim; i3 9100f - gtx1650 gaming amp(zotac) - 8gb2133mhz ram - WD Black harddisk
  7. T

v8 error at committing semi space failed

fivem bir anda bu uyarıyı verip atıyor neden oluyor anlamış değilim. Nasıl çözebilirim
  8. T

Intel rapid storage kullanımı

2 tane hdd kullanıyorum (ikisi birbirinden farklı) bu uygulamayı kurmama gerek var mı? Gerekliyse hangisini kurayım en üst düzey performans istiyorum. https://downloadcenter.intel.com/product/55005
  9. T

Nvidia ekran kartı kayıt

nvidia gedorce experience yüklü klip almak istiyorum alt+f10 olarak gözüküyor yapıyorum olmuyor anlamadım ne yapmam gerek?
  10. T

2 windows kurulum işlemi

ikisine win 10 kursam olmuyor mu?
  11. T

2 windows kurulum işlemi

yeni bir hdd aldım ve windows u onun üzerinde kuracağım. ama diğerine format atmak istemiyorum çünkü içerisinde baya bir şey var. Kısacası 2 tane windows um olacak bir sorun çıkartır mı donanımsal olarak vs. ve her açtığımda hangisini seçeceğimi nasıl anlayacağım?
  12. T

HDD Tune error scan sonuçlar

tamamdır sağ olun.
  13. T

rahatsız ettim de hepsiburada dan elaf shoptan aldım nasıl iletişime geçeceğim tam olarak bilmiyorum daa.
  14. T

tamamdır sağ olun
  15. T

WD black okuma yazma hızı normal mi?

ne yapayım* değişim talep ediyim diyorum ama nasıl iletişime geçeceğiöm?
  16. T

son olarak fotoğraf bu sorun olur mu?
  17. T

iade etmek yerine değişim istemek nasıl olur? Hepsiburada dan elaf shoptan aldım.
  18. T

GTX 1050 2GB OC vs GTX 1050 ti

o fiyata rx570 alabilirsin :)
  19. T

2400 TL daha fazla vererek Gigabayte 3070 gaming oc yerine Msi 3070 gaming x trio alınır mı

bence gerek yok istersen bana ver 2400 tl sana ekipman dizeyim. Ama dersen ki 2400tl daha veririm o zaman 3080 al o fiyata bulursun illaki.
  20. T

iade mi edeyim ne yapayım? çok fazla etkiler mi acaba? 1610985521 ne yapayım çok etkiler mi iade mi edeyim?
Top Bottom