Arama sonuçları: *

1. L

Forumda virüslü bir konu var yöneticiler el atsın lütfen

hocam afedersin ama ***** mısın türkcende mi sorun var virüsü sildikten sonra tarama yaptım yazmısım oraya onu da gectim adamı niye karalayayım ne kazancım olacak kac ay önce atmıs postu acık ve net reklam postu zaten neyse sizi ve forumunuzu düsünende kabahat indir güvenli link :D 1744904067...
  2. L

hocam ben linke tıklayıp aylinkten geçtikten sonra beni megaya attı megadan indirdi yani sitedeki yedek linkten degil asıl linke tıklamıstım beni bu siteye atmadı hic 1744886658 Belki aynı şeyi indiriyordur dediğiniz gibi bilmiyorum ama çoğu forumda aylinkte yasak zaten
  3. L

Hocam setup indiriyor diyorum 97 mblık setup internet üzerinden indirme bittikten sonra indirilenler kısmında setupa tıkladıktan sonra oldu zaten ek olarak direkt mining virüsüdür demiyorum bilgi calmak icin vsde olabilir onu da gectim kendi kendine baslangıcta vs gözükmemesine rağmen her pc...
  4. L

Başlıkta da dediğim gibi 2-3 gün önce buradan bir fc24 kıs yaması indirmistim setup olarak indirdigini fark etmeden actım ve chrome tabanlı bir java virüsü yüklemis pcime olayı yasadıgım gece direkt konusunu acmıstım zaten bugün kurtuldum virüsten google tools dosyasına yüklemis virüsü dün...
  5. L

Pcime virüs bulasmıs olabilir mi?

Knk dosya inmedi cıkarmafı da dümdüz setup ismiyle geldi gece gece dalgınlığıma geldi herhalde normalde hic yapmam cok dikkat ederdim 97mblik dümdüz setuptu kurulum sihirbazı vsde gelmedi görev yöneticisinde calısan tek sey openjdk idi setupa clickledikten sonra da görevi sonlandırıp sildikten...
  6. L

birsey bulamadı hocam tesekkürler bu saatte yardımcı oldun icim biraz rahatladı ama sanırım yarın bi format atıp sıfır kurulum yapacagım isletim sistemimde ya da ekran kartı sürücümde sorun olduğunu düsündügüm icin format atmayı düsünüyordum zaten
  7. L

Buldum hocam sanırım tam taramadan bahsediyorsunuz yapıyor su an %63te birsey bulamadı daha
  8. L

bahsettiğiniz tarama bu mu hocam taramayla ilgili baska birsey yok cünkü
  9. L

onu nasıl yapabilirim hesap acmam gerek değil mi nereden yapabileceğimi gösterebilirsen iyi olur knk daha önce hic av kullanmadım 1744673992 bana yaptırdığının ismi akıllı tarama bu arada
  10. L

knk avast indirdim kurdum ilk taramayı yaptım virüs ya da kötü amaçlı yazılım bulmadı ne yapmam lazım hesap vs acmadım uygulamada kurdugum gibi ilk taramanızı yapın dedi
  11. L

kasperskyın ücretsizi var mı?
  12. L

hocam ne aradığımı bilmiyorum ki windows dosyaları vsde var nasıl yapacagım tam olarak
  13. L

ne yapmamı önerirsin halihazırda format usbem var ama tekrardan herseyi indirmek vsde ugrastıracak su anda pcde anormal birsey yok taratabilecegim baska program vs var mı tespit etsem en azından birsey var mı yok mu bilsem
  14. L

İyi geceler az önce bu forumdan yama indirdim megadan ancak setup olarak indirmis fark etmedim ve actım actıktan sonra open jdlk calıstı onu kapatınca setupu silebildim normalde acık oldugu icin silmiyordu her neyse ama open jdlk acık iken yani setupu kurarken anlık cmd acıldı kapandı ve chrome...
  15. L

Fc 24 icin fc25 yaması

Baslıkta da yazdıgım gibi fc24 kariyer icin 25 yaması var mı kadro formalar vs
  16. L

Epic games Talebiniz onaylanırken bir sorun oluştu hatası

yine aynı hatayı veriyor destek talebi oluşturdum onlar da yeterli bakiyeniz olduğunu kontrol edip 24 saat sonra tekrar deneyin diyip kapattılar talebi
  17. L

İnternetimde sorun olsa fark ederdim diye düsünüyorum indirme falan yaptım dün. Geceden beri almayı deniyorum zaten aynı hatayı veriyor
  18. L

epic gameste talebiniz onaylanırken bir sorun oluştu lütfen internet bağlantınızı kontrol edin hatasını alıyorum kayıtlı kartımı sildim tekrar girdim olmadı farklı bir banka kartım ile almaya çalıştım yine olmadı goodbyedpi ile de denedim yine olmadı bu hatanın çözümü yok mu?
  19. L

Voltaj düştüğü icin ekran kartı kullanımı düşer mi?

temmuz ayında aldıgım pcimde bir süredir fps drop problemi yasıyorum bunu detaylı bir sekilde farklı bir konuda anlatmıstım ama bir güncelleme yapmak istedim merak eden varsa o konuma da göz atabilir neyse kısaca sorunum anlık ekran kartı kullanımının düşmesiydi sıcaklıklar gayet normal ekran...
  20. L

Pcimde yazılımsal ya da donanımsal bir sorun olabilir mi?

hayır atmadım ama devam ederse ve sorunu bulamazsam sınavlarımdan sonra atmayı düsünüyorum
Geri