Arama sonuçları: *

1. S

Elektronik takip numarası gecikmişne demek

Bir mesaj geldi gelen numara çok değişik ve elektronik takip numaranız gecikmiş lütfen ceza ödemeden önce bu sorunu çözün diyip link bırakılmış tıklamadım dolandırıcımıdır?
  2. S

Fortmat atarsam windows gidiyormu

Sıfırlama yaptığında içerisindeki uygulamalar siliniyormu ben hepsinin silinmesini istiyorumda
  3. S

Fortmat atarsam windows gidiyormu

laptopum normalde freedostu ben buna trendyolda satılan keylerden aldım ve windows 11 yükledim acaba format attıktan sonra bunlar gidiyormu
  4. S

50 k laptop oyuncu laptop

kanka tamamda ne yapacağız ozaman bir öneri için yazıyorum buraya zaten
  5. S

buna ısınıyor diyorlardı bide ekran kartı kaç watt acaba
  6. S

bir kaç ggündür arıyorum bir konu daha açmıştım ama bütçem azaldığından dolayı https://www.trendyol.com/hp/victus-16-s0065nt-8w8a7ea-amd-ryzen-7-7840hs-32gb-ram-1tb-ssd-8gb-rtx-4070-16-1-fhd-freedos-mavi-p-770054791/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=467452 bunu beğendim nasıldır yada nasıl...
  7. S

65 k ya laptop önerisi

erazer olan 75 watt ekran kartına sahip diye biliyortum ki bence bu yetersiz kalacaktır diğeride benim dediğim üründen ne farkı var tam anlayamadım
  8. S

65 k ya laptop önerisi

arkadaşlar son bir önerinizi sunabilirmisiniz siz olsanız hangisini alırdınız
  9. S

65 k ya laptop önerisi

Arkadaşlar siz bu laptopu önerdiniz ama ben bir kaç gündür bakıyorum https://www.hpstore.com.tr/hp-victus-laptop-16-s0065nt-amd-ryzen-7-7840hs-32gb-ram-1tb-ssd-8gb-geforce-rtx-4070-161-inc-fhd-freedos-mavi-8w8a7ea?language=tr&h=e489f722&utm_source=chatgpt.com buna ne dersiniz
  10. S

65 k ya laptop önerisi

4050 var ama laptop zamanla eskiyen bişe yeni nesil bişeyle hemen değiştirmek istediğimden böyle yapacağım
  11. S

65 k ya laptop önerisi

Herhangi bir inceleme videosu varmı birde stand ne için fanları yokmu zaten
  12. S

65 k ya laptop önerisi

Özellikleri güzel gözüküyor ama ben intelden farklı işlemci kullanmadım farkları nelerdir birde bu marka bilindikmidir acaba hiç duymadım daha önce
  13. S

65 k ya laptop önerisi

Reis intel almak istiyorum ama başka 50 serisi bulamadım ben ya 1749477667 Sende anlıyosan bakabilirmisin ya acelem var hemen almam lazım 2 gün içinde
  14. S

65 k ya laptop önerisi

Eyvallah reis yeni modellerde olur ama bende zaten 4050 var onu göz önünde bulundurup bakarsın
  15. S

65 k ya laptop önerisi

reis masaüstü olmazda eğer laptopta önerin varsa iyi olur
  16. S

65 k ya laptop önerisi

65k ya kadar çıkabilirim oyuncu laptopu alacağım bir tane buldum bu nasıldır ve ne alınabilir https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t6-v3-3/
  17. S

60 70 k arası laptop önerisi

Acaba 5000 serisi laptoplar ne kadar olur bide ne zaman çıkar
  18. S

skypedan konuşurken oyunun sesi gelmiyor

Reis acer purified audio diye bir uygulama var ben ordan yaptım
  19. S

60 70 k arası laptop önerisi

60 70 k arası bütçem var oyun oynayan biriyim kasmasın ısınmasın yeter
  20. S

Acer nitro v 15 imi farklı bir adaptörle kullansam sorun olurmu

Merhaba tatile geldim fakat yanıma farklı bir adaptör almışım bunu kullansam bilgisayarımda herhangi bir sorun olurmu
Geri