Arama sonuçları: *

• Users: lusyt
  • Order by date
  1. L

Valorantda Yaşadığım Sorun

hocam birde benim amd ekran kartimda. var islemciden dolayı laptoplark bilirsiniz onu ne yapayım 1760771116 sadece Nvidia surucusunu kaldirdim ve acmayi denedim oldu simdi nvdia surucusu yuklemek icin eski surumu mu yukliyim
  2. L

arkadaşın dediği gibi ddu ile yapilacaktir dimi hocam ckk soru sordum kusura bakmayın ama
  3. L

bu sorun yoktu formattan sonra oldu driverdan dolayı mıdır
  4. L

hocam oyunun içine giremiyorum direkt atıyor+ baska uygulamalarda AutoCAD vs. biraz bekliyor siyah ekran verip hata veriyor
  5. L

rtx 3050 ti notebook
  6. L

Valorantta bu sorunu alıyorum bilgisayar bazen kendini yeniden başlatıyor bazi uygulamalar açtığımda crash veriyor hp victus laptop ekran kartı sürücüsünü yeni guncelledim lutfen biri yardim etsin
  7. L

Sanırım Bufferbloat Sorunu Yaşıyorum

türk telekommu bir şey yaptı anlamadım önceden cayrı cayırdı bi anda çıkması sasırtıcı
  8. L

eskiden yaşamıyordum olay o zaten neden şimdi yaşayayımki? uzaktan kontrol edilen bir şey mi
  9. L

Merhaba arkadaşlar sanırım Bufferbloat sorunu yaşıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama bir anda valorant oynarken ping in çık yapmaya başladı biraz araştırdım Bufferbloat sorunu gibi geldi bugün oldu her şey anladığım bir konu değil türktelekom modemi kullanıyorum ve ethernet ile bağlanıyorum...
  10. L

site açmak için devlete vergi var mı

merhabalar örneğin itemsatıs gibi bir site açmak için veya hesapcom bu tür siteler açmak ve yönetmek için devlete bir şey ödüyor muyuz
  11. L

yazıcı algılamıyor yardım lazım

ethernet yanlıs yazmısım usb ile baglıyorum sadece pc ye usb takıyıroum kablonun devamı olan kısmı yazıcıya takıyorum birde yazıcının fişini prize takıyorum kablolu baglantı yani wifi yok
  12. L

yazıcı algılamıyor yardım lazım

yazıcı bilgisayarı algılamıo anlamadım canon pixma e464 pc kasa wifi yok sadece ethernet usb ile baglıyorum kuruyorum ancak algılama kısmında pc yeniden baslattım yeniden driver yukledım ancak olmuyor yardım lazım
  13. L

Sorumluluğa kalma sistemi

Sorumlu dimi cok sacma ya ne alaka ins geceriz
  14. L

Sorumluluğa kalma sistemi

Merhaba 11.sinifim ilk dönem 2 dersten kaldiysam 2.donem 3dersten kaldiysam sorunluluk giriom mu (edebiyatlari gecom)
  15. L

James Donkey monitör alınır mi?

Kral ufo testine gerek yok ghosting alası var ama bu fiyata en iyi monitör zamanla alision alistim 1.5haftabgecti (valoda crosshairda bile dikkatli bakinca ghostingi goruon) 1713552887 Müsait olnca. Atarim
  16. L

James Donkey monitör alınır mi?

3299 a gaming gecesinden g3 aldim memnunum jamesdonkeybyerine tavsiyemdir
  17. L

🔥İndirim GamePower Eva 7 Mekanik 2.4Ghz Red Switch Gaming Klavye 💵 1450₺

arkadas aldı begenmedi pek bilginize.
  18. L

Bu kulaklık alınır mı?

su an kullanıyorum elime salı gunu geldi gayet güzel rahat mic kalitesi efsane ozellikle oyunlarda fln cok iyi geldiğini söylüyolar dip ses fln yok ses seviyeside iyi yani fiyatına göre efsane alınabilir
  19. L

Darboğaz mı yiyorum söyler misiniz

cool while mi neydi o ses normal mi birde driverlerdan olabilir arkadasın dediği gibi
  20. L

Darboğaz mı yiyorum söyler misiniz

cok gec opfksafawopkfopakslşf yaptım 1712834321 tamam onları yapayım dur
Geri