Arama sonuçları: *

1. S

Minecraft mod paketi önerisi

Görev kitapçığı olan güzel sistemler kurabileceğimiz bir mod paketi var mı? Sistem: GT 1030. i5 10400F. 16 GB RAM.
  2. S

Çözüldü✓ ssd kızak olmadan kullanılabilirmi

teşekkürler
  3. S

zaten asılı kalmicak kablolarını taktıktan sonra içine koyucam yer var koymalık ama bi sorun olmaz demi
  4. S

ssd vidası var ama kızağı yok kızak olmadan bilgisayara montajlanabilirmi yada hiç montajlamasam kablolarını takıp bilgisayarın içine koysam olurmu
  5. S

Pc bi anda kendi kendine kapanıp açılıyor

Selamünaleyküm. PC bir anda kapandı tekrar açıldı ve tekrar kapandı, bunu birkaç kere tekrar etti. Acaba virüs falan mı girdi?
  6. S

Kuru Fasulye vs Mantı

mantı öznel
  7. S

Sürekli olan ağız kokusu

Herkeze teşekkür ederim
  8. S

Sürekli olan ağız kokusu

Nasıl geçer onu sormuştumda genede teşekkürler
  9. S

Sürekli olan ağız kokusu

Okuldan felan vakit bulamıyorumki
  10. S

Sürekli olan ağız kokusu

Sünüzitim azmışda bunu nasıl düzeltebilirim
  11. S

Sürekli olan ağız kokusu

Merhaba ben her gün dişimi fırçalamama rağmen sürekli ağız kokusu oluyor bunun nedeni neler olabilir 1 kere sordurtmuştum sünüzitim azmış bu nasıl geçer.
  12. S

HepsiJet kargo ne zaman teslim edilir

Sağ olun en net yanıt sizden geldi
  13. S

Sağ olun onların dediği güne fazla güvenmiyorumda bi arıyım tabi
  14. S

Çözüldü✓ Markası Belli Olmayan Ekran Kartının Markasını Nasıl Öğrenebilirim ?

Pc de takılıysa görev yöneticisinde çıkıyo takılı değilse bi bilgisayarcıya sordur
  15. S

Başka bi siparişimde sormuştumda genede geç gelmişti o yüzden buraya yazmak istedim
  16. S

Selamın aleyküm arkadaşlar ben pazartesi günü bi sipariş vermiştim hepsiburadadan dün kargoya verilmiş ve teslim tarihi yarın yazıyo ama daha transfer sürecine bile girmemiş bi aksama olurmu kargoda
  17. S

MAX 2000 TL KABLOSUZ KULAKLIK

reis o zaman airpods gibi bişey tercih et bence ama oda bütçeni aşabilir
  18. S

üstüne 400 tl daha koyabilme şansınız varsa bunu alın https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-g435-lightspeed-siyah-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1571469705.html
  19. S

mikrofonlumu mikrofonsuzmu
Geri