Arama sonuçları: *

1. Derniere Wilt

AMD Piyasayı altüst etti!

Agalar olay çekişme, fanboyluk yapmak gereksiz. Adamlar ucuza, daha tasarruflu ve çok güçlü kart ile rekabeti artırıyor. Yazılım konusunda her gün iyileşiyor.
  2. Derniere Wilt

Yeni kartlarını görmedin galiba: 3090 dan hızlı, daha ucuz, daha az enerji tüketimi...
  3. Derniere Wilt

Bilgisayar ve Donanım dünya'sı anlık:
  4. Derniere Wilt

Windows 8 >> Windows 7 (YARDIM)

Yakın zamanda laptop yavaş kalıyor diye Windows 8 bilgisayarıma Windows 7 yükledim fakat yüklediğim bellekte sürücüler eksik yada hatalıymış galiba. PC de şuan Windows 7 yüklü ama hiçbir sürücüsü yok; internete bağlanmıyor, USB den takılan cihazları tanımıyor... Kullanım dışı şuan bilgisayar...
  5. Derniere Wilt

George Floyd

Amerika gelişmiş ama aslında hiç gelişmemiş. Sadece düşünce ve fikir özgürlüğü var. Buda güzel birsey. Birçok Amerikalı bilinçli iyi insanlar. Ayrıca ülkenin parası çok yapabilecekleri fazla ama sağlık sektörü, adalet sektörü ve bir çok şeyde sıkıntı var. Tam bir kapitalizm yurdu. Her ülkede...
  6. Derniere Wilt

George Floyd

http://chng.it/gvYpm2TWYj Amerika'da polis tarafından acımasızca öldürülen George Floyd için adalet arayışında yardımı dokunulacağı düşünülen bu kampanyayı imzalamaya çağırıyorum herkesi. Suçluların cezaları çekmesi , hükümete ve sisteme karşı tepkiyi ve en azından farkındalığı arttırması için...
  7. Derniere Wilt

Monitör Karşılaştırması ( ASUS vs MSİ )

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/223823-418435/msi-optix-mag241cv_asus-tuf-gaming-vg24vq/ VG24VQ / MAG241CV Sizce hangisi ? Msi renk açısından daha üst seviye galiba ama Asus, pivot özelliği ve Asus teknolojileri ile kalbimi çeldi..
  8. Derniere Wilt

Laptop Setup

Acelem yok, sağolasın
  9. Derniere Wilt

Laptop Setup

7-8 bin maks. düşünüyorum gerçi baya pahalılar ama monitör vs. de olunca zaten uçacak fiyat.
  10. Derniere Wilt

Laptop Setup

Üniversiteye gideceğim ve masaüstü bilgisayar sorun olabilir diye düşünüyorum. Aklıma laptop setup geldi. Okula laptopu götürüp eve döndüğümde monitör, klavye, mouse, hoparlör hazır sisteme laptopu bağlayıp büyük ekranda hem oyun hem ders hem film vs. işlerimi görürüm diye düşündüm. Bunun için...
Top Bottom