Arama sonuçları: *

1. nobleSS

Steam yerel fiyatlandırmaya geri dönüyor ( ama tl ye değil)

Yerel fiyatlandırma da önerilen fiyatı biraz daha düşürmüşler değişen bir şey yok.
  2. nobleSS

Sisteme takılan 2 ekran kartı da yandı

Psu sorunu gibi duruyor. Sırasıyla psu,kablo bağlantıları ve anakartı kontrol et veya ettir bir bilgisayarcıya gidip farklı sistemde denesin.
  3. nobleSS

Yanlış Ürün Göndermişler İade Etmeli Mi?

Archon temuda satılan soğutuculardan değilmi? Çok iyi olmasa gerek. Bir yerde gördüm ama temumuydu emin değilim.
  4. nobleSS

Banka kartı önerisi w

Akbank üniversiteliye veriyor haberin olsun. Aslında garanti, kuveyt falan da veriyorda öğrenci olarak ama akbank gibi çabuk olmuyor yine en iyisi akbank gibi.
  5. nobleSS

Monitörümde yatay çizgiler var

1 ay önce garantiye verdiğim monitör ile aynı sorun. Uzun süre monitör açık kaldığında daha da artıyordu. Bende Ekran hz veya çözünürlüğü değiştirdiğimde bazen yok oluyor bazende üstte daha fazla çıkıyordu. Bir dene istersen.
  6. nobleSS

Yardım Bu monitör alınır mı

Nasıl memnunmusunuz?
  7. nobleSS

Öneri Havit H2002p nasıl bir kulaklık

2.5 yıldır derisinin soyulması dışında hiçbir sorunu yok. O da normal zaten. Kesinlikle tavsiye ederim.
  8. nobleSS

Yardım Soğutma sistemi ve ekran kartı değişiklik için fikir

İşlemci yanlış seçim değilde rust sıkıntılı bir oyun. O işlemci bile ucu ucuna yeter öyle diyim. Ekran kartı için şimdi öneri yapmak saçma olur fiyat çok değişken ülkede. Soğutucu için direkt 13400f soğucu öneri olarak başlık aç daha iyi bilenler vardır.
  9. nobleSS

Yardım Soğutma sistemi ve ekran kartı değişiklik için fikir

Rust optimizasyonu iyi olan bir oyun değil baştan söyliyim İŞlemci upgrade oke etkisi olurda senin o kadar fps düşüklüğü yaşama sebebin bariz bir şekilde ekran kartı. İşlemci yerine ekran kartı yükseltsen daha iyi olurdu. Daha büyük etkisini görürdün. Eğer imkanın varsa vrami yüksek bir ekran...
  10. nobleSS

❌İndirim Bitti! Ücretsiz 750 TL Getirpara

Kod isteyen varsa DM.
  11. nobleSS

Ekranda çizgiler çıkıyor

Aynen önceki monitörüm aoc 24g4x idi zaten o direkt ekranın tamamında olmuştu. Hepte benzer zamanlar o da 1 sene sürmüştü bu da.
  12. nobleSS

Ekranda çizgiler çıkıyor

Kabloyu çıkardım kablonuzu kontrol edin yazısı geldi monitore o da çizgili çizgili sanırım kesin olarak monitörde sorun?
  13. nobleSS

Ekranda çizgiler çıkıyor

Elimde başka kablo yok
  14. nobleSS

Ekranda çizgiler çıkıyor

Tamamıyla beyaz çizgi oldu şuan ekran. 1770655884 Hatta hareket falan ediyor çizgiler baya kafayı yedi 60hz çekince.
  15. nobleSS

Ekranda çizgiler çıkıyor

Umuyorum ekran kartı veya işlemciden falan değildir ama oyunlar açık iken sıcaklık değerlerine bakmak için cpuz gpuz hwi falan açıktı sıcaklıklarında sıkıntı yoktu. Oyunlara girince çizgiler hariç şeylerde oluyor siyah ekran gibi. İstediğiniz test varsa atabilirim. Önceki monitörde buna...
  16. nobleSS

Ryzen 5 7500f işlemci soğutamıyorum

Termal macun kaynaklı olabilir. Soğutucun ve kasan iyi çünkü. Bende de 7500f-burst assassin var. Max 70 derece.
  17. nobleSS

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Elimde 2 tane mevcut 200TL yeni hesap açma ile uğraşmak istemedim
  18. nobleSS

KILIT

Menüyü,itemleri falan değiştiriyor mu yoksa sadece altyazı mı?
  19. nobleSS

Almak istediğim oyun neden ucuz."

Çalıntı olur,kendi hesapları olur ama %90ı çalıntı patlak hesaplar ömür boyu kalıcı diyorlarda çoğu zaman hesabın şifresi değişiyor destek alıp yeni hesap istiyorsun satıcıdan.
  20. nobleSS

🔥İndirim HAVIT SİTE İNDİRİMİ!

H2002P var 1.5 yıldır soyulma dışında 1 tane sorunu yok. Kulaklığı alınır. d ile tek farkı rgb.
Geri