Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ Windows 11 pro key nerden alınır

Trendyol'da 10-50 TL arası keyler satılıyor. OEM olanlara bak, satın aldıktan sonra da kontrol et. TR'dekiler OEM diye Retail lisans veriyor. Diretirsen biraz OEM yolluyorlar.
  2. C

Flash bellek ile telefondan veri aktarma

OTG ile aktarılır. Type A girişli usb belleğiniz varsa bunla telefonunuza takabilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DM9ND7C4? Ayrıca, https://www.n11.com/urun/hiksemi-s450-usb-c-tasinabilir-ssd-128-gb-pcandroidtype-c-cihaz-uyumlu-450-mb-okuma-400-mb-ssd-gumus-96478539?magaza=jetklik...
  3. C

S24 mü iphone 16-17e mi

Iphone (e versiyonları hariç) Samsung kullanıcısı olarak diyorum bunu. OneUI kötü, uygulamaların internet erişimini kesemiyorsun, uygulamaları kapatsan bile arka planda açık kalıyor. bloatware bol şekilde geliyor. S21 ve S24'de de yaşadığım rastgele kapanma olayı var. Bir an için telefon mu...
  4. C

Düşük bütçeli kablosuz gaming mouse tavsiyesi

Kablosuz mouse bakınıyordum da sizlerinde fikrini/görüşlerinizi almak istedim. Bu markalardan birini kullanan varsa performansları hakkında yorum yapabilirler mi? Bundan önce önceki mouse'm Razer Viper Mini idi. Neredeyse 4 yıldır onu kullanıyordum, küçüklüğüne ve hafifliğine elim inanılmaz...
  5. C

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Tavsiye için teşekkür ederim lakin FullTech de gözüme pek bir güvenilir gelmedi. Havit'i falan araştırdım lakin bilindik markalardan şaşmama kararı aldım. 1K altı bandında tek bulabildiğim Acefast markası, yurt dışında yaygın kullanılıyor. İsterseniz ona bakının, Amazon US ve Reddit yorumları...
  6. C

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

65w Şarj aleti güzel gibi duruyor lakin bu markayı daha önce kullanan var mı? Kaliteli mi? Laptop şarjı için kullanmayı planlıyorum da.
  7. C

🔥İndirim Asus PN41-S1-BC467AV N5100 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics Mini PC 7.449 TL

Medya serverı veya ufak boyutlu nas yapmak için ideal bir işlemcisi (düşük elektrik tüketimi) var. Tabii, N100 vb. olsaydı daha iyi olurdu.
  8. C

Kaspersky ortak nasıl bulunur? Ortak girmek isteyen 2 kisi var mı

Almayı düşünüyorsanız, ben de katılabilirim.
  9. C

Yazılımcı için klavye tavsiyesi?

Redditte bu konu yüzünden baya dert yanmışlar, hatta 50WPM'de bile sıkıntı yaşayan var diye okudum.
  10. C

Yazılımcı için klavye tavsiyesi?

Merhaba, Düşük profil - yumuşak basımlı, sessiz klavye bakınıyorum da önerebileceğiniz modeller var mı? MX Mini Keys'e baktım lakin "Sadece kablolu" modunun olmaması ve bu zamana kadar kullandığım Logitech ürünlerin fiyatlarına göre kalitesini pek beğenmediğimden biraz uzak gibiyim. Keychron...
  11. C

🔥İndirim Sandisk / Kioxia 64 GB Usb Bellekler 171 / 179 TL🔥

Hepsiburada'da Adata UV150 64 GB - 167 TL https://www.hepsiburada.com/adata-uv150-64gb-usb3-0-siyah-usb-bellek-auv150-64g-rbk-pm-HBC00002XV9LM 2 yıldır kullanıyorum. Plastik kalitesi kötü, elde dağılacakmış hissi veriyor lakin hız bakımından memnun ediyor.
  12. C

🔥İndirim Sandisk / Kioxia 64 GB Usb Bellekler 171 / 179 TL🔥

Sandisk'in 128 GB'lık versiyonunu 2023'de almıştım hala kullanmaktayım. Hız ve stabil açısından USB 3.0'ın hakkını veriyor. (2023'de kupon ve indirime denk getirip 80 TL'ye almışım.)
  13. C

🔥İndirim 🔥Dove Beauty Cream Bar Katı Sabun 4x90gr 3 Adet Alımda 240TL🔥

https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/webReport/alertDetail/10009161?lang=en "İçerik listesine göre, ürün kozmetik ürünlerde kullanımı yasak olan 2-(4-tert-bütilbenzil) propionaldehit (BMHCA) içermektedir. BMHCA üreme sistemine zarar verebilir, doğmamış çocuğun sağlığını olumsuz...
  14. C

Botslab +360 C201 2K Çözünürlük 130° Akıllı Güvenlik Kamerası 645 TL

Geçen hafta TP-Link Tapo C510W ve C120 kameralarını sipariş vermiştim. İkisi de dış ve iç mekanda kullanılabiliniyor. Görüntü ve AI özellikleri olarak C120 daha iyi. (Starlight Sensörü sayesinde zifiri karanlıkta renkli görüntü verebiliyor ayrıca gündüz renkleri de daha canlı) Hoparlörü daha...
  15. C

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

2000e 400-500lük olan varsa özelden atabilir mi?
  16. C

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan aktif

2000/400-500 kullanmayacak olan varsa bana özelden atabilir mi?
  17. C

14.00 da Trendyol kazı kazan başlıyor

1000/100 SWKCAPQFAGGAF
  18. C

🔥İndirim Trendyol kazı kazan aktif

Fazladan kodu olan varsa alabilir miyim?
  19. C

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

İyzico hesabını doğrulamadan sipariş geçsem kampanyalardan yararlanabilir miyim?
  20. C

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Band 7 499₺/ 6 399₺/ 5 299₺!

Dün akşam mi band 5 alacakken ödeme kısmında sepetten düşmüştü. Şansıma sabah tekrar baktığımda stokta gözüküyordu. Hemen sipariş geçtim ve saat 2 gibi kargoya verildi .:blobdance:
Geri