Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ asustan almış oldugum motiör garanti kapsamına girermi

tmmdır hocam bu monitörün geldigi kutudaki köpüklerden bir tanesini atmıştım monitörü nasıl koruyabilirim
  2. K

kusura bakmayın bugün sabahtan beri çalıştıgım için biraz ***** gibiyim şimdi anladım dediginizi ilgilendiginiz için teşekkür ederim :) 1701120699 eyw hocam çok sagolun yarın göndericegim servise 1701120895 peki bir şey daha sormak istiyorum monitörü servise yollarken ölü pixel ışık sızması ve...
  3. K

kullanıcı arızası derken benlik bir durum söz konusu degil kendiliginden oluşan bir durum
  4. K

yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 1haftaya kadar yoktu böyle bir şey daha yeni gördüm 1701120374 kusura bakmayın anlayamadım garantiye yollasama yaparlarmı
  5. K

yukarıdada bellirttigim gibi yeni almadım ama 1yılda olmadı yaani daha garantisi var
  6. K

ölü pixel 4 5tane var 1701120196 garantide yapıp geri yollarlarmı boşuna ugraşmayalım
  7. K

asustan almış oldugum vg249q monitörde ışık sızması,dead pixel ve ekranda ne oldugunu bilmedigim alt kısımda çizgiler oluştu garantiye yollasam tamir ederlermi veya yenisiyle degiştirirlermi daha alalı 1yıl olmadı garantisi 2025e kadar devamediyor
Top Bottom