Arama sonuçları: *

• Users: S1NK
  • Order by date
  1. S1NK

1000TL Sandalye Önerisi

Arkadaşlar malum okul dönemi başlıyor yeri geldiğinde bilgisayar başında yeri geldiğinde ise masa başında ders çalışmam lazım. Önerdiğiniz sandalyeler var mı? Mümkünse geriye yatabilsin.
  2. S1NK

5000 tl monitör dahil sistem önerisi verir misiniz?

Pubg rust lol gibi oyunlarda sıkıntı çıkartmayacak bir sistem önerisi gönderebilir misiniz?
  3. S1NK

Xbox mı Pc mi Laptop mu

https://www.hepsiburada.com/asus-d509dj-br038-amd-r3-3200u-8gb-256gb-ssd-mx230-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000PM2QG?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbecTCOcRVmlbuEZbK7ZeO1TLFDM7E0RMBh6oWHy-waOHBocHAuvef3AaAqzzEALw_wcB Bu nasıl Meizu...
  4. S1NK

Xbox mı Pc mi Laptop mu

Olur tabii ki ama bulunabilir mi bilmiyorum Meizu M6s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S1NK

Xbox mı Pc mi Laptop mu

İşlemci olarak ryzen 2500u ve ya intel 8250u düşünüyorum Meizu M6s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S1NK

Xbox mı Pc mi Laptop mu

Kafamda laptop olarak casper nirvana f650 laptop var gt940mx li ve 8250u lu
  7. S1NK

Xbox mı Pc mi Laptop mu

Oyun oynicam da kod işini basit bir laptopla da halledebilirim Meizu M6s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S1NK

Xbox mı Pc mi Laptop mu

Dostum aslında şu anda kafamda xbox var çünkü 3 yıl sonra üni de olucam ve o zanlar için de kullanmak istiyorum. Bu yüzden taşıması ne kadar kolay olursa o kadar iyi olur Meizu M6s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S1NK

Xbox mı Pc mi Laptop mu

Gençler 3000-3500 arası bütcem var. Xbox one s ve televizyon mu? Pc ve monitör mü? Yoksa Laptop mu almalıyım? Meizu M6s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom