Arama sonuçları: *

• Users: akira
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ BIOS güncellemesi sonrası siyah ekran

Slotlarda veya ramlerde arıza yok tek tek kontrol ettim. 1705858526 Hocam şöyle bir olay var şu an çift slot ram olarak başlatınca siyah ekran ve bios ekranına dönmeye çalışınca yine siyah ekranda kalıyor. @Emre Zengin 1705858726 Şimdi bios ekranı açıldı burada auto booster diye bir şey var...
  2. A

@Emre Zengin hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için halloldu ama bu seferde şöyle bir sorun var ben bios pilini çıkarttım biraz bekledim tek slot ram ile açtım açıldı. Sonrasında kapattım diğer ram i taktim fakat görüntü yine gelmedi çift slot takılı olunca görüntü vermiyor sanırım...
  3. A

Çıkarttım şimdi flashback başlattım. Bitince tuştan kapatıp ekran kartını ve ramleri tekrar takıp flaşı çıkartmış bir şekilde tekrar açıcam. 1705855061 Şimdi açtım bu arkadaki fan dönmüyor. 1705855338 3 dakika geçti fakat görüntü yok. Sizce başka ne yapabilirim? @Emre Zengin
  4. A

Evet 5 dakika kadar bekledim flaşı çıkartmıştım. 1705853071 Sonrasında işlemi tekrar ettim aynı şekilde denedim açtım ekran yine gelmedi.
  5. A

Hocam ışık söndükten sonra bilgisayarı tuştan kapattım. Tekrar açtım fakat yine siyah ekran geldi. 1705851283 En başında tuşa fazla bastım belki olmamıştır diye tekrar başlatayım diyorum deneyeyim mi? @Emre Zengin
  6. A

Hocam ben bu yazdığınızı görmemiştim ama normal bir şekilde biçimlendir yaptım fat32 Rufus açıldığında zaten mbr yazıyordu karışmadım. Şimdi eve döndüm flaşı b slotuna taktım devamında neye basmam gerekiyor? 1705850289 E yazana bastım ışığı görmedim başta o yüzden tekrar tıkladım sorun olur mu...
  7. A

Tamamdır Rufus ile mbr olduğuna emin olup öyle yaparım.
  8. A

Teşekkür ederim işlemler bitince durum güncellemesi yaparım. 1705827209 Birde bunun uefi ile bir alakası var mı yani ayrı olarak o işlemide mi yapmam gerekiyor? 1705827456 @Emre Zengin
  9. A

Hayır kurmamıştım ama rehber videoları izleyip öğrenirim onu. 1705825725 2 dakikalık bir video izledim basitmiş sonrasında ne yapmam gerekiyor?
  10. A

Ya normalde öyle yapmıyordum PC açtım otomatik güncellemeler başladı bende saldım o sırada dönüp baktım bios ekranına düşmüş ondan sonra durduramadım zaten. Flash bellek var bilgisayar için internet cafeye giderim ne yapmam gerekiyor?
  11. A

Sadece siyah ekran var bip sesi yok dediğin pinler nerede? 1705824981
  12. A

Normalde bios güncellemesini flash bellek ile yapıyordum. Bugün bilgisayarı açtığımda gigabyte control center bios güncellemesi yaptı ve otomatik olarak yeniden başlayınca siyah ekranda kaldı. Ve hiçbir türlü düzeltemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart b650m s2h Denediğim yöntemler -Bios...
  13. A

❌İndirim Bitti! Kaspersky'de Cuma Fırsatı başladı!

Çoklu hesap alırken diger cihazların eksiği oluyor mu ana hesaptan
  14. A

❌İndirim Bitti! Kaspersky'de Cuma Fırsatı başladı!

Benide ekler misin
Top Bottom