Arama sonuçları: *

1. K

Bursa Uludağ vs Eskişehir Teknik vs Dokuz Eylül

Uludağ Üniversitesi'nde EEM okudum. Güzel bir öğrencilik hayatı geçirdim. Çok mutluyum yine olsa yine giderdim bu arada :D O dönemki sıralamamda Dokuz Eylül Mak., Esogü Mak., olabiliyordu ben elektrik elektronik istediğim için Uludağ tercih etmiştim ki asla pişmam olmadım (bazı detaylar...
  2. K

Yardım Gamepower ürünüm garanti dışı olarak değerlendiriliyor?

saçmalardan seçmeler resmen
  3. K

Yardım Gamepower ürünüm garanti dışı olarak değerlendiriliyor?

Bu güzel konu için teşekkürler, 1000Tl bütçe ile kulaklık almayı planlıyordum ve raijin bu seçeneklerden biriydi artık raijin değil gamepower bile seçeneklerden biri değil. Umarım problemin de bir an evvel çözülür dostum yoksa bu kafayla çok müşteri kaybederler.
  4. K

PHILIPS TAGH401BL Kullanıcı Deneyimi

Merhaba dostlar, 1000 Lira altı gaming kulaklık arayışım sürerken başlıkta görmüş olduğunuz Philips'in modeli dikkatimi çekti. Philips genel hayatta güvenerek kullandığım bir markayken kulaklığı nasıldır diye merak ettim. Çok fazla yorum/inceleme de bulamadım doğrusu, durumla ilgili tecrübesi...
  5. K

❌İndirim Bitti! 4599TL LENOVO LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz

Gayet güzel monitör geçen aylarda aldım ben de, forumda seveni çok olan bir model. Görüntü kalitesi, kullanım rahatlığı olarak tavsiye edilir bence.
  6. K

Premium Çin Menşei Marka Kulaklık Tecrübeleriniz ya da Tavsiyeleriniz

Kafadaki rahatlık ne seviyede hocam? Bazı modeller çok ağır oluyormuş, terletiyormuş. Kulaklıkla genel olarak CS oynayacağım ben bu ses kasma işinde bu zamana kadar yaşadığınız negatif bir durum var mı? Ya da aldıktan sonra lan keşke başka bir model alsaydım dediğiniz bir durum oldu mu...
  7. K

Premium Çin Menşei Marka Kulaklık Tecrübeleriniz ya da Tavsiyeleriniz

Merhaba dostlar, bu aralar 1000 TL bütçemle kulaklık aramaktayım. Bu süreçte de bir kaç kulaklık markasına yükseldim ancak sürekli Çin Menşeili kulaklık firmaları aklımı karıştırıyor. (Gamepower, Rampage gibi) İtopya'nın güzel bir indirimi oldu CorsAir HS35 modelinde 549 liraya düşüyordu ancak...
  8. K

300-500K arası ilk araba tavsiyesi

9. K

300-500K arası ilk araba tavsiyesi

bu bütçelere sorunsuzluk ve biraz da tatlı görüntüsü için temiz 1.4 enjoy corsa c olabilir ya da denk getirebilirsen 1.2 2009 2010 corsa d de olabilir. Bu arada sorunsuzluk dedim diye birileri elektronik problemlerinden bahsedebilir ancak ben 260 bin km'de a
  10. K

1000/1500TL F/P Klavye önerir misiniz !

illa ki fark vardır diye düşünüyorum çünkü 1/3 fiyatı gibi bir şeydi ama nedir ne değildir bilemiyorum 1704721593 kusura bakma forumda yeniyim cevap banaydı sandım. İyi forumlar dilerim
  11. K

yav reis yıllarca stok laptop klavyeleri, dandik noname klavyeler kullandım; razer konusunda hemen problem yaşayacağımı düşünmüyorum. çıkarsa da zamanıdna güzel fiyata aldık diyip yeni bir model bakarız :D 1704721061 Reis çok bir bilgim yok vallahi ne desem yalan olur, ben bakarken hep duyulmuş...
  12. K

Merhaba, kara cuma indirimlerinde Razer Ornata almıştım 700TL'ya gayet memnunum. Membran klavye ama hissiyatı kaliteli bence tercih edebilirsin. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-ornata-v3-x-membrane-switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,131648680.html
  13. K

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Merhaba dostlar ben de hepsiburadadan aldım ürünü, siyah ekranda ışık sızıntıları görür gibi oldum ama kuruntudan mı bilmiyorum. Sadece siyah ekranda bunu deneyimledim bu arada. Durumla ilgili değişim talebi yapsam daha kötü bir monitörle karşılaşabilme ihtimali korkutuyor. Siz olsanız bu...
  14. K

Çözüldü✓ 4000 TL Monitör Önerisi Güncel 28.11.2023

Ahahah neyse sabah ola hayrola diyelim yarın tekrardan bir fırsat kovalayacağım. Duruma göre konuya güncelleme getiririz olmadı 😂 ilgi ve öneri için teşekkürler 1701293051 Arkadaşlar herkese desteği için teşekkür ederim an itibariyle Lenovo R25i-30 modelini almış bulunmaktayım. Racon bitmiştir. 😂
  15. K

İtopya fırsatları 29.11.2023

Evet sanırım lenovoyu alcam maçtan sonra 😂
  16. K

Abdullah abimi dinledim: Lenovo Monitörü Aldım

vallahi ben de öyle sandım :D almayı düşündüğüm bir monitördü dedim her halde bir eleştiri geliyor :D 1701266974
  17. K

Bilgi için teşekkürler hemen üyelik oluşturuyorum 1701240906 :D akşam 4000 TL'ye fırsattan almamız yok mu? :D
  18. K

Başka bir konu altında tavsiye istemiştim ve bu monitör fazlaca kişiden de geldi aslında bilindikten şaşmamak gerekiyor. Beni şu an bu düşünmeye iten mevzu bu kara cuma muhabbetlerinden önce 3999 liraya insanların bu monitörü alım yapmış olmaları. 4000e satılırken kaçırıp 4500e alırım ve sonra...
  19. K

Bütçe 4k ama lenovo r25i-30 için 4500 olabilir 😂
Geri