Arama sonuçları: *

1. pyrex0

Dosyadaki videoyu birlikte aç yapmadan izleyemiyorum hata veriyor

başlık saçma oldu ama sorun şu m2 ssd mi değiştirecektim PC deki sata ssdye m2de olan önemli dosyaları atıyordum yeni m2 ye geçince kaybolmasın diye bazı video dosyalarını aktaramadım ve o videolarıda dediğim gibi birlikte aç yaparak izleyebiliyorum sadece normal şekilde açılmıyor ve ad değiştir...
  2. pyrex0

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Daha üst kalite bir şey kullanmadığımdan çok yorum yapamam ama zaten kol manyağı değilim xbox koluna 2-3k vermek içime sinmiyordu güzel oldu uyguna işimi görücek bi kol alışmam lazım zamanla
  3. pyrex0

Kim ne kadara aldı bilmiyorum ama vergi dahil toplamda 700 liraya denk getirdim kredi ile kollardan vs fazla anlamam ama bu fiyatada böyle bir kalitede ürün alamıyacağıma eminim gayet güzel ürün ihtiyacınız varsa hikayeli oyun için falan düşünmeden alın.
  4. pyrex0

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099699577920&sku_id=17592909143108&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=search&_x_ads_account=6526047617&_x_ads_set=21585289838&_x_ads_id=166784084635&_x_ads_creative_id=709648679963&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=Cj0KCQiA0MG5B...
  5. pyrex0

Gümrükleme tamamlandı benim ama hafta sonu diye pes atmaya devam ediyolar
  6. pyrex0

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

sağlık olsun diyelim hocam dahada pahalı olur falan şimdi üzülürüz bende en azından bi 3bin bekledim ama
  7. pyrex0

Öneri Kullandığımız SSD`lerin Hızları. (Kullanım oranına göre MB/s Kütüphanesi)

Wd 500Gb Blue SN570 S500G3B0C 1 yıl kadardır kullanıyorum işinize yarayacak ise eğer
  8. pyrex0

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

kc3000 aldım ssd lazımdı daha uyguna bulunur muydu bilmiyorum ama 1734117208 çok fazla fiyat düşüşü yoktu ama üşendim tek tek fiyat arayıp gezinmeye
  9. pyrex0

ürünü havaalanında bekleyen var mı ya 3 kere temudan sipariş verdim hiç biri bu kadar uzun sürmemişti
  10. pyrex0

Hayırlı olsun hocam umarım benimde altı geniş bi masam olur
  11. pyrex0

2 gündür havaalanında duruyor pes atıyolar sanırım 😃
  12. pyrex0

Starfield diye demişler beyazına kendi sitelerinde bugün gördüm ama neyse kol aynı kol sonuçta
  13. pyrex0

Hocam alırken beyazın stok yoktu siyahtan çektim bende belki stok bitmiştir falan diye sağlık olsun
  14. pyrex0

Bende bugün gördüm beyazın stok yoktu alırken keşke beyazı bekleseymişim
  15. pyrex0

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

1k ya alabiliyorum apex benimde daha çok hoşuma gitti çok acil ihtiyaç yok sadece apex gelmez sonra buda gider alamayız falan diye arada bırakıyor.
  16. pyrex0

[Temu] EasySMX Hall effect ve RGB gamepad vergi dahil 1124₺

Stok çıkmıyor onun ben uyguna geldi diye çok düşünmeden aldım hikayeli oyun oynarken vs lazım oluyor klavye eziyet geliyor artık
  17. pyrex0

Razer blackshark v2 x cızırtı sorunu

benim kulaklık arada cızırtı yapıyor ses tuşu ile oynuyorum yandaki düzeliyor ama en çok sesin bi kulaklaktan azalma sıkıntısını yaşıyorum ses tuşuyla oynayınca oda düzeliyor çok garip 3 yıl olucak nerdeyse
  18. pyrex0

[Temu] EasySMX Hall effect ve RGB gamepad vergi dahil 1124₺

valla 700 küsür liraya x15 çektim herkes x20 övüyor ama koldan pek anlamam etmem iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum.
  19. pyrex0

15 pro kamera 48 megapixel olması gerekirken 24 gözüküyor

Hocam valla doğrudur yeterli ışık olan ortamda bu zamana kadar kötü çekiyor olayı yaşamadım rastgele öyle flash atıp denemiştim daha kaliteli geldi gibi ama bilemedim
  20. pyrex0

15 pro kamera 48 megapixel olması gerekirken 24 gözüküyor

1 yıldır patates modundaymış kamera saolun valla
Top Bottom