Arama sonuçları: *

1. P

İninal kartım geçersiz görünüyor

İninal kartım var arkadaşımın hesabından kullanıyorum bu kartı kart kendime ait ama hesabım olmadığı için arkadaşımın hesabına kaydettik kartı.yaklasik 1 haftadır karttan para çekemiyorum bazı yerlerde işleminiz iptal edildi bankanız izin vermiyor vs derken bazı yerlerde de kart geçersiz diyor...
  2. P

Yeni internet sağlayıcısı

Yaklaşık 3 senedir türk Telekom kullanıyoruz ve hiç memnun değiliz yağmur yağdığı anda 0.1 mbps oluyor internet zayıflamasını anlarım ama çok kötü hiç kullanılmıyor yeni sağlayıcıya geçecem ortalama 500 TL bütçe var 100 mbps+ olursa iyi olur indirme hızı da yüksek olursa sevinirim
  3. P

Kulak içi kablosuz kulaklık

Valorant tarzı fps oyunlarında ve müzik konusunda iyi performans gösteren kablosuz kulak içi kulaklık var mı
  4. P

Veli izni istemeyen kart var mı

Ailem oyuna para yatirmama karşı ailemin haberi olmadan kullanabileceğim veli izni istemeyen bir kart var mı
  5. P

Google play kod alamıyorum

2 haftadır bir kac farklı a101 e gittiğimde play kodu satılmadığını söylediler artık çalışıyormuş bilgisi olan var mı
  6. P

1 tb m2 ssd önerisi

Asus B450 MK-II anakartım var 512 gb artık yetmemeye başladı bende 1 tb almaya karar verdim mümkünse kingstonun ssd si olsun ve baya hızlı olsun
  7. P

Bu uygulama başlatılamadı xc0000142

Merhaba bilgisayarımda uzun zamandır bu uygulama başlatılamadı xc0000142 sorununu alıyorum sadece pc yi kapatirken oluyor tamama tıklamaya çalışırken de ekran kasıyor neden olabilir r5 5600 rtx3060 var
  8. P

Uygulama başlatılamadı 0xc0000142

Merhaba bilgisayarımda uzun zamandır bu uygulama başlatılamadı xc0000142 sorununu alıyorum sadece pc yi kapatirken oluyor tamama tıklamaya çalışırken de ekran kasıyor neden olabilir r5 5600 rtx3060 var
  9. P

Telefon önerisi .

Annem için telefon alacağım oyun oynamıyor kamerası ve bataryası iyi olmalı
  10. P

Xiaomi Game turbo yok

Xiaomi mi 11 t telefonumda game turbo uygulamasını bulamadım önceden ekli olan uygulamalarda çalışıyor fakat yeni yüklediklerimde çalışmıyor ayarlar kisminda arattım orada da game turbo çıkmadı ne yapmalıyım
  11. P

Minecraft premiumum var ve o hesaba java olarak telefondan girmek istiyorum

Pojavi bende duydum ama internette araştırdığımda pek de güvenilir olmadığını öğrendim
  12. P

Minecraft premiumum var ve o hesaba java olarak telefondan girmek istiyorum

Pc deki mc hesabıma telefondan girmek istiyorum cunku serverda yapmam gereken komutlar oluyor günlük vs ve her zaman pc yanimda da olmuyor güvenilir bir uygulama var mı özellikle komut yazabilme benim icin önemli
  13. P

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma

Reis peki neden sadece valorant oynarken donuyor ekran bende mecburen kapatıp açıyorum çünkü ekran donuyor ses filan da gidiyor
  14. P

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma

Selam Asus prime B 450 MK 2 anakart ve r5 5600 olan pc valo da 90 dereceyi görüyor ve kapanıyor pc kendi kendine bunun için sıvı soğutma alacağım max 4k bütçe
  15. P

Valorant bir anda donuyor

İşlemcide stok fan var 75 85 derece arası ekran kartı 60
  16. P

Valorant bir anda donuyor

Valorant oynarken Bi anda donuyor ama arka planda her şey tıkır tıkır çalışıyor neden rtx 3060 12 GB r5 5600 var ram 16 GB 3200 mhz
  17. P

Salcano Ng750 fren balatası

Salcano Ng750 bisikletim için yeni balata almam lazım hangi balatayı alacağıma karar veremedim uyumlu olur mu olmaz mı emin olamadım konuda bilgili biri varsa yardımcı olsun
  18. P

Çözüldü✓ Şimdi siparişi geçeceğim son bir kez kontrol edermisiniz?

Hocam sıvı soğutucu şart bide iş için kullanacaksanız intel tavsiye ederim
  19. P

Glorius model O wireless

Yaklaşık 1 ay önce incehesap üzerinden aldığım glorious model O wireless Mousem pc kapalıyken kablo takılıysa kablolu değilse sadece kablosuz çalışıyor. Yani pc yi açtım diyelim wireless a geçirdim aradan zaman geçiyor biraz sonra ne yaparsam yapayım pc yi kapat aç yapmadığım sürece kablolu...
  20. P

800-900 TL bütçede klavye tavsiyesi

Hocam bence blic markasına bir göz atın klavyeleri kaliteli
Geri