Arama sonuçları: *

1. mucoreyiz

Türk Telekom boş port yok

Evet hocam 😄
  2. mucoreyiz

Ev sahibi en üstte ev 3 katlı cekmeyeceğini söylüyor zaten siz başvurun yaparlar hemen diyor ve ben bilmiyorum şifreyi oğlan biliyor oğlan gelsin konuşursunuz diyor. Bence vermemek istediği çok belli :D 1728916221 Evet hocam Allah yardımcınız olsun cidden kötü bir şey internetin olup berbat olması.
  3. mucoreyiz

Anca hocam sıkıntı filan çıkarsa altyapıda öyle yada araya birini sokmak lazım yoksa yüzümüze bakmıyorlar.
  4. mucoreyiz

Valla hocam cidden berbat TT ben mümkün kalmasam almam bile servisi kafasına göre takılıyor istedikleri zaman yapıyorlar gerçekten çok saçma.
  5. mucoreyiz

Ayn hocam Allah yardımcınız olsun hem fahiş fiyat hemde müşteri memnuniyeti 0.
  6. mucoreyiz

Evet hocam mobil veri ile olacak iş değil hem fatura pahalı hemde dayanmıyor.
  7. mucoreyiz

Hocam artık bilmiyorum bazılarına yarın bazılarına aylar sonra bakıyorlar müdürlükte 1-2 ay içerisinde yaparlar dediler bende sürekli şikayet bildiriyorum hızlanması için artık hayırlısı.
  8. mucoreyiz

Hocam ben belediye ye dilekçe verdim söylediklerine göre belediye tarafından türk telekoma bununla ilgili iletim yapılacak diyorlar herhalde yaparlar diye düşünüyorum.
  9. mucoreyiz

Hocam bende sürekli şikayet bildiriyorum ama hep aynı şeyi diyorlar.bide hocam ev interneti başvurusunun da türk telekom dan yaptım belki hızlanır hocam diye. 1728914032 Hocam twitterdan yazıyorum yüzüme bakmıyorlar. Sadece şikayet oluşturuyorlar.
  10. mucoreyiz

Şikayet nereden bildirmem daha iyi olur?
  11. mucoreyiz

Merhaba evime ev interneti çekmeye çalıştığımda port yetersiz diyordu türk telekom olsun belediye olsun cimer olsun birçok yerden şikayet belirttim nerdeyse 2 aydır bir adım yok. En son türk telekom ‘’Belirtilen adreste kapasite sorunu olması sebebiyle hizmet verilememektedir.Konu ile ilgili...
  12. mucoreyiz

Galaxy buds fe alınır mı?

Yok hocam anc açınca hiç duymuyorsunuz.
  13. mucoreyiz

Sağolun uzun süredir ariyodum beklentim yoktu ama çok iyi çıktı.
  14. mucoreyiz

Şuan kullanıyorum gayet rahat güzel sesde güzel anc si orta şeffaf modda güzel genel olarak güzel bir kulaklık.
  15. mucoreyiz

İtopya bu sistem alınır mı?

Hocam bana kalsa itopyadan alınmaz kazık direk kampanyalı falan çıkıyor onlar normal ama genel olarak kazık.
  16. mucoreyiz

İtopya bu sistem alınır mı?

Alınmaz bu fiyata daha iyileri bulunur veya kampanyalı sistemlerin gelmesini bekleyebilirsin.
  17. mucoreyiz

Bu çoklu priz alınır mı?

Ne için kullanacağınıza bağlı, USB ve type -c çıkışı 10w falandır diye düşünüyorum ve fiyatına göre daha iyiside bulunabilir. 1723573420 Kullanılmaz cihazıda bozma ihtimali var.
  18. mucoreyiz

Poco f6 ısınıyormu kamerası nasıldır

Cihaz temel olarak performans odaklı kemara normal ama işlemci üzmez. Yeni nesil soğutma sistemi kullanılmış Xiaomi nin açıkladığına göre internet testlerinde yani fazla ısınmıyor.
  19. mucoreyiz

56k bütçem var aciliyetim var

Merhaba bu fiyata alinmaz sistem ve işlemci düşük kalıyor ekran kartına %30-40 arası darboğaz yapıyor.
  20. mucoreyiz

Tamam hepinize teşekkür ederim yardımınız için ❤️
Top Bottom