Arama sonuçları: *

1. SATILIK TEMİZ SORUNSUZ DDR5 APU PC

Satılık SATILIK TEMİZ SORUNSUZ DDR5 APU PC

2025 Haziran'da kendi topladığım ve o zamandan beri aktif kullandığım sistemdir. Çok temizdir herhangi bir parçasında sorun yoktur. Hepsi sıfır alındı garantili ürünledir. Monitör: Monster Aryond A24 V1.1 24" 144Hz Anakart: MSI A620M-B İşlemci: AMD Ryzen 5 8500G Ram: 1x16 GB Kingston DDR5...
    30,000.00 TRY
  2. mehmetakifozdal

APU DDR5 Sistemi Satmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın parçalarını Haziran 2025'te sıfır alıp kendim topladım. Fakat şuan ayrıyeten laptopum da olduğu için kasayı satmayı düşünüyorum herhangi bir aciliyetim yok fakat ilan fiyatı ne yazmalıyım detaylar aşşağıda. Monitör: Monster Aryond A24 V1.1 24" 144Hz Anakart...
  3. mehmetakifozdal

Çözüldü✓ Acer nitro 5 13k alınır mı sizce beyler acill

Herhangi bir sorun yok ise alınır güzel makine.
  4. mehmetakifozdal

Max 2m tl ye suv araç önerisi

Al-sat için almayı hedefliyorsan 3008 veya Citroën C5 Aircross bakabilirsin fransızların koyduğu donanımlar 18" elmas kesim jantlar gayet güzel duruyor. al-sat için uygun araçlardır dediklerim fakat sizin söylediğiniz araçlar çok nadir kesmin aldığı araçlardır. 1754859119...
  5. mehmetakifozdal

Max 2m tl ye suv araç önerisi

2.el düşük kilometre Peugeot 3008 veya Volkswagen Tiguan tercih edilebilir. Tiguan için örnek ilan Peugeot için örnek ilan Performans için Tiguan tercih edilir ama amacın yakıt tasarufu ise 3008.
  6. mehmetakifozdal

Asus Tuf A15 Vramlere Termal ped nereden bulurum (SIVI)

Merhaba iyi akşamlar sıvının ismi "Thermal Putty" olarak geçiyor. Bu ürün fiyatına göre iyi duruyor.
  7. mehmetakifozdal

LENOVO / ACER HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

Attıklarınız arasında en mantıklı cihaz Acer çünkü (i5-12450H) H ibareli işlemci kullanılıyor, bu da günümüz gaming cihazlarda çoğunlukla kullanılan bir işlemci, günlük işler yaparken performansı iyi olur belli süre kullandıktan sonra isteğe göre RAM yükseltilebilir.
  8. mehmetakifozdal

Yardım Klavye Yön Tuşu Çalışıyor fakat işlevi yok

Sıvı teması da olmadıysa belki sert bastıysanız tam net bir şey söyleyemiyorum ama tuşun içindeki mekanizması kırılmış olabilir. 1732556584 Ve bunun içinde klavyenin komple değiştirmen gerekir. Laptoplarda maalesef tuşlar tek tek tamir ya da değişim olmaz. Bana kalsa çok takılmazsan eğer...
  9. mehmetakifozdal

Öncelikle cihaz modeli nedir ve sıvı teması oldu mu
  10. mehmetakifozdal

Klavye tuşunun içindeki plastik mekanizmayı kırmış olabilirsiniz ya da şekerli falan sıvı teması olduysa klavyenin içindeki mekanizma yapışmış yada takılmış olabilir
  11. mehmetakifozdal

Yardım Bu laptop'a hdd takılır mı veya f/p önerebileceğiniz ssd?

Y540'ta 1 adet sata girişi ve 1 adet M.2 girişi mevcut takabilirsin ekstradan
  12. mehmetakifozdal

Yardım 6-7bin ₺ Tablet Bilgisayar Önerisi

ThinkPad bu ticari yerlerde daha çok kullanılan bir makine Garantisi yok 7.nesil cihazdan garanti beklenmez Oyun oynamadığım için bilgim yok Çift Bataryası mevcut cihazda +3 saat götürür normal kullanımda
  13. mehmetakifozdal

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-tertemiz-lenovo-thinkpad-t470s-i7-7600-256g-ssd-14.0-dokunmatik-1203207521/detay/
  14. mehmetakifozdal

Bende satılık dokunmatik thinkpad var hocam
  15. mehmetakifozdal

Yardım Samsung Galaxy A35 Kılıf Önerisi

Samsung'un orijinal kılıfına bakabilirsin arkadaşımda A35'ine almıştı dokusu çok güzeldi. Link
  16. mehmetakifozdal

Micron 3400 vs PNY Xlr8

Hocam merhaba bende 3 gün önce 512GB Cruical SSD sipariş ettim bi bakmanı öneririm çok memnun kaldım ben. 1729803051 Açılış hızı falan çok fark etti eski M.2 SSD'ye göre 1729803116 Attığın ürünlerde galiba Micron olan çıkma bir ürün değerlendirmeler göz atınca
  17. mehmetakifozdal

Monster batarya sağlığım %20

Şişme olmadığı sürece olası bir patlama olacağını düşünmüyorum hocam, %20 olması bataryanızın ömrünün azalmış olduğunu söylemiş yakın zamanda yenisiyle değiştirin derim.
  18. mehmetakifozdal

Eski laptopa bluetooth cihazı taksam çalışır mı?

USB'yi cihaza bağlayıp gerekli sürücüyü yükledikten sonra çalışır. Çalışmasına engel bir şey olmaz
  19. mehmetakifozdal

Asus Tuf F15 Herkeste Olan Tuş Basmama Sorunu S, Z, X Tuşları

Klavyen bozulmuş olabilir ya da Chipset sürücüsünü bir güncelle
Geri