Arama sonuçları: *

1. U

Fps sorunu rx 6700xt ryzen 5 5600

Kasanın hava akışı dersen maşALLAH'ı var püfür püfür yan cama dokununca ısınma hissetmiyorsun bile
  2. U

sanmıyorum hocam sıvı soğutucu gayet performanslı çalışıyor sıcaklık testleri gayet stabil ama tekrardan bakacağım 2k monitörüm olmadığı için 2k tercih etmiyorum gereksiz geliyor
  3. U

bilmiyorum hocam günlerdir araştırıyorum ama herhangi bir çözüme ulaştıramadım
  4. U

belirtiğim sistem özeliklerinde veriyorda hocam mesele o değil mesele şu benzeri sistemler ile 500 600 fps alan videolar izledim neden bende öyle olmuyor onu çözemedim
  5. U

Gerçekten bir hayli saçma bir sürü video izledim 700 800 fps bile alanlar var benzeri sistemler ile
  6. U

Herkese merhaba hayırlı forumlar aşağıda belirtmiş olduğum sisteme sahibim ama anormal bir şekilde cs2 de 1920 x 1080 ultra ayarlada 200 - 300 küsür bandında fps 2k çözünürlükte 150 - 200 arası fps 1024x768 en düşük ayarlarda ise fps dahada kötüleşiyor 100-150 arasında kalıyor sıcaklık değerleri...
  7. U

Yayıncılık için ekipman ve platform önerisİ

Hocam çok zor inan aktif muhasebeci olarak çalışıyorum akşamları 3 4 saat pcde oyun oynuyorum ondan dolayı yayıncılık yapmak istemem
  8. U

Yayıncılık için ekipman ve platform önerisİ

Merhaba herkeze hayırlı günler yayıncılık platformuna başlamayı düşünüyorumda sistem özeliklerim aşağıdaki gibi yeterli olurmu , olmazmı ve platform olarak hangisini tercih etmeliyim genel olarak oynayacağım oyunlar cs2 , valorant , gta v vb. oyunlar Donanım Özelliklerim Anakart : Asus Rog...
  9. U

4 Pin 5 v Rgb Anakart Giriş

4 pin var hocam doğru ama ürün 5 v anakart 12 v sorun olmaz mı
  10. U

4 Pin 5 v Rgb Anakart Giriş

Merhaba Herkese Hayırlı Günler Bu görselde belirttiğim 4 pinli kabloyu anakartta nereye bağlayabilirim? Bir türlü çözemedim. Veya çevirici falan mı almam gerekiyor? Ürün Linki ...
  11. U

Laptop Isınma Sorunu

Güncel +++
  12. U

Laptop Isınma Sorunu

Net olarak bir şey öğrenebilsem ona göre yol izleyecem hocam
  13. U

Laptop Isınma Sorunu

++++++Güncel
  14. U

Laptop Isınma Sorunu

Merhaba arkadaşlar asus rog strix scar ııı rtx 2070 32 ram i7-9750 h işlemcili laptopumda oyun oynarken işlemci sıcaklığı sürekli 95 seviye bandında ısınıyor termal macunlarınıda yeni değiştirdim bu normal birşeymi bilgisi olan varsa bilgi verirse gerçekten çok sevinirim oyunları ultra ayarlarda...
  15. U

Rtx 2070 dlss güncelleme laptop

Herhangi bir manuel driver indirip güncellemem gerekiyormu hocam laptop kullanıcısıyım
  16. U

Çözüldü✓ DLSS Sürümü Nasıl Öğrenilir? Doğru Güncelleme Nereden İndirilir?

ASUS ROG STRIX Scar III LAptop RTX 2070 ekran kartı mevcutta. Bunun için hangi DLSS'i güncellemem gerekiyor? Son olarak desteklediği sürüm ve nasıl güncelleyebilirim? Bilgim yok da. Ekran kartımın desteklediği en son DLSS sürümü hangisidir acaba? RTX 2070. i7 9750H. 32GB RAM.
  17. U

Rtx 2070 dlss güncelleme laptop

Merhaba, herkese hayırlı günler. ASUS ROG STRIX Scar III RTX 2070 ekran kartı mevcutta. Bunun için hangi DLSS'i güncellemem gerekiyor? Son olarak desteklediği sürüm ve nasıl güncelleyebilirim? Bilgim yok da. Ekran kartımın desteklediği en son DLSS sürümü hangisidir acaba? RTX 2070. i7 9750H...
  18. U

Laptop harici monitör fps sorunu

Bilmiyorum vallahi hocam
  19. U

Yemin ediyorum hocam delirmek üzereyim bir türlü çözümünü bulamadım 5 10 fps düşse anlayacam 140 fps den 40 a düşüyor ve sürekli dalgalı 1701344294 Sıfırdan Windows 10 kuruyorum umarım çözüme kavuşur
  20. U

Tamam hocam arkadaşın biri de yazmıştı win 10 da sorun yoktu 11 e geçtim aynı sorun oldu kaldırdım monitörü ondan win11 den 10a dönüş yapıyorum şuan eve geçince yazacağım Çözünürlük eşit ama hz değeri laptopta 60 harici monitörde 144 olarak ayarlı onun etkisi olurmu
Geri