Arama sonuçları: *

• Users: 1NT3L
  • Order by date
  1. 1

Öneri 50k Laptop sistem önerisini oyun icin

Genelde olarak oyun ve film için kullanacak bir leptop önerisini lazım piyasada çok laptop var baktım ama nasıl bir performans verir ısınma problemi yaşatırmi işlemci amd tarafına yönelmek istiyorum ekran karti olarak amd yada nvida hangini önerirsiniz teşekkürler.
  2. 1

Çözüldü✓ Anakart gigabayt b450 h2 yanlış bios yükleme

Bilgisayarciya götürdüm yeniden bios yazıldı sorunum çözüldü bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize.
  3. 1

Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

Konumun İstanbul ise turknet gigafiber var ise turknet sana 1000 mbs indirme 1000 mbs yükleme veriyor fiyat 699 tl ping değerleri de iyi kendimde şuan turknet kullanıyorum
  4. 1

Benim yapmak istediğim şey amd acces memory açmaktı ve oda amd kendi uygulamasında bios güncellemesi gerektiğini söyledi biraz baktım İnternete bu f32 f40 f41 kurarak bu özelliği açabilirsin diye yaziyorlardi başka forumlarda fln güncelleme sırasında hiç uyarı vermedi anakart 2022 çıkışlı bir...
  5. 1

Bios brick olduysa yeniden bios mu yazılması gerekir
  6. 1

Güncelleme yapmadan önceki bios tarihi 2022 idi benim yüklemeye çalıştığım f32 2019 olan bir bios kurmaya çalıştım kurulurken %50 yada %60 sistem kendi yeniden başlatti3ve görüntü gelmedi 1758931337 Bunun için bir izin fln istemedi direk onayladı 1758931383 Tamam onuda deneyeceğim yarın bir...
  7. 1

Kaçıncı nesil bie işlemci takmam gerekiyor
  8. 1

Ben kendim araştırdım çip meselesini yani pc anlıyorum ama her şeyi yazıldığı gibi yaptım ters gidicek bir şeyde yoktu sadece pc on çıkışına taktım flaş belki ordan gücü kesip kendini resetlemiste olabilir yarıda kalmış bir bios güncellemesi gibi ama şuan pc güç tuşu kasayı sadece açıyor basılı...
  9. 1

Uzun yolda arac surerken uyku acma yontemleri

Yolda benzikliklerde kahve makineleri vsr oralardan amerikano alabilirsin hepsinde olmuyor kahve makinasi redbull tarzi şeylerde işini görür
  10. 1

Amd ryzen 5 500
  11. 1

Merhabalar. Gigabayt b450 h2 anakart mevcut elimde amd işlemci ve amd ekran kartı kullanıyorum amd kendi uygulamasında bir özelliği kullanmak için bios güncellemesi yapmam gerektiğini fark ettim bios güncelleme yapmak istedim ve bunu icin biraz Rufus üzerinden flaş belleği boş olarak fat...
  12. 1

Öneri Masaüstü bilgisayar kulaklık önerisi

Masaüstü bilgisayar için kulaklık önerisi Malzemesi orta kalitede ses güzel ve tok verebilecek genel olarak oyun için kullanılacak
  13. 1

Çözüldü✓ Asrock ana kart secure boot açamıyorum

bu sorun cozuldumu hıçbir şekilde bir bilgi bulamıyorum ?
  14. 1

Yardım GTA 5 GİRİŞ YAPAMIYORUM

epic gamesimde Gta 5'im var fakat gta ya giriş yaparken social club hesabı istiyor ve ben hesabımı hatırlamıyorum epice bağlı social club e-posta'mı nerden öğrenebilirim.
  15. 1

Çözüldü✓ ACİL minitör onerisi

oyun ıcın 165 hz 200 hz mönitor aramaktayım ındırımde olan dandın olmayan bir marka onerisi beklıyorum
  16. 1

Öneri sıvı soğutma atx kasa

daha yeni aldım işlemciyi şuanlık bir sıkıntısı da yok
  17. 1

Çözüldü✓ Kasanın RGB yanmıyor fanlar çalışıyor

bende atx kasa var marka saftech kumandalı versiyonu kasa ışıgı dondu kaldı sonra kapatıp actım pc sonra rgb daha yanmıyor ama kumandadan fan ayarı falan yapıyordum oda gitti naplam lazım tamırı olurmu olmazsa nasıl bir könturölcü almam lazım sağlam bişi olmamaısnı istiyorum gamepower var...
  18. 1

Öneri sıvı soğutma atx kasa

merhabalar bende ryzen 5500 işlemci var kasa atx nasıl bir sıvı sogutma almalıyım fıyat perfonmas olarak
  19. 1

Çözüldü✓ Asus Rx 5500 xt kac watt psu

Tamam teşekkür ederim hepinize.
  20. 1

Çözüldü✓ Asus Rx 5500 xt kac watt psu

Bu psu wattman olurmu
Geri