Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Steelseries Glow Up Bundle Arctis 1 + Rival 3 + Apex 3 TKL + Qck 3.999 TL

Sırf Steelseries olduğu için o para. Başka hiçbir anlamı yok. Arctis 7den daha düşük bir model alınmaz. steelseries alacaksanız
  2. B

🔥İndirim Steelseries Glow Up Bundle Arctis 1 + Rival 3 + Apex 3 TKL + Qck 3.999 TL

Arctis 1 ne? Gamepower kullanırım daha iyi. Diğeri membran klavye değil mi zaten? Rival 3 wireless olsa anlayacağım da kablolusu bir şeye benzemiyor ortalama bir mouse. Asla almam yani tavsiye de etmem. Alana saygılar.
  3. B

4k TV önerisi (bütçe 30k)

Evde mi kullanacaksın
  4. B

4k TV önerisi (bütçe 30k)

Oynayacağın oyun önemli, CoD falan oynamıyorsan çok anlamı yok ucuz bir şey alsan da olur. Bir de TV derken nasıl bir TV istiyorsun 30k bütçeye, 24 inç de var 75 inç de.
  5. B

Aldığım ürünleri iptal etmeli miyim

İyi yapmışsın, kablosuz kulaklık konforun diğer adı gibi. Aldığın kulaklık da iyi ben PC için Arctis 9 kullanıyorum memnunum. Dualsense için de çok düşünme, en kötü yedekte durur bir gün lazım olur, tedirgin olacak bir şey yok. Zaten almasan ne oluyor her gün fiyatlar artıyor. Çok düşünme. Güle...
  6. B

PS5 Alırken Neden Hepsiburada, Trendyol, N11 Gibi Mağazaları Tercih Etmemelisiniz

Ya ne üçkağıtçı adamsın, ben sana gidip hbden mi alıcam dedim. Gidip resmi satıcıdan alıcam dedim. Yorumlara bak diyorsun konuyu açarken attığın linkte bir tane bile ürün değerlendirmesi yok.
  7. B

PS5 Alırken Neden Hepsiburada, Trendyol, N11 Gibi Mağazaları Tercih Etmemelisiniz

Sağlam boş yapılmış, birincisi hepsiburada, n11 ve trendyol mağaza değiller, böyle yerlere pazar yeri deniyor. İkincisi burada satış yapan herkes komisyon ödüyor, satış başına kargo, ucuz da olsa bir hizmet bedeli vs. ödüyorlar, bahsettiğiniz konsolun %5 komisyonu var. Bazen pazar yerleri bu...
Geri