Arama sonuçları: *

• Users: bor4n
  • Order by date
  1. B

Traş makinesi çok iyi fiyat 🤣

Powertec bu işin tier 1'idir diyebilirim alıcaksanız powertec alın, ben tr1818 modelini kullandim cok memnunum ama makineden sıkıldığım için yeni bir modele geçmeyi düşünüyorum. 1818 gayet kısa kesiyor bu arada tavsiye ederim.
  2. B

2 Aynı Sistem Özellikleri Olan Sistemde Farklı Fps Değerleri?

Hocam konudan alakasız ama en performanslı windows 10 sürümü hangisi sizce? Ghost spectre'ye geçeceğim, en son windows sürümünü kuracaktım ama siz bunu diyince aklıma geldi. 1704952824 Benim windows 10 3.1gb kullanıyor boşta bütün windows ayarlarını vs yaptım, ama custom windows'a geçicem zaten...
  3. B

30-40 bin TL Gaming laptop önerisi

Ben tuf a15 4060 modelini kullanıyorum gayet memnunum yıllardır intell kullandım yaklaşık 10 yılı geçkin bir süre ilk defa amd kullanıyorum, gayet memnunum ilerde kesinlikle ssd takviyesi yapmayı düşünüyorum 512gb yetmiyor ram takviyeside yaparım diye tahmin ediyorum (16gb). Soğutması iyi...
  4. B

4060 ti Cyberpunk 2077 Düşük FPS

Bu arada konudan bağımsız bir şey sorcam, bu problemli driverları görebileceğimiz bir yer varmı veya en kararlı driver hangisi vs
  5. B

Windows'a virüs bulaştı sanırsam.

Format atmak zor bir sey degil çok format attım fakat pc de 250gb lık oyun var ve yaklaşık 1 ay boyunca wifi'm olmicak yani mobil veri de nereye kadar sonucta 1703333634 Hepsini kaldirdim ama yine sorun duzelmedi
  6. B

Yok işaretlemiştim zaten ama yinede yükledi ve hantallaştıran programlar evet ama bu sefer bi garip oldu yani benim eskiden gt740m vardı ondan kat be kat daha yavaş şuanda ki hiç bir oyunu bile açmıyor şuanda oyunların introsunda donup kalıyor oyunlar kapanmıyor bile
  7. B

Öncelikle selam herkese bugün Driverpack denilen lanet uygulamayı yükledim eski bilgisayarımda güzel çalışıyordu fakat bu bilgisayarı mahvetti 4 saattir düzeltmeye çalışıyorum ama düzeltemiyorum Driverpack'i kurdum ve beraberinde birkaç uygulama daha yükledi daha sonra hiçbir işlem yapAmadan...
  8. B

30.000 TL Sistem Tavsiyesi Alabilirmiyim

6 aylık prime bedava bu arada samsung members uygulamasında haberiniz olsun.
Geri