Arama sonuçları: *

1. C

Playstation 4 Önerisi ve Jailbreak Hk.

Öncelikle merhaba, Yaptığım araştırmalar doğrultusunda ps4 slim almaya karar verdim. Sorunsuz ve proya göre uygun fiyatlı olmasından dolayı. İleride ps5 yada ps5 proya da geçmeyi düşünüyorum ancak şuanda bütçem fazla olmadığından başlangıç olarak bunla başlamak istiyorum. Hali hazırda 3060ti'lı...
  2. C

Router Önerisi (Keenetic Hopper yada farklı bir marka)

Herkese merhaba, Superonline 1000 megabit internet kurdurdum ancak modemin çekim kalitesi ve wifi performansı çok iyi değil yanında olmama rağmen 300megabit hız alıyorum. Modem markası huawei optixstar hg8245x6-10 ve fiber kablosu doğrudan modeme giriyor. Benim sorum Keenetic Hopper cihazı...
  3. C

PS5 abonelik vs Xbox Series X abonelik

Merhabalar, Bir zamandır ps5 ve xbox series x inceliyorum ancak abonelik sistemleri konusunda hala kafam biraz karışık hali hazırda bunlara sahip birinden bu konuda yardım alabilsem çok iyi olur. Hali hazırda xbox gamepass pc'ye sahibim ve bundan da memnunum. Bunun bir de xbox gamepass ultimate...
  4. C

Hangi monitörü almalıyım?

Pivot özelliğini kodlama vs yaparken kullanmak için arıyorum, bunlara bakmıştım ancak panel tipleri IPS olmadığı için bakış açısına göre ekranda parlama yapıyor. Pivot kullanacağım için de ekran açısını değiştireceğim bu sebeple bu panel tiplerini bakmaktan vazgeçtim. Monster Aryond bakma...
  5. C

Rica ederim biraz olsun yardımcı olduysa ne mutlu. Ek olarak ben de ikinci ekran olarak monster aryond almayı düşünüyorum pivot özelliğinden dolayı, ancak biraz baktığımda hoparlör konusunda biraz eleştirildiğini gördüm (ancak önceliğim pivot olduğundan Asusun hoparlörü de işimi gayet görür...
  6. C

Hocam merhaba, Yaklaşık 1senedir Asus Tuf Gaming VG249Q1A monitörünü kullanıyorum. Şu zamana kadar oyun oynarken (lol tarzı fps oyunları da dahil) yada iş için (çizim ve kodlama) herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Görüntü olarak iyi diyebilirim eğer tasarım yada video editleme gibi...
  7. C

İntel i5 12400F Isınma Sorunu

bahsettiğiniz kule tipi soğutucular anakarta uyumlu anladığım kadarıyla, peki kasaya da uyar mı? Bununla ilgili kasanın yada anakartın hangi değerlerini bilmem lazım?
  8. C

RTX 4000 serisine yükseltmeyi düşünüyorum. Ancak yukarıda yazdığım kasa ile sanırım 4080'e kadar olan ekran kartları sığıyor.
  9. C

Sadece kule tipi soğutucu ile bu değerleri aşağıya indirebilir miyim yoksa kasa da bakmam gerekir mi? Önerebileceğiniz bir meshli kasa var mı? MSI 100R kasasına baktım youtube kanalında da tanıtılırken baya övüldü ancak tek sorunum ilerde ekran kartını yükseltmeyi düşünsem kasaya sığıp...
  10. C

Herkese merhaba, Bir süre önce aşağıda paylaştığım şekilde bir kasa topladım. Performans olarak gayet memnunum ancak işlemcimde ısınma sorunları var. Oyun oynarken 80 derecelere kadar çıkarken herhangi bir şey yapmazken internette gezinirken bile 50 derecelere kadar çıktığı oluyor. 12400F...
Geri