Arama sonuçları: *

1. Emin16

2007 Subaru ımpreza 2.0 active manuel alınır mı?

Boxer motor türkiyede ustasını bulmak zor benimde hayal aracım ve hayal olarakda kalacak aklımda hiç yokken peugeot 308 almıştım 2014 üstlerine bakabilirsin 4 senedir bende ve hiç sıkıntı yaşamadım son hız olarak o kadar tatmin etmez ama uzun yolda yormaz görsel olarak güzel bazı kronikleri var...
  2. Emin16

Öneri Motor önerisi (4 model arasında kaldım)

Youtube da arasında kaldığın modellerin incelemesi motopiksel kanalında çok güzel mevcut oradan bakıp son kararını vermen daha sağlıklı olur (deneme fırsatın olmazsa) peugeot fiyat olarak baya avantajlı kalıyor 2. El alıcaksan ama arazide adv kadar rahat edemezsin ağırlığından ötürü sürmedim...
  3. Emin16

Öneri Motor önerisi (4 model arasında kaldım)

Benim tercihim adv350 olurdu ne kadar gönlüm xp400 den yana olsada bir yerden sonra 2. Elinin satışlarınada bakmak gerekiyor motoru değiştirmek istesen adv kadar rahat satamazsın hiçbirini sym adx300 yeni girdi tr piyasasına ne olur bilinmez diğerleri olan modeller fakat piyasaları ölü
  4. Emin16

Cam filminin böyle olması normalmi?

Elde patlamalık bir durum yok illaki piyasadaki filmlerden kalitelidir arka cam içinde bence git bir görüş onların söyleyecekleri daha sağlıklı olabilir sonuçta burada yorum yapan kimse bu işle uğraşmıyor kendi amatör yapanlar Dip not kimse senin arabana senden daha fazla özenerek işlem yapmaz...
  5. Emin16

Yaptırdığınız yere bağlı bursadayım kaliteli olsun derseniz minimum 7 k gözden çıkartmanız gerekiyor evimin orda birisi yapıyor oda 1500 tl civarına şuan ama nasıl film kullanıyor işçiliği nasıl bilemem Edit: yapan arkadaşın o anki neşesine bağlı işçilik
  6. Emin16

Ben kendi aracımın kendim yaptım 3 sene kullandım (aracı sattım) filmlerde kaliteli değildi solma yapmadı üründen yana korkmayın bence ama arka camdaki o baloncuklar insanı düşündürüyor düzelmesi kış olduğu için uzun sürebilir kelebek camda sökülüp yeniden yapılabilir iş yaptırdığınız yerde...
  7. Emin16

Arka cam bombeli olduğu için film ısıtılmadan bombe ayarlanmadan yapıştırılmış arka cam rezistansını açarsanız sıcaklarda düzelebilir ötekilerde direkt falçatayı derin kaçırmış filmi çöp yapmamak içinde yapıştırmış gibi izlenim verdi bana o paraya bu işçilik cidden yazık günah
  8. Emin16

Vatan bilgisayar montajlı siparişiniz ne kadar sürede geldi ?

Ben montajlı 6. Günde teslim aldım ekran kartıda ayrı kutuda gelmişti montajı yapan arkadaşın psikolojisine bağlı herhalde 😂
  9. Emin16

İnceleme 2003 model jeep cherokee 3,7 limited incelemesi

küçük motor atmosferik devir çevirmeyince yürümüyor devir çevirince daha fazla yakıyor (manuellerin yakıtı düşebilir ondada konfor etkeni ortaya çıkıyor) bana keyif veren araç yaksın gerisi önemli değil
  10. Emin16

İnceleme 2003 model jeep cherokee 3,7 limited incelemesi

Güzel konu ve tanıtım olmuş 2.0 grand vitara kullanıcısı olarak bende yakıttan müzdaribim 18 litre yakıyorum ama hakkını 4x4 ayrıcalıktır çoğu kişinin hayalidir ama kimse kolay kolay cesaret edemez
  11. Emin16

Kredi Kartı Tavsiyesi

En parada hala taksit var limiti 15 bine çıkartıldı her 5 bin tl ye 1 hak olarak devam ediyor
  12. Emin16

Köprü Ücretleri Hakkında

Araçta hgs var ise her gün ceza tutarını çekmeye çalışır yeterli ücret yoksa çekemez siz bugün yüklediyseniz yarın veya öbür gün ihlalli geçiş ücretinin çekilmiş olması gerekir Dip not : çok mağdur olan oldu her gün girip kontrol etmektte fayda var veya arayıp müşteri hizmetlerinden...
  13. Emin16

Logitech g102, GHUB açılmadan tıklamıyor

teşekkürler şuan yeni güncelleme gelince düzeldi eğer yine aynı sorunu yaşarsam deneyeceğim
  14. Emin16

Bagajdaki rafı tutan şeyin adı

Bagaj içi sağ sol kaplama diye aratınca çıkmıyormu ? Öyle bir ismi yok diye biliyorum
  15. Emin16

Arabanın arkasındaki çiziği boyatsak lokal boyalı geçermi

rütuş boyada herhangi bir işlem geçmez zaten aracın beyaz renk ben senin yerinde olsam biraz boyacıdan boya alıp ince bir rütuş atarım araç beyaz olduğu için yanına gidene kadar çizil belli olmaz ki çizik komple kapansın diyorsan kalın rütuş atıp zımpara yapmak ve en son pasta cila yapmak lazım...
  16. Emin16

Dip not olarak zamanla kaputta taş izleri olacak önlemek için sadece kaputa ppf kaplatabilirsin eğer maddiyat konusunda sıkıntı yaşamazsanız komple ppf en temiz ve dertsizi olacaktır
  17. Emin16

Rütuş yapman daha sağlıklı olur boyacıdan arabanın renk koduna göre 100-200 gr boya al daha az veriyorlarsa alabilirsin ince sulu boya fırçası ile o çiziği güzelce boya çok kalın atarsan pasta cila yapman gerekebilir yada nazarlık diye bırakabilirsin
  18. Emin16

Logitech g102, GHUB açılmadan tıklamıyor

Öncelikle merhaba, Sorunu dün akşam fark ettim (1 haftadır açmıyordum bilgisayarı) En son kapatmadan GHUB ı güncelleyip kapatmıştım dün bilgisayarı açtım ışıklar yerinde ancak sağ sol click ve tekerlek çalışmıyor mouse bozuldu diye tribe girdim ama mouse imleci ekranda haraket ediyordu neyse 2...
  19. Emin16

Thermaltake S200 TG Kasa İçindeki PSU Kaliteli Mi?

650w olan modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece kasa fanları çok sesli haberin olsun
  20. Emin16

Steam kartımdan sürekli para çekiyor yardım

Devamlı buraya bakamıyor çözebildinmi bilmiyorum işini deniz bank ile çözmen gerekecek ücret iadesi talep et hakem heyetine git şikayette bulun haksız ücret kesiyorlar ve senin onayın olmadan
Geri