Arama sonuçları: *

1. Hsnemir

Öneri 1500 TL bandında FP Kablosuz mouse Önerisi?

https://www.itopya.com/gamebooster-m18-inferno-rgb-10000-dpi-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u27142 Bu nasıl maıuse alınır mı?
  2. Hsnemir

Öneri 1500 TL bandında FP Kablosuz mouse Önerisi?

1500 tl civarı bütçe ayırdım almışken kablosuz alim diyorum. Öyle çok iyi olmasına gerek yok 1000Hz , az bir gecikme olursa iyi olur, (Elimde küçük S beden diyebilirim)
  3. Hsnemir

Assassin Creed Serisine Hangisinden Başlamalıyım?

Hocam AC III Remastered var 2019 çıkmış 3 ün peşine oynanırmı
  4. Hsnemir

Assassin Creed Serisine Hangisinden Başlamalıyım?

assassin creed brotherhood aktif oynuyorum. Hazır Steam serinin indirimi var, bundan sonra hangi seriyi alim, nasıl şekilde sıralim
  5. Hsnemir

B450ms2h anakart oc?

Önceden overclock yapmıştım biosu güncellenmiş bios arayüzü değişmis oc için yardım edermisiniz
  6. Hsnemir

Ekran kartı için almayı düşünüyorum

Ekran kartı tek pahalı geliyor bu sistemi alıp bendedi ekran kartını buna takmayı düşünüyorum nası alınır mı? Hazır sistem
  7. Hsnemir

Pcyi kullanmasakta termal macun değişmelimiyiz

Temizliği yaptım macun yenilemesi yapmadım sadece
  8. Hsnemir

Pcyi kullanmasakta termal macun değişmelimiyiz

Pc mi termal macun değiştiğimden beri aktif kullanmadım oyun bile yok için termal macunu değişmem gerekirmi 1.5yıl filan oldu
  9. Hsnemir

Ryzen 5 5600 X overclock yapma

gigabhty b450 ms2h anakartım var daha önceden oc yapmıştım tam hatırlamıyorum iyi değerler almıştım baya oldu unuttum değerleri ne önerirsiniz
  10. Hsnemir

4060 ile 4060 Tİ FARKI NEDİR?

neler farkediyor
  11. Hsnemir

Ryzen 5 5600 x işlemciye ekran kartı önerisi

Hocam psu sonra değişsem sıkıntı olurmu çokmu sıkıntı psu
  12. Hsnemir

1080 p 165 hz
  13. Hsnemir

2. Elde mining muhabbeti olmuştu bi aralar 1701440043 Oc yapmıştım bi aralar iyi değerler almıştım kule tipi soğutmada var 1701440205
  14. Hsnemir

Çözüldü✓ İleriye yönelik psu önerisi

Bizim evde topraklama filan yoktu bazı elektronik aletler zarar görebiliyordu onun için akım koruna priz kullanıyorum baya etkili televizyondada kullanıyoruz bir sıkıntı olmadı 3 senedir
  15. Hsnemir

ryzen 5 5600x işlemcim var pandemi zamanı ekran kartı sıkıntısı olduğu için işemciyi iyi alim dedim şimdi ekran kartını yenilemek istiyorum önerileriniz nedir? Psu: sharkoon shp650 650W
Geri