Arama sonuçları: *

1. bebecanciyim

Yardım Turkcell'e geçtiğimden beri bazı uygulamalardan doğrulama SMS'i gelmiyor

müşteri hizmetleride yardımcı olmuyor şuan en mantıklı seçenek taahütün bitmesini beklemek olcak ondan sonra Turk Telekom yada Vodafone'a geçiş yapcam bu iki hattı kullanmıştım bunlarda böyle sorun yaşamadım
  2. bebecanciyim

Turkcell bayisine gittim ve 3 aydır turkcell kullanıyorum 3 aydır var bu sorun
  3. bebecanciyim

hocam babamda sim kartı değişikliğine sıcak bakmıyor garantisi yokki bu işin ki adam haklı aslında eğer sim kart sorunluysa bu bayidekiler yüzünden böyle bana yeni bir sim kartını ücretsiz vermeleri gerekir
  4. bebecanciyim

geçiş yapmak için vodafone'a haber vermeme gerek yok ki onlar zaten benim ayrıldığımı görüyorlar
  5. bebecanciyim

Merhaba dostlar, uzun bir süreden sonra foruma işim düştü geldim. Şimdi konuya gelecek olursak bundan 3 ay önce Vodafone kullanıyordum. Taahüdümün son ayıydı, Turkcell'de uygun fiyatlı kampanya olunca olacaklardan habersiz geçiş yapmaya karar verdim. Turkcell mağazasına gidip orada çalışan...
  6. bebecanciyim

NetGSM nasıldır, geçilir mi?

Abi 2.5 ay önce Vodafone'dan Turkcell'e geçtim o günden beri çoğu uygulamadan SMS alamıyorum sanki Netgsm kullanıyoruz anlamadım Turkcell'de kimse yardımcı olmuyorda geri Vodafone'a dönmek istiyorum 680 TL cayma bedeli istiyorlar
  7. bebecanciyim

Bu hangi Real Madrid forması?

Kardeşim bugün Arda Güler'li Real Madrid forması almış. Satan kişi yeni sezon forması diye satmış ama böyle forma görmedim internette. Ve Arda Güler bu sezon 15 numaralı formayı giyecek ama bu forma 24 numara. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. bebecanciyim

Valorant 150 vpler nerede satılır

Anlamadım hocam demek istediginizi
  9. bebecanciyim

30 adet yok elimde hocam 20 tane var 25'den aşağı veremem
  10. bebecanciyim

1800 VP kodunu nerede satarım

Hayır dostum duruyor alacaksan discord gel discord:bebecanciyim
  11. bebecanciyim

Hayır
  12. bebecanciyim

275
  13. bebecanciyim

PC Mavi Ekran Veriyor Yardım

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-irql_not_less_or_equal-ve-mavi-ekran-hatasi.689656/ bakabilirsin
  14. bebecanciyim

öncelikle sakin olmalısın mavi ekran resmini atarmısın ve birde dosyayı indirdiğin yerin linkini
  15. bebecanciyim

Valla ne güzel birikmişti aslında ama işte yapacak bir şey yok alacaksan vereyim 20 tane
  16. bebecanciyim

Biraz daha detaylı bilgi versen harika olacak masaüstüne hiç mi ulaşamıyorsun
  17. bebecanciyim

Bir uygulama var burada yeni hesaplar açarak alabiliyordum günlük 1000 adet sınırı varkı bende 20-25 adet düşürüyordum sonradan yeni hesap olayını fixlediler
  18. bebecanciyim

Valla son 20 adet kaldı elimde daha da yok
  19. bebecanciyim

evet
  20. bebecanciyim

Eğer hepsini alacaksan 475 son olur
Geri