müşteri hizmetleride yardımcı olmuyor şuan en mantıklı seçenek taahütün bitmesini beklemek olcak ondan sonra Turk Telekom yada Vodafone'a geçiş yapcam bu iki hattı kullanmıştım bunlarda böyle sorun yaşamadım
hocam babamda sim kartı değişikliğine sıcak bakmıyor garantisi yokki bu işin ki adam haklı aslında eğer sim kart sorunluysa bu bayidekiler yüzünden böyle bana yeni bir sim kartını ücretsiz vermeleri gerekir
Merhaba dostlar, uzun bir süreden sonra foruma işim düştü geldim. Şimdi konuya gelecek olursak bundan 3 ay önce Vodafone kullanıyordum. Taahüdümün son ayıydı, Turkcell'de uygun fiyatlı kampanya olunca olacaklardan habersiz geçiş yapmaya karar verdim. Turkcell mağazasına gidip orada çalışan...
Abi 2.5 ay önce Vodafone'dan Turkcell'e geçtim o günden beri çoğu uygulamadan SMS alamıyorum sanki Netgsm kullanıyoruz anlamadım Turkcell'de kimse yardımcı olmuyorda geri Vodafone'a dönmek istiyorum 680 TL cayma bedeli istiyorlar
Kardeşim bugün Arda Güler'li Real Madrid forması almış. Satan kişi yeni sezon forması diye satmış ama böyle forma görmedim internette. Ve Arda Güler bu sezon 15 numaralı formayı giyecek ama bu forma 24 numara. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir uygulama var burada yeni hesaplar açarak alabiliyordum günlük 1000 adet sınırı varkı bende 20-25 adet düşürüyordum sonradan yeni hesap olayını fixlediler