Arama sonuçları: *

1. Catexe

Samsung S23 FE cihaz aramada ön kameraya geçince kapandı

Bugün arkadaşımla görüntülü aramadayken ön kamera geçtim ve pat diye ses gelip cihaz kapandı. Şu an her şey sorunsuz çalışıyor, bir şey olabilir mi? +Samsung ayarlarda samsung care + diye bir şey var gülfis sigortaya bağlı gösteriyor bağlantıda.
  2. Catexe

Kaspersky "Geçersiz sertifikalı SSL bağlantısı" uyarısı

Code.yengo.com adlı sitede ne olabilir? Edge'de YouTube girmeye çalışmışım o saatte, başka bir işlem de yok.
  3. Catexe

SteelSeries Arctis Nova 4P kulaklıktan gelen "cızzz" sesi nedir?

Bugün SteelSeries Arctis Nova 4P aldım. PC için öncelikle kulaklığın düz versiyonu ile farkı yok ve PC için uyumlu, neyse taktım ve ses sonda arkadan "cızzz, dızz"gibi sesler geliyor ve ses çarkından azalttıkça ses azalıp gidiyor. İlk defa Wireless kulaklık kullanıyorum bu normal mi?
  4. Catexe

Memtest86 fail, VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR ve nvlddmkm 2B00 hatası

Anakart: B550 Tomahawk İşlemci: R5 5600 Ekran Kartı: RTX 4060 8 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Memtest86 yaptım ve sonuç bu ayrıca testen sonra VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası oldu oyunlarda da nvlddmkm 2B00 hatası alıyorum(not: Bu konuyu önceden techolay ve technopatta...
  5. Catexe

Ekran kartı oyunlarda çöküyor

PUBG, Doom Eternal, CS2 hangisini açarsam açayım nvlddmkm hatası veriyor hata kodu: 2B00, yeni anakart aldım düzgünce taktım her şeyi, yeni başladı olay Aldığım Anakart: MSI B550 Tomahawk Hata: Nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel...
  6. Catexe

İnceleme Arctic A35 Freezer İncelemesi

Öncelikle herkese merhaba, bugün Arctic A35 Freezer soğutucusunu inceleyip anlatacağım, ilk olarak Teknobiyotik'ten 1149 TL'ye almıştım, kutuda 10 yıl garanti yazıyordu bu da güzel bir şey olmuş 10 yıl garantiyi kimse kolay kolay vermez(Not: Ben düz A35 aldım ve beyazdı fanı fanı gri olan A35...
  7. Catexe

RTX 4060 ekran kartından dolayı oyun çöküyor

Nvlddmkm kaynağındaki 0 olay kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz. Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme...
  8. Catexe

Ekranda Kırılmalar Oluyor

Monitörüm MSI 244F ve videodaki gibi aşağıda kırılma oluyor. Olan: Olması gereken:
  9. Catexe

CMD kendi kendine yazı yazıyor

İmkanı yok. 1703435533 Ve bu yazı yazılmıştı ya enter'a basılmamıştı entera bastıydım bu oldu.
  10. Catexe

CMD kendi kendine yazı yazıyor

Dün CMD'yi yönetici olarak açıp "SFC/scannow" yaptım geldiğimde bir baktım " S^W^W^W...^D" yazıyordu kim yazdı anlayamadım odaya da kimse girmedi Kaspersky'dan da tarama yaptırdım virüs yok, bir sıkıntı mı var?
  11. Catexe

GPU Gücü 0 Watts gözüküyor (RTX 4060)

Hocam gerek yok nvidia geforce sorunluymuş aldığım günden beri onun dışında teşekkür ederim.
  12. Catexe

Tamamdır. 1702826722 Ee ilk defa kullanıyorum da watts kısmı nerede? @Geralt1 1702827238 Hocam yaptım da doğru mu yapmışım?
  13. Catexe

Bende 19.11.2023 den beri 0 wat olarak gözüküyor ama arada olmuyor aldığım günden ber böyle.
  14. Catexe

Oyunda da boştayken de böyle güzüküyor. Yazılımsal mı donanımsal mı?
  15. Catexe

Format Sonrasi Otomatik gelen MSI Driver Utility Kullanılmalı mı?

Bendede çıktı istersen kur ben kurdum. Ama ben windows'u kurdum 1 ay sonra bios güncelleme yaptıktan 1 gün sonra çıktı yani bugün, ben yaptım güncellemeyi
Geri