Arama sonuçları: *

1. E

G502 crfatrise makro duruyor.

YouTube_Angel. Neden sordun? Birde yardımcı olabilir misin
  2. E

G502 crfatrise makro duruyor.

Logitech g502 hero lightspeed mousesine sahibim. Craftrise oyununda oynamak için makro yaptım,(lightspeed de kullnaıyorum mouseyi) makro hareket etmiyorken çalışıyor ama ekranı hareket ettirince veya karakteri hareket ettirince duruyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. E

Bu PC ye ram ve argb kasa önerir misiniz?

Herkeze merhaba forum sakinleri, 2023 ten beri 70k (monitör dahil) bir PC toplamaya çalışıyorum ve neredeyse her şey tamam. Bu sistemi yayıncılık, oyun oynamak için ve video düzenlemek için kullanacağım ve başlıkta belirttiğim donanımlara ihtiyacım var. Ek bilgi olarak bu anakart 6400mhz ye...
  4. E

Bu sisteme ram ve argb kasa önerir misiniz?

Çnerebşeceklerin varmı? Ayrıca bunların diğerleriyle uyumlu olması ve büyçemi aşmaması gerek. 1710168758 Önerebileckelerin yazacaktım yanlış yazmışım kusura bakma
  5. E

Toplama bilgisayar tavsiyeye açmadımmı ztn
  6. E

Herkeze merhaba forum sakinleri, 2023 ten beri 70k (monitör dahil) bir PC toplamaya çalışıyorum ve neredeyse her şey tamam. Bu sistemi yayıncılık, oyun oynamak için ve video düzenlemek için kullanacağım ve başlıkta belirttiğim donanımlara ihtiyacım var. Ek bilgi olarak bu anakart 6400mhz ye kadar...
  7. E

Bu sisteme nasıl işlemci önerirsiniz? Total bütçem 70k monitörü düşünce 60k

Peki. Teşekkürler. Ben biraz daha gaming ve yayıncılık üzerine özelleştirdim ama ramlar ve kasa fln hiç hoşuma gitmedi. Ramlar 6400mhz falan olacak şekilde ayarlasan ve kasayı da tekrar ayarlasan şimdi atacağım SS nın üzerinden? Monitör aynı kalsın ve fiyatı 10k ya düşmüş. Şimdiden teşekkür...
  8. E

Tamam. Monitör ve diğerlerini arttırabilir misin 75 k total bütçe ile? Max o kadar esnetebilirim.
  9. E

Soğutucu olarak cooler master ml240l mi ne vardı 2 fanlı sıvı soğutma.onunla üşer mi bütçe? Hem görüntüsü de çok iyi 1709960846 Ayrıca ben wifi ile oyun oynayacak, yayın falan yapacağım. Anakart wifi li olsa 1709961374 Son olarak bu monitörde gsync var mı? Ekran kartı Nvidia çünkü. 1709961509...
  10. E

Ddr5 pc toplamayı düşünüyorum,Bütçem 70k Fikir alışverişi ile bir sistem yapalım

Hmm tamamdır. Kısacası bana bir örnek toplama gönderebilir misin? Hem bu konuya bakacaklsra daha çok yardımı olur. Konuyu yeni görenlerde bi uğraşanilirmi? Ben denedim sace 69k sistem etti monitöre kalmadı.
  11. E

Ddr5 pc toplamayı düşünüyorum,Bütçem 70k Fikir alışverişi ile bir sistem yapalım

Ancak bund monitör eksik. Ayarlayabilir misiniz? 1709754413 Ayrıca ekran. Kartı rtx olsa.
  12. E

Hmm. Başka özelliklerden kıssak? Hiç o koşula girmek istemiyorum Bunlar istediğim özellikleri karşılıyorum? 1709735586 Karşılıyor mu
  13. E

Onun yerine monitörden az bişey kıssak Hz den fln.
  14. E

Zaten gırtlak 73 falan çıkarım. Öyle 10 bin falan fark olacağını düşünmüyorumç 1709733653 Teşekkürler. Hepsi bitince bana gönderir misin?
Geri