Arama sonuçları: *

1. B

Bu olayı aranızda yaşayan varmı

Hafta falan vermedi valorant oynuyordum bir anda masaüstüne attı sonrasında valorantın özellikleri açılıp kapanmaya başladı ardarda bende bu durumlarda ne yapacağımı bilmediğim biri olduğum için kapattım pcyi şu anlık bir sorun yok yeniden açtım 1766415264 Up
  2. B

Sizce Minecraft indirime girermi

Ve geldi kendi sitesinde %25 indirimle 899 TL'ye düşüyor.
  3. B

A görmemişim pardon
  4. B

Link atarmısınız
  5. B

Benimde içimde öyle bir his var
  6. B

Minecraft almayı düşünüyorum yılbaşına falanda girecez mincecraftın indirme gitme ihtimali varmı beklemelimiyim?
  7. B

Kaspersky free mi Kvrt mi?

Sistemimde 4060 5 5600 var 1765634095 Anladım teşekkürler
  8. B

Upupup
  9. B

Kaspersky free mi yüklemeliyim kvrtmi İkiside aynı işlevi görürmü yoksa biri daha iyi mi? temizlik yapar yardımcı olurmusunuz
  10. B

2-3k BUTCEYLE F/P KULAKUSTU KULAKLIK

Blackshark v2x bakabilirsiniz
  11. B

Bilgim yok hocam 1765099360 Up
  12. B

Oyun oynarken bir anda ana ekrana attı pcnin oyunun özellikleri açılıp kapanmaya başladı virüs vs. Gibi bir durum olabilirmi yaşayan varmı?
  13. B

Çözüldü✓ Dism host servicing process nedir

Valorant oynarken görev yöneticisisinde dism hoşt servicing process adında bir şey gördüm CPU 100 kullanılıyordu önemsemedim bir kaç dakika sonra gitti nedir bu bilgisi olan varmı ilk kez oldu
  14. B

Bu sorunu sizde yaşadınızmııı

Bu konuyu 3. Kez açıyorum kusura bakmayın. Kimseden cevap alamadım Valorant oynuyordum bir anda bilgisayarın ana ekranına attı sonra valorantın özellikleri açılıp kapanmaya başladı sonra da yeniden başlattım ve bir sıkıntı olmadı aranızda bu durumu yaşayanlar var mı neden oluyor bu Bir virüs vs...
  15. B

Sizde bu sorunu yaşadınız mı?

Valorant oynuyordum bir anda bilgisayarın ana ekranına attı sonra valorantın özellikleri açılıp kapanmaya başladı sonra da yeniden başlattım ve bir sıkıntı olmadı aranızda bu durumu yaşayanlar var mı neden oluyor bu Bir virüs vs. Olabilir mi?
  16. B

Özelliklerin açılıp kapanması

Valolant oynuyordum maçtayken bir anda pcnin ana ekranına attı valorantın özellikleri açılıp kapanmaya başladı ardarda yeniden başlattım sorun düzeldi bunu aranızda yaşayan varmı neden böyle oldu?
  17. B

Virüslü pcde format usbsi hazırlamak

Virüslü pcde format usbsi hazırlamak riskli midir?
  18. B

Chormedan bir sürü olması

Sağolun hocam 1759921393 Arkadaşın attığından olduda sorun yokmuş
Geri