Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Özellikle orayı kesmedim. Ayrıca muhasebeci bir yakınıma durumu anlattım bana faturada sonradan düzenleme yapılamadığını ama böyle durumlarda faturanın iptal edilip tekrar kesilebildiğini söyledi.
  2. H

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Arkadaşlar ben konuyu epey sitesinden takip ediyordum buradaki konunun bir kısmınıda bugün okudum. Bu konuda müşteri hizmetlerinin çok bilgisiz olduğu ortada ama epey sitesinde gördüğüm bir arkadaşın müşteri hizmetlerinden aldığı bilgi bana da mantıklı geldi.Burada da paylaşmak istedim
  3. H

İphone 8 den A34 e geçilir mi ?

Cihazi amazondan öğrenci teknoloji destek kampanyasından yararlanmak için almıştım fatura düzelene kadar açmayı düşünmüyordum ama bu fiyatlara altarnatif bulamadım.Az önce yorumlarınızdan sonra açıp kurdum. Direk iostan androide her şeyi aktaramadığım için tam deneyimleyemedim ama ilk...
  4. H

Kamera benim için şuanlık en son planda
  5. H

Bundan önce s7edge kullanıyordum samsungun arayüzüne vs alışkınım ,ios kadar iyi olmadığını biliyorum
  6. H

Kamera telefonda şimdiye kadar en az kullandığım şey olduğu için problem olacağını sanmıyorum
  7. H

Son 4 yıldır iphone 8 kullanıyorum. A34 e geçmeye değer mi? iphone 8 de memnun olmadığım şeyler: ekran çok küçük batarya 1 günü bile çıkaramıyor Isınıyor Arada ufak takılmalar oluyor
Geri