Arama sonuçları: *

• Users: PoeNk
  • Order by date
  1. P

Xiaomi 15S Pro da Server kayıt bulunur mu?

Hayır. 15 pro da sadece Çin'e özel.
  2. P

Gördüğüm kadarıyla tek işlemci. Tabi dolaylı olarak kameranın renk skalsina etki edebilir. Ayrıca bı yanda yılların tecrübesi snpadragon, diğer yanda xiaomin çıkardığı ilk işlemci. 15 pro daha mantıklı. 1749758364 Performans farkı bir miktar olabilir. Hatta xiriong o1 verimsiz ise çok açılabilir...
  3. P

Riske değmez. Xiaomin ilk işlemcisi daha ne olacağı belli değil. 15 pro da sadece Çin'e özel. Burdaki Xiaomi teknik servisinden destek bulamayabilirsiniz. Az buz paralar değil burda parçası olmayan 30-40k lik telefon bi ekran kırılsa ayvayı yedin. Pixel de aynı şekil almaktan sırf bu yüzden...
  4. P

🔥İndirim S24+ 256 GB 37.999 ₺

Bariz kalite farkı var malesefe. Kağıt üstünde öyle durmuyor ama eline alince hissettiriyor. Önemli değilse fe tercih edilebilir 1749661802 Tercih meselesi ama Samsung'un arayüzü çok daha iyi. Ayrıca rakibi poco değil, Xiaomi 14 bu telefonun.
  5. P

Valla bilmiyorum hocam direk paylaş dedim çıkan linki kopyaladım. diger şekil nasıl paylaşılır bı bilgim yok 1749651227 Çok iyi. Düz modeliyle fiyat farkı 2k ve qhd+ ekran , daha büyük batarya, daha büyük ekran, 12gb ram ve 45w hızlı şarj farkı var. Küçük isterseniz düz model yine tercih...
  6. P

Ben yine s24 tercih ettim :D artık bıktım büyük telefon kullanmaktan
  7. P

Tercih meselesi. Şahsen telefonu basit kullanan biri için iPhone daha mantıklı.
  8. P

Kulaklık hediye yazıyor ama şu anda kalktımi anlamadım . 1749644900 Hayla da kapak fotogrinda kulaklık hediye yazıyor ama kulaklık bilgisi hiçbir yerde yazmıyor. Kalkmış olabilir düne kadar buds fe vardi
  9. P

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s24-256-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-pm-HBC00005MLJAA Çok iyi fiyat s24 ile nerdeyse aynı. Kupon ile 300 daha düşüyor.
  10. P

Xiaomi 15 YD alınır mı?

Bataryası nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  11. P

Öneri Samsung S24 alınır mı??

Tek yurtdışı telefon değil. Telefonun teslimatı ile alakalı problem olursa satıcı vs ne kadar arkanda duracak bunlar da önemli bence.
  12. P

Satıcılar pek güven vermiyor. Resmi olmayan satıcıdan ürün almak biraz riskli gibi geliyor. 1749326371 Birde 6k 'yı verirsem bütçemi çok zorlayarak vereceğim. 8 elite'ın performansı değilde verimliliği tek cezbediyor. 2400 verimlilik konusunda çok problem çıkartmiyor ise s24 almak daha mantıklı...
  13. P

128 GB az geliyor ama usta. İleride ne kadar kullanılır. Exynos korkutuyor yalan yok ama 128gb telefonada tek işlemci için 8k daha fazla vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum.
  14. P

Oyun oynayan ve telefonu çok yoracak işler yapna biri değilim. Genelde mobil veri ile kullanıyorum telefonu. 1749324549 S24 256 lik ile s25 256 arasında düzgün satıcıdan almaya çalışır isen 13k fark var.
  15. P

Yani s22 öyle değildi ama. Kronik ısınma ve işlemci dolaylı batarya sorunlu.
  16. P

Küçük telefon hayranlığımdan dolayı S24 aldım. bayram dolayı ile daha yola çıkmadı. Aklımda exynosdan kaynaklı sorular daha da var. Acaba ekran süresi nasıl . 6 -7 saat ekran süresi veriyormu? Yurtdışı Xiaomi 15 de düşünmedim değil ama kaçak telefona 30k vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum...
  17. P

S25 Serisi TR fiyatları belli oldu

Ama 60k verip 7nm kirin işlemci almak istemem şahsen?
  18. P

Huawei olabilir, ama telefon genel itabari ile iyi değil. Saçma sapan işlemciler, yanlış fiyatlandırma politikası, amiral gemisi telefonda olmaması gereken donanımlar ve Google olmaması. Huawei tercih edilmemeli bence. Tek kamera artısi var.
  19. P

Samsung bana göre android camiasının en kötü kameralarını üretiyor. Amiral gemisi cihazlarında gerçekten telefonun segmenetinin altında kalıyor kameraları. Google,vivo vs her şekil geçiyor. Xiaomi bile kamera konusunda samsungdan iyi. Yani Xiaomi gibi bir markanın nasıl gerisine düşer...
  20. P

YD XİAOMİ sizce hangisi?

Hayır yok, şu an açık değil.
Geri