Arama sonuçları: *

• Users: PoeNk
  • Order by date
  1. P

İphone kişisel bağlantı noktası oluşturma.

Benim cihazda da oluyor yeni farkettim. Ama arkadaşin cihazda olmuyor wifi otomatik kapanıyor. Cihazdan cihaza değişiyor sanırım. 1730392811 Evet sanırım güvenlikten dolayı olmuyor. İnsanlar şifresini bilmediği ağlara bağlanmasın diye.
  2. P

Evet işte artık o androidlerde de yok. Arkadaşlarının telefon modeli nedir?
  3. P

Mobil veri paylaşma mı yoksa bağlı wifi ağını paylaşmami?
  4. P

Benim bildiğim artık wi-fi paylaşıma açılmıyor. Eski telefonumda custom rom vardı açılıyordu.
  5. P

Iphone 16 pm mi s24 ultra mı almalıyım

Android hiçbir zaman iosun rakibi olamadı. Tabi 100k telefona vermek ne kadar mantıklı orası tartışılır . Verebiliyosaniz tabii ki iPhone alın.
  6. P

Oneplus 12 mı Vivo x100 pro mu

Aktif olarak 9 pro kullanıyorum. Şahsen OxygenOs'i çok beğeniyorum. Ama 55k verip ipx8 olmayan bir telefon almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Acaba neden koymamışlar bilen biri aydınlatır ise sevinirim.
  7. P

Yardım YD telefonun hat süresi bitince ne yapılmalı ?

Sıkıntılı tip zaten uğraşilmaz.
  8. P

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

Şahsen exynos olmasa s24 veya s24+ daha mantıklı. Hem garantili hem köşeli değil çok daha kompakt. Tabi kamera farkı vs varda bence çokda önemli değil.
  9. P

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

Bana fotoğrafta da 15 pro max daha iyi geliyor. S24u doygunluk ve canlılığı arttırılmış fotoğraf çekiyor gibi geldi. Raw çekilirse düzenlenebilir ama çoğu kişinin bununla ugrasacagini sanmıyorum.
  10. P

Artık sürdürülebilir performansta sıkıntı olacağını pek sanmıyorum. 15 pro maxi öne geçiren daha etkili şeyler var gibi.
  11. P

15 pro max derim. İkinci elde piyasasını koruyor, kamerası daha iyi, ios (bu kişiseldir genel itibariyle ios daha iyi ben sevmem orası ayrı) , ayrıca s24 ultranin köşeli olması.
  12. P

BU SİSTEM NASIL ? (EDİT-KURGU İÇİN)

İşlemcin yanarsada sen ağlama ama
  13. P

BU SİSTEM NASIL ? (EDİT-KURGU İÇİN)

Kardeşim kaliteni bu kadar belli etme. AMD 4-5 nm lerde cirit aterken Intel hala 10nm. Sence alınması mantıklı mı? Bir dakika unutmuşum sen şu Windows 11 bozuk diyen adamdin. Lafının dinlenmeyecegi burdan belli.
  14. P

13500hx 80w'ı geçmiyor

Hadi canım. Roglardami artık limitli? Genelde f/p laptoplar soğutma sisteminden dolayı limitli oluyor çok büyük avantajı oluyor ama rogun soğutma sistemi çok kaliteli. Şaşırdım. 1729743585 Evet cihaz limitli. Oyun oynuyorsanız pek bı işiniz yok hatta 60w a da limitleyip kullanabilirsiniz...
  15. P

Laptobumu nasıl test ederim

Kesinlikle g15 victustan daha problemli model. Victus da da kronik problem yok ama eksileri var. G15 direk kronik.
  16. P

Laptobumu nasıl test ederim

Şu farexin mesajlarını takmayın. Maks 10 yaşında. Biraz mesajlarını incelerseniz anlarsınız. Victus 15 kullanmış laf atıyor zaten victus 15 kronik sorunlu kimse bir şey demiyor. 1729690355 İşlemci limiti var evet bu render performansını doğrudan etkiler. Oyuna girerseniz anlarsınız performansa...
  17. P

HP victus 16 kasma problemi

Evet var ama 1-2 FPS kayip için 10-15 derece azalma bence gayet mantıklı.
  18. P

HP victus 16 kasma problemi

Bu tanıyı nerden koydunuz? Çok deneyimlisiniz sanırım. Adamın işlemci boşta 60 derece. Budami watt limiti yüzünden? Yada oyunun açılmaması. 1729431476 İsterseniz sıfırdan bi Windows kurun. Driverlari sıfırdan yükleyin. Virüs girmiş olma ihtimali var.
Top Bottom