Arama sonuçları: *

1. paiden

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Benimki de geldi, ben zaten yan monitör olarak kullanacağım için öyle siz söyleyene kadar ışık süzmelerini bile fark etmemiştim ki çıplak gözle bakıyorum hala inanılmaz detaylı bakmadığın sürece fark edilecek seviyede değil. Fotoğrafta kameranın yapısı gereği herhalde, inanılmaz abartı...
  2. paiden

Macbook air m4 baz model 40bin lira

Allah razı olsun. Sonunda okula eşşek yükü gibi laptop + adaptör taşımaya gerek kalmayacak. Konu sahibine çok teşekkürler
  3. paiden

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

Bu s1nerjinin sitesi, benim ss hepsipay üzerinden olan. Ben kayıtlı kart ile değil manuel girerek almıştım fakat kayıtlı kart yazıyor, yani kampanya için gerekli olan şey aslında bu. Bakalım ya sürpriz olacak ayın 15 i
  4. paiden

Hepsipay işlemlerime baktığım zaman ödeme kayıtlı kart olarak gözüküyor baya ilginç. Bakalım yeni yıl hediyesi verecekler mi yoksa vermeyecekler mi :D Müşteri temsilcisine yazdım, onlar da kayıtlı kart ile alınması gerektiği hakkında bilgi ben söyledikten sonra oluyor. Çok ilginç. Kısaca...
  5. paiden

Valla ben acele edip hepsipay'e manuel olarak kart yazdığım için olmamış. Kartı hepsipaye kaydedip alsaydım %10 1700 tl alacaktım fakat indirim tam ben alırken biter vs acelesiyle katılamadım (daha önceden çok yaşadım :( ). Olsun ama yine de iyi fiyat, eğer kartı hepsipay'e kaydedip aldıysanız...
  6. paiden

Yardım Termal macun önerisi

İşlemcimi (I5-12600KF) overclocklayacağım ve çift kuleli hava soğutma kullanıyorum. Kaliteli termal macun önerilerinizi bekliyorum. Fiyat fark etmez.
  7. paiden

Yardım Intel İşlemciye Overclock Nasıl Atılır?

Merhabalar, geçen ay I5-12600KF ve Asus Tuf b760m Plus 2 satın aldım. Dijital oyun tasarımı öğrencisi olduğumdan dolayı hem oyun oynayabileceğim hem de tasarımlarımı yapabileceğim bir sistem hedefledim. Olabildiğince fiyatına göre güçlü, üzerinde fazla m2 ve ram soketi olan bir anakart tercih...
  8. paiden

Teknolojik Ürün Iadesi

Direkt iade oldu
  9. paiden

Lga1700 DDR5 6000 - 7000 TL Anakart Önerisi

Büyük ihtimal onlara para dayanmaz, ram işlemci fan vs her şeyi aldım bir anakart kaldı:D
  10. paiden

Lga1700 DDR5 6000 - 7000 TL Anakart Önerisi

Selamlar, rica etsem bana 6000 - 7000 TL civarlarında bir anakart önerir misiniz? Önereceğiniz kartlar lütfen incehesap, itopya, gamingentr tarzi resmi satıcılardan olursa sevinirim. Son ürün alışverişimden sonra bir daha bağımsız satıcılardan teknolojik ürün almamaya karar verdim. Şu ana kadar...
  11. paiden

Teknolojik Ürün Iadesi

Aynen, ben de uğraştırmasınlar diye direkt beğenmedim dedim ama şimdi bu bana derse yok ürünü açmış üzerine çizik atmış vs uğraş dur.
  12. paiden

Teknolojik Ürün Iadesi

Selamlar, her internetten alışverişte yaşadığım gibi yine ürün kimde patlarsa tarzı bir alışverişe denk geldik. Her ne kadar pahalı sayılabilecek ürünler alsam da son alışverişlerimin hepsinde bir şekilde mağdur oldum. Bu seferki 6bin TL'ye aldığım anakartın arkadaki lehimi değişmiş ve çizik...
  13. paiden

HP Victus kasa içi pil soketi yandı

Bende de victus var, geçen tak diye kapandı ve tekrar tekrar deneme rağmen açılmadı (sarjı 70). Daha sonra sarja takıp açtığımda açıldı. Bu bilgisayarların ciddi bir batarya ve sarj sorunu olduğunu düşünüyorum.
  14. paiden

Yardım MSI MAG342CQPV Ölü Pixel

Merhabalar, ürünü aldım ve kullanmaya başladım. Bugün yani 2. gün ölü pixel ortaya çıktı. Satıcıya yazıyorum kapalı kutu olarak gönderildiği için Msi teknik servise başvurmanız lazım diyor. İade etsem kabul almayacaktır. Msi teknik servisi aradığımda garanti için yok bu kadar renkli şu kadar ölü...
  15. paiden

Yardım HyperX Quadcast vs NZXT Capsule

Selamlar arkadaşlar, kitlem için hem yayın hem de poadcast tarzı içerikler yayınlamak için bir mikrofon arıyorum. Başlıkta yazdığım iki mikrofon da gayet yeterli seviyede olduklarını düşünüyorum fakat hangisini alacağım konusunda kararsızım. HyperX Quadcast 2019 yılında çıkmış olmasından dolayı...
  16. paiden

7.000 TL Monitör Önerisi

Harikasın, alırsam bunlardan birini alacağım. Çok sağ ol!
  17. paiden

7.000 TL Monitör Önerisi

1660 Ti, Hz 144+ olması yeterli. Görüntü kalitesi ve renk doğruluğu benim için daha ön planda.
  18. paiden

7.000 TL Monitör Önerisi

Merhabalar, hali hazırda kullandığım curved monitörümü 2. ekran olarak kullanacağım. Yeni alacağım monitör ise ana ekranım olacak. Bütçe olarak 7.000 TL bandına kadar çıkabilme durumum var. Renk doğruluğu iyi bir monitör olursa sevinirim. Şimdiden öneriler için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
  19. paiden

Kolay gelsin "kargo" firması

Amazon'dan telefon satın aldım. Kargo firmasını görünce kalbim tekledi. Biliyorum başıma gelecekleri. Bir önceki Amazon siparişimde ne zile basıldı ne arandım fakat teslim edilmiş gözüküyordu. Müşteri temsilcisi ürünü "bizzat" aldığımı söyledi. Meğer benim haberim yokmuş. Markete giderken...
Geri